Çığlık 4.Bölüm (+13)

Diziyi Lütfen Puanlayınız!!

• 10

Oy: 7 77.8%
  • 9

Oy: 0 0.0%
  • 8

• 7

• 6

• 5

• 4

• 3

• 2

• 1

Oy: 2 22.2%

• Kullanılan toplam oy
    9
ayy @destere nin kanı pisstir şimdi midemi hiç bozamam vlla hahaha :F
kanım çok süper valla:) ama illaki başka kan istiyorsun üstteki salonda bir sürü insan eğleşiyor onları öldürüp bir kova kan getirebilirim sana yeterki iste :)

@Çiğdem- pis temiz farketmez sen vampirsin kendine gel :)
vampirin bile bayan ı hiç çekilmiyor valla :)) illaki naz yapacaklar triplere girecekler :) bulmuş cillop gibi kan yok mırın kırın edecek yinede :))

@Çiğdem- pis temiz farketmez sen vampirsin kendine gel :)
kanım çok süper valla:) ama illaki başka kan istiyorsun üstteki salonda bir sürü insan eğleşiyor onları öldürüp bir kova kan getirebilirim sana yeterki iste :)

vampirin bile bayan ı hiç çekilmiyor valla :)) illaki naz yapacaklar triplere girecekler :) bulmuş cillop gibi kan yok mırın kırın edecek yinede :))
haahah nebilim titizimdir ben hastalanmam umarım bunun kanından pis falan içicez artık sonrada kafasını koparırım hahaha :F

neyse lafı zorda olsa kıvırdık sonunda:) artık @Çiğdem- in aklına kötü şeyler gelmez :)
Yırttın valla :F
@Maskeli Fedai bence lakap olarakta maskeli katilin ortağı veya patronu olabilirdi maskeli katilin gizli patronu olsun maskeli fedai :F@gözlemci bunu düşünmen lazım :F ayrıca öldürüş şekline üzüldüm çocuğun çok canice olmuş burak olarak ölmüş bari maskeli fedai oalrak yine gelsin diziye maskeli katilin patronu olsun :F
@destere ben zaten emindim senin iyi niyetinden :F
Bak ya eminmiş iyi niyetten sanırım ben kötü niyetliyim :F
Haklısın aslında böyle canice ölüm nerede görülmüş,bu senaryoya dur demenin zamanı geldi... :D
Aynen ya girer girmez ölmüşüm :T:
Halledecem haftaya merak etme o dolaba tekrardan giriceksin :A
@gözlemci çok ayıp ettin çocuğa telafi etmeni bekliyoruz 🙂🙂
Edeceğim dedimya haftaya halledecem telaş yok :F

Yırttın valla :F

Bak ya eminmiş iyi niyetten sanırım ben kötü niyetliyim :F
Haklısın aslında böyle canice ölüm nerede görülmüş,bu senaryoya dur demenin zamanı geldi... :D

Halledecem haftaya merak etme o dolaba tekrardan giriceksin :A

Edeceğim dedimya haftaya halledecem telaş yok :F
hahah @Maskeli Fedai puzzle mi sandın parçaları birleştirip canlandırıcaksın hahaha :F

tabiki yani anlaşılmayacak bişey yok, katil yaklaşınca dolaba, punduna getirip seni tekmeyle dışarı atan @Çiğdem- di. siz birbirinize düşmeyesiniz diye @gözlemci olan biten herşeyi anlatmıyor :)
Haklısın bunda benim suçum yok asnlaşamayan sizlerdiniz :F ben sadece gerekeni yaptım daha doğrusu @Çiğdem- yaptı :F
girdikte kazayla sol elim çarptı çığlık attı o ciyaklayınca bende kaçtım ben sandım katil geldi öyle bişey yokmuş diğer bölüm tekrar dolaba girmem lazım yarım kaldı muhabbetimiz :)
Hiç telaşeye mahal yok haftaya saklı odadasınız :F

@gözlemci senin dizini artık dolap diye anacam :F
Yok yaw olamaz öyle eşy ben bunları haftaya dönme dolaba bindircektim ama :F

hahah @Maskeli Fedai puzzle mi sandın parçaları birleştirip canlandırıcaksın hahaha :F
Gerekirse onuda yaaprız sorun yok ona göre :F sonra ayaklanmalar başlıyor şştt aman diyim :F artık yapıştırırmıyım dikermiyim bilemem ama birleşecek o parçalar işte o kadar!!!