sonunda mutlu olacağımı biliyodum o yüzden çiğdeme itiraz etmedim bıraktım kendimi olayın gidişatına
sonunda mutlu olacağımı biliyodum o yüzden çiğdeme itiraz etmedim bıraktım kendimi olayın gidişatına
Sonra ise hem istedigin sey olur hemde @Çiğdem- senden beslenir diyorsunaynen ama ben itiraz etmiyorum pek, sen bana kötülük yapmak için beni götürüp dolaba koyuyorsun sonrada kapıyı içerden kitliyorsun
benim istediğim olsunda benden sonsuza kadar beslenebilirSonra ise hem istedigin sey olur hemde @Çiğdem- senden beslenir diyorsun
kanım çok süper valla ama illaki başka kan istiyorsun üstteki salonda bir sürü insan eğleşiyor onları öldürüp bir kova kan getirebilirim sana yeterki isteayy @destere nin kanı pisstir şimdi midemi hiç bozamam vlla hahaha
vampirin bile bayan ı hiç çekilmiyor valla ) illaki naz yapacaklar triplere girecekler bulmuş cillop gibi kan yok mırın kırın edecek yinede )@Çiğdem- pis temiz farketmez sen vampirsin kendine gel
@Çiğdem- pis temiz farketmez sen vampirsin kendine gel
haahah nebilim titizimdir ben hastalanmam umarım bunun kanından pis falan içicez artık sonrada kafasını koparırım hahahakanım çok süper valla ama illaki başka kan istiyorsun üstteki salonda bir sürü insan eğleşiyor onları öldürüp bir kova kan getirebilirim sana yeterki iste
vampirin bile bayan ı hiç çekilmiyor valla ) illaki naz yapacaklar triplere girecekler bulmuş cillop gibi kan yok mırın kırın edecek yinede )
Hayir.Kafasini kopartamazsin efendimhaahah nebilim titizimdir ben hastalanmam umarım bunun kanından pis falan içicez artık sonrada kafasını koparırım hahaha
haahah nebilim titizimdir ben hastalanmam umarım bunun kanından pis falan içicez artık sonrada kafasını koparırım hahaha
senarist ne derse o olur ben kolay kolay ölmemHayir.Kafasini kopartamazsin efendim
Evet yani.Daha neler neler olacak.Haziranin 13 unde yayinlamayi dusunuyorum ilk bolumu @Çiğdem-senarist ne derse o olur ben kolay kolay ölmem
Evet yani.Daha neler neler olacak.Haziranin 13 unde yayinlamayi dusunuyorum ilk bolumu @Çiğdem-
ayy zaten senaristler hem sana çalısıyor senin yararına yazıp duruyorlarsenarist ne derse o olur ben kolay kolay ölmem
Yırttın vallaneyse lafı zorda olsa kıvırdık sonunda artık @Çiğdem- in aklına kötü şeyler gelmez
Bak ya eminmiş iyi niyetten sanırım ben kötü niyetliyim@Maskeli Fedai bence lakap olarakta maskeli katilin ortağı veya patronu olabilirdi maskeli katilin gizli patronu olsun maskeli fedai @gözlemci bunu düşünmen lazım ayrıca öldürüş şekline üzüldüm çocuğun çok canice olmuş burak olarak ölmüş bari maskeli fedai oalrak yine gelsin diziye maskeli katilin patronu olsun
@destere ben zaten emindim senin iyi niyetinden
Halledecem haftaya merak etme o dolaba tekrardan giriceksinAynen ya girer girmez ölmüşüm
Edeceğim dedimya haftaya halledecem telaş yok
hahah @Maskeli Fedai puzzle mi sandın parçaları birleştirip canlandırıcaksın hahahaYırttın valla
Bak ya eminmiş iyi niyetten sanırım ben kötü niyetliyim
Haklısın aslında böyle canice ölüm nerede görülmüş,bu senaryoya dur demenin zamanı geldi...
Halledecem haftaya merak etme o dolaba tekrardan giriceksin
Edeceğim dedimya haftaya halledecem telaş yok
Haklısın bunda benim suçum yok asnlaşamayan sizlerdiniz ben sadece gerekeni yaptım daha doğrusu @Çiğdem- yaptı
Hiç telaşeye mahal yok haftaya saklı odadasınızgirdikte kazayla sol elim çarptı çığlık attı o ciyaklayınca bende kaçtım ben sandım katil geldi öyle bişey yokmuş diğer bölüm tekrar dolaba girmem lazım yarım kaldı muhabbetimiz
Yok yaw olamaz öyle eşy ben bunları haftaya dönme dolaba bindircektim ama@gözlemci senin dizini artık dolap diye anacam
Gerekirse onuda yaaprız sorun yok ona göre sonra ayaklanmalar başlıyor şştt aman diyim artık yapıştırırmıyım dikermiyim bilemem ama birleşecek o parçalar işte o kadar!!!hahah @Maskeli Fedai puzzle mi sandın parçaları birleştirip canlandırıcaksın hahaha
kesin cennete gidecek senaristler ayoll sevap işliyorlar ne güzelayy zaten senaristler hem sana çalısıyor senin yararına yazıp duruyorlar
Özellikle ben dimi amakesin cennete gidecek senaristler ayoll sevap işliyorlar ne güzel
vallahi dolaba ben ve @Çiğdem- den başkası girmezse ve de ben yanlışlıkla çıktığım dolaba girersem tekrar cennette bin dönümlük arazin hazır )Özellikle ben dimi ama
Hey mübarek süper bişey bu tamam ben ayarlıcamvallahi dolaba ben ve @Çiğdem- den başkası girmezse ve de ben yanlışlıkla çıktığım dolaba girersem tekrar cennette bin dönümlük arazin hazır )
cennette parseli kaptın ayarlarsın tabi ))Hey mübarek süper bişey bu tamam ben ayarlıcam
kesin cennete gidecek senaristler ayoll sevap işliyorlar ne güzel
hahahaha vlla biliyordum ben desterenin senaristleri kandırdığını demekki cennetten tapu falan diye kandırıyormus açık gözede bakın siz aklıma bu sahne geldi vlla yoksa budamı destere hahahHey mübarek süper bişey bu tamam ben ayarlıcam