Çığlık 4.Bölüm (+13)

Diziyi Lütfen Puanlayınız!!

• 10

Oy: 7 77.8%
  • 9

Oy: 0 0.0%
  • 8

• 7

• 6

• 5

• 4

• 3

• 2

• 1

Oy: 2 22.2%

• Kullanılan toplam oy
    9
hahahaha vlla biliyordum ben desterenin senaristleri kandırdığını demekki cennetten tapu falan diye kandırıyormus açık gözede bakın siz :kiki::kiki: aklıma bu sahne geldi vlla yoksa budamı destere hahah :F

bu sahne bir efsanedir muhteşemdir :))

cennette parseli kaptın ayarlarsın tabi :)))
Eyvallah sağolasın sayende 😛
hahahaha vlla biliyordum ben desterenin senaristleri kandırdığını demekki cennetten tapu falan diye kandırıyormus açık gözede bakın siz :kiki::kiki: aklıma bu sahne geldi vlla yoksa budamı destere hahah :F

Valla aklıma gelmedi dğeil haa bir baktım send e paylaşmışsın cuk diye oturdu @destere oraya kim bilir nasıl sızdı :F

@destere @Çiğdem- senaristler sizi kullaniyor.Cunku siz muhtesem ikilisiniz vr cok eglencelisiniz.Mesela siz evlenirseniz eger cok iyi bir cift olabilirsiniz.Kafalariniz uyuyor. :ok:

@destere @Çiğdem- senaristler sizi kullaniyor.Cunku siz muhtesem ikilisiniz vr cok eglencelisiniz.Mesela siz evlenirseniz eger cok iyi bir cift olabilirsiniz.Kafalariniz uyuyor. :ok:
evet bizi kullanıyorlar:) ama işin içinde @Çiğdem- olunca kendimi kullandırtsamda sorun yok :))
@cookies aman allah korusun ne evliliği hemde bunla aaaa 😱😱😱
pompy sormuştum ben bir defasında neden @destere beni her senaryoda ikimizi getiriyorsun diye biz olunca konu çok mesaj yapıyormus reyting oluyormus ayol çocuk prim yapıyormuş resmen bizim üerimizden hahaha :F

@cookies aman allah korusun ne evliliği hemde bunla aaaa 😱😱😱
pompy sormuştum ben bir defasında neden @destere beni her senaryoda ikimizi getiriyorsun diye biz olunca konu çok mesaj yapıyormus reyting oluyormus ayol çocuk prim yapıyormuş resmen bizim üerimizden hahaha :F
haksızda değil ama senin adrianalimavari güzelliğine ek olarak benim brad pitbullvari yakışıklılığım eklenince konu tavan yapıyor :))

haksızda değil ama senin adrianalimavari güzelliğine ek olarak benim brad pitbullvari yakışıklılığım eklenince konu tavan yapıyor :))
hahaha öldürüceksin sen birgün beni pitbull demek :F
kalın kafalı falansın ama bazen centilmen oluyorsun yanı iltifatların için sağ ol :bhr::bhr:

başrol önemli değil dolabın içine kimseyi sokmada çiğdem haricinde :) başrol @cookies olabilir tabiki :)
Eee dolaba sokma onu yapma bunu yapma aaa sende hep bi senaryoya müdahele var :A nasıl başrolsün kaprisler kime :F

@Çiğdem- olabilir aslinda yani yakisirsiniz.
@gözlemci hangi diziymis o yaw.merak ettim simdi :) @destere ile kuzeniz hikayede ha.Iyiymis. :)
Sen başrolsun halen ince detay olan kuzenliğe takıldın :F varsın o snein kuzenin olsun :F neysee sen başrolsün yakında söylemem süprüzü kaçar :F

@destere atsana bi fotonu merak ettim seni heaa kişilik olarak tanıyoz birde resmen tanıyak :F @Çiğdem-

Son düzenleme:
Eee dolaba sokma onu yapma bunu yapma aaa sende hep bi senaryoya müdahele var :A nasıl başrolsün kaprisler kime :F

Sen başrolsun halen ince detay olan kuzenliğe takıldın :F varsın o snein kuzenin olsun :F neysee sen başrolsün yakında söylemem süprüzü kaçar :F

@destere atsana bi fotonu merak ettim seni heaa kişilik olarak tanıyoz birde resmen tanıyak :F @Çiğdem-
Vayy @Çiğdem- Turkiyeden kacmalisin.Bu cocuk sana gercekten abayi yakmis.Her an her yerden karsina cikabilir... :)
ayyy dövüyonmu seviyonmu belli değil :Z
@gözlemci sen hala senarist olduğunumu sanıyorsun ayol destere çoktan aldı bu diziyi kaç haftadır destere yönetiyor senaryoyu ahaha :F bu arada destereyi merak edenler
uzun boylu sarışın 0 beden hahaha :F

@gözlemci sen hala senarist olduğunumu sanıyorsun ayol destere çoktan aldı bu diziyi kaç haftadır destere yönetiyor senaryoyu ahaha :F bu arada destereyi merak edenler
uzun boylu sarışın 0 beden hahaha :F
Sorma gitsin senaryoyu bedenen ben ruhen o yazıyor :F
uzun boy var oooo sarışınmışda yalnız 0 bedne olması olmadı şimdi :F tam dicektim Kıvan tatlıtuğ ama olmadı bak bu :F