FF Sorgu Odası-Hafta 44-Sorgudaki İsim: takas

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yok aga süper ötesi filmleri izlersen göreceksin zaten ama o amerikan çakmalarını izlemsende olur :)
Çakma değil ki o efsane film hatta kendi kitabi var manyak film ya izleyen sende göreceksin Aamir Khan falan bos is :D

--FF Tapatalk--Kimileri Ölümden Korkar Kimileri Ölümden Sonraki Azaptan..

Benim hiç olmadı öyle bir şey. Nasıl hissettin o an? :(

Kapalı yerde kalmaktan ya da karanlıktan korkar mısın? :)
ilkokul aga hatırlamıyorum bile :D
korkmam ama tek kalmayı sevmem sıkılırım

Çakma değil ki o efsane film hatta kendi kitabi var manyak film ya izleyen sende göreceksin Aamir Khan falan bos is :D

aga benim laflarımla bana gelme ya :D

yok aga süper ötesi filmleri izlersen göreceksin zaten ama o amerikan çakmalarını izlemsende olur :)

aga asla karakterlere özenme zırt pırtta vadiyi ulu orta yerlerde konuşma
sevgiye gelince sen daha süt içerken biz vadi izliyorduk aga onu geçelim :)
Bende başladim 2003 te 7 yaşindayken :D Hem özenmiyorum ben 40 yıllık okuldan diliyorum yürüyorum normal su ana kadar birşey olmadi bu okulda yok polat gibi yuruyo yok tuvalette vadi izliyor teneffüslerde arkadaşlarla sinifta seytederin vadiden başka müzik dinlenen ama yani üstüme iftira attilar adim cijti 9a inmiyo 8e iftira atanlari da gorecen insan irrite olmadan duramiyor

Bende başladim 2003 te 7 yaşindayken :D Hem özenmiyorum ben 40 yıllık okuldan diliyorum yürüyorum normal su ana kadar birşey olmadi bu okulda yok polat gibi yuruyo yok tuvalette vadi izliyor teneffüslerde arkadaşlarla sinifta seytederin vadiden başka müzik dinlenen ama yani üstüme iftira attilar adim cijti 9a inmiyo 8e iftira atanlari da gorecen insan irrite olmadan duramiyor

aga saçma sapan şeyler yapma yav nerde ne yapacağını öğren sadece izle tartış ama öyle özenme

saçma olduğunu söylüyorum zaten aynı şeyleri tekrar etmeye gerek yok kanala sempati olabilir ama fanlık çok saçma biliyosun düşüncemi
Biliyorum önceden de demiştin. :)

Favoriforumum harici reytingleri takip ettiğin bir internet sitesi var mı? :)

Özenmiyorum dedim ya benim kendime bir tek örnek aldığım kişi var o da Peygamber Efendimiz (s.a.v)

sakın özenme hareketlerini yapma kesinlikle işte bu şekilde helal olsun

Biliyorum önceden de demiştin. :)

Favoriforumum harici reytingleri takip ettiğin bir internet sitesi var mı? :)
eskiden vardı şimdi yok gofrm vardı önceden ordan bakıyodum uçankuş acunn medyafaresi falan malum siteler

Notlarin nazil dicem üniversite sistemini bilmiyorum

sakın özenme hareketlerini yapma kesinlikle işte bu şekilde helal olsun

eskiden vardı şimdi yok gofrm vardı önceden ordan bakıyodum uçankuş acunn medyafaresi falan malum siteler
Çocukmuyuz ozenlim sende bizi iyice çocuk belledin ha :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...