Polat Şaşmaz
Favori Üye
müthiş buldum müthiş![]()
--FF Tapatalk--Sen Bizi Bulamazsın Biz Seni Buluruz !
müthiş buldum müthiş![]()
ezingo bi lafTapinakcilar bu sözle girmişti Vadiye
--FF Tapatalk--Sen Bizi Bulamazsın Biz Seni Buluruz !
2.yarıyı izledim aga imparator başımızda olsaydı bi bu chelsea yi her türlü elerdik adamlar berbat oynuyorHacı bugünkü atletico maçını izledin mi?![]()
Hacı kendi evimizdeki yenerdik onların sahası sıkıntı2.yarıyı izledim aga imparator başımızda olsaydı bi bu chelsea yi her türlü elerdik adamlar berbat oynuyor
aga bence elerdik içerde yensek orda da avantajlı bi skorla yenilsek bile tamamdıHacı kendi evimizdeki yenerdik onların sahası sıkıntı![]()
Atletico mu chelsa mi geçecek turu?aga bence elerdik içerde yensek orda da avantajlı bi skorla yenilsek bile tamamdı![]()
chelsea finale çıkar gibi ama şanslar %50 benceAtletico mu chelsa mi geçecek turu?
aga senden sorular beklyiorum hadi 44 sayfa yapmam lazım konuyuBugünki Real - Bayern maçı ne olur ?
Valla sormaya çalışıyoruz soru gelmiyi aklımaaga senden sorular beklyiorum hadi 44 sayfa yapmam lazım konuyu
bayern alır bence müthiş oynuyolar
gelsin sorularValla sormaya çalışıyoruz soru gelmiyi aklıma![]()
ayran süper oluyor be agaÇiğköfte yanına ne gider ayran mı? şalgam suyu?![]()
güzel olan herkesi beğenirim aga böyle genel sorular sormayalımEn Güzel Bulduğun Oyuncular
Liste halinde
tabi ki aga öneli bi isimsim forum içinde benim içindeForumdan gitsem eksikliğimi hisseder misin?![]()