bu sahne bir efsanedir muhteşemdir )hahahaha vlla biliyordum ben desterenin senaristleri kandırdığını demekki cennetten tapu falan diye kandırıyormus açık gözede bakın siz aklıma bu sahne geldi vlla yoksa budamı destere hahah
bu sahne bir efsanedir muhteşemdir )hahahaha vlla biliyordum ben desterenin senaristleri kandırdığını demekki cennetten tapu falan diye kandırıyormus açık gözede bakın siz aklıma bu sahne geldi vlla yoksa budamı destere hahah
Eyvallah sağolasın sayende 😛cennette parseli kaptın ayarlarsın tabi ))
Valla aklıma gelmedi dğeil haa bir baktım send e paylaşmışsın cuk diye oturdu @destere oraya kim bilir nasıl sızdıhahahaha vlla biliyordum ben desterenin senaristleri kandırdığını demekki cennetten tapu falan diye kandırıyormus açık gözede bakın siz aklıma bu sahne geldi vlla yoksa budamı destere hahah
Benden bir sürü sey cıkar.Düşünmen yeterlı pampa @destere nin ikiz kardeşiymişim gibi düşün 😉Birdahaki dizimde seni üst role çıkarıcam haberin ola Bakalım sendende bişyiler çıkıyormu
niye sen onun ikizi olasın o senin ikizin olsunBenden bir sürü sey cıkar.Düşünmen yeterlı pampa @destere nin ikiz kardeşiymişim gibi düşün 😉
İkiside aynı sey lo.BEN o kadar egosu yüksek biri değilimniye sen onun ikizi olasın o senin ikizin olsun
Benim egomda yerine göre hareketlenir herneyse evet aynı şeyler ben seni @desterenin kuzeni yapcam ama başrol senin 😉İkiside aynı sey lo.BEN o kadar egosu yüksek biri değilim
başrol önemli değil dolabın içine kimseyi sokmada çiğdem haricinde başrol @cookies olabilir tabikiBenim egomda yerine göre hareketlenir herneyse evet aynı şeyler ben seni @desterenin kuzeni yapcam ama başrol senin 😉
@cookies aman allah korusun ne evliliği hemde bunla aaaa 😱😱😱evet bizi kullanıyorlar ama işin içinde @Çiğdem- olunca kendimi kullandırtsamda sorun yok )
haksızda değil ama senin adrianalimavari güzelliğine ek olarak benim brad pitbullvari yakışıklılığım eklenince konu tavan yapıyor )
hahaha öldürüceksin sen birgün beni pitbull demekhaksızda değil ama senin adrianalimavari güzelliğine ek olarak benim brad pitbullvari yakışıklılığım eklenince konu tavan yapıyor )
ayyy dövüyonmu seviyonmu belli değilhahaha öldürüceksin sen birgün beni pitbull demek
kalın kafalı falansın ama bazen centilmen oluyorsun yanı iltifatların için sağ ol
Vayy @Çiğdem- Turkiyeden kacmalisin.Bu cocuk sana gercekten abayi yakmis.Her an her yerden karsina cikabilir...haksızda değil ama senin adrianalimavari güzelliğine ek olarak benim brad pitbullvari yakışıklılığım eklenince konu tavan yapıyor )
Eee dolaba sokma onu yapma bunu yapma aaa sende hep bi senaryoya müdahele var nasıl başrolsün kaprisler kimebaşrol önemli değil dolabın içine kimseyi sokmada çiğdem haricinde başrol @cookies olabilir tabiki
Sen başrolsun halen ince detay olan kuzenliğe takıldın varsın o snein kuzenin olsun neysee sen başrolsün yakında söylemem süprüzü kaçar
Eee dolaba sokma onu yapma bunu yapma aaa sende hep bi senaryoya müdahele var nasıl başrolsün kaprisler kime
Sen başrolsun halen ince detay olan kuzenliğe takıldın varsın o snein kuzenin olsun neysee sen başrolsün yakında söylemem süprüzü kaçar
@destere atsana bi fotonu merak ettim seni heaa kişilik olarak tanıyoz birde resmen tanıyak @Çiğdem-
Vayy @Çiğdem- Turkiyeden kacmalisin.Bu cocuk sana gercekten abayi yakmis.Her an her yerden karsina cikabilir...
@gözlemci sen hala senarist olduğunumu sanıyorsun ayol destere çoktan aldı bu diziyi kaç haftadır destere yönetiyor senaryoyu ahaha bu arada destereyi merak edenlerayyy dövüyonmu seviyonmu belli değil
Sorma gitsin senaryoyu bedenen ben ruhen o yazıyor@gözlemci sen hala senarist olduğunumu sanıyorsun ayol destere çoktan aldı bu diziyi kaç haftadır destere yönetiyor senaryoyu ahaha bu arada destereyi merak edenler
uzun boylu sarışın 0 beden hahaha
hahaha kıvancta 0 beden sayılır ama ince yapılıya onu demek istedim belkiSorma gitsin senaryoyu bedenen ben ruhen o yazıyor
uzun boy var oooo sarışınmışda yalnız 0 bedne olması olmadı şimdi tam dicektim Kıvan tatlıtuğ ama olmadı bak bu