@mrt-06 yandaş bulduk kendimize gerçi hep yandaşımızdı ama neyse.Bundan sonra Dikmenciyiz her türlü.En geç 2 haftaya zirveyi alırız![]()
Dikmen my'yi geçecek derken sinsi sinsi gülmüşsün de o yüzden dedim.Ben anticilik yapmıyorum gerçekleri konuşuyorum![]()
@mrt-06 yandaş bulduk kendimize gerçi hep yandaşımızdı ama neyse.Bundan sonra Dikmenciyiz her türlü.En geç 2 haftaya zirveyi alırız![]()
Dikmen my'yi geçecek derken sinsi sinsi gülmüşsün de o yüzden dedim.Ben anticilik yapmıyorum gerçekleri konuşuyorum![]()
umut fakirin ekmeğidirAnkaranın Dikmeni yakında totalde Muhteşem Yüzyılı geçecek![]()
yok artık 😱@xemrexxx korkudan konuya dahi uğrayamıyor![]()
Yok artık diyon ama reytinglere bak Dikmen my yi nakavt etmiş bileumut fakirin ekmeğidir
yok artık 😱
hala 2 reyting fark var panpa yaklaşamamış bile daha 1 reytingin altına inerse fark anca rakibi olurYok artık diyon ama reytinglere bak Dikmen my yi nakavt etmiş bile![]()
Belli belli 2 haftaya zirvedeyiz içime doğduhala 2 reyting fark var panpa yaklaşamamış bile daha 1 reytingin altına inerse fark anca rakibi olur![]()
insanların hayal kurması güzel bir şey panpa bıraklaım da kursunlarBütün yorumları okuyayım dedim hala aynı safsata.Muhteşem düşmeye görsün ortalık kopuyor.
@xemrexxx bir kaç caps açta gülelim şu yorumlara inat.![]()
insanların hayal kurması güzel bir şey panpa bıraklaım da kursunlargerçi hep aynı hayali kuruyorlar : my yi geçmek
olsun
![]()
şimdi bu hayaller olmasa ileride yeni pompyler nasıl yetişecekÇarşamba günkü yorum konusunada arada Hayal ürünüdür diye ekleme yapsın forum yönetimi.![]()
şimdi bu hayaller olmasa ileride yeni pompyler nasıl yetişecekbak sihirli annem yayından kaldırılınca pompy ortaya çıktı my de geçilmeden biterse yeni pompyler ortaya çıakr bence
![]()
@mrt-06 'da hain mi.😱Kaan hainini biliyorduk ama Atacan'da sanırsam Gani sevgisine sattı.
Ya ben gerçi ben üye olduğumdan beridir my ye antiyim
Not Defteri zirveyi alacak diyen arkadaş değil mi o?
Zaten her gün tekrarı oluyor dizinin.Fox TV ,Not Defteri'nin bu hafta adamakıllı tekrarını verebilirse Önümüzdeki hafta 5 reytinge dayanacağız inşallah.![]()
Not Defteri zirveyi alacak diyen arkadaş değil mi o?![]()
Zaten her gün tekrarı oluyor dizinin.![]()
![]()
Ama bunu biri demişti eminim.Saçmalık öyle bir şey demedim.😱Sadece ilk bölümü izledim ve izlemeye devam edeceğim ama zirve olmaz.![]()
işte o yüzden yeni dğeilsinYa ben gerçi ben üye olduğumdan beridir my ye antiyim![]()
Şimdi o doktor olmak vardıişte o yüzden yeni dğeilsin![]()