9 Nisan 2014 Çarşamba Reyting Sonuçları

Yakında düşüşe geçcince A.d kimse kalmaz ortalıkta toz olurlar Ganicler araki bulasın :D
Kpacılar Dikmen'i çekemiyor anlaşılan. :A Ben de olsam ben de çekemem Dikmen olmasa 2 reyting falan daha yüksek alabilirdiniz. :A

@xemrexxx tez'in bu sonuçlarla çürümüş, yok olmuş oldu. :A 4 bloka rağmen yükseliş var. Yani önenli olan az reklam değil bölümün başarılılığı :A

Ee yani özellikle takas'a ve sana. :A

Neyse forum gereği alışkınız artık eskisi kadar canımı acıtmıyor.

Bir zamanların fenomen repliği :kiki:

😱 yok artık bir dizi ile tez mi çürür kalan 60 dizi nolacak

neyse dikmen sana cevabı vermiş yükseliş dediğin dikmeninki gibi olur :A

Dikmen menoya da cevap vermiş olacak ki diziyi total yapmış be ab oranlarının birazını elinden almış :A

Olabilir benzetmelerin müthiş 😱
sağol panpa :F

Ee yani özellikle takas'a ve sana. :A

Neyse forum gereği alışkınız artık eskisi kadar canımı acıtmıyor.

Bir zamanların fenomen repliği :kiki:

😱 yok artık bir dizi ile tez mi çürür kalan 60 dizi nolacak

neyse dikmen sana cevabı vermiş yükseliş dediğin dikmeninki gibi olur :A

Dikmen menoya da cevap vermiş olacak ki diziyi total yapmış be ab oranlarının birazını elinden almış :A
ab de düşüş benim beklediğim bişi de @25e bak :A diziden olmayacak şey beklemiyorum misal sen kpa dan zirveyi almasını bekliyorsun etme :A

ab de düşüş benim beklediğim bişi de @25e bak :A diziden olmayacak şey beklemiyorum misal sen kpa dan zirveyi almasını bekliyorsun etme :A

Meno'nun ölümünde full menoya odaklancaklar o zaman 6 ya düşer sanırsam :A

Not Defteri AB'de büyük yükseliş yaşamış. Her hafta yükselmeye devam. :Z

Ankara'nın Dikmen'i de yükselmiş tekrarları iyi gitti belliydi.

Meno'nun ölümünde full menoya odaklancaklar o zaman 6 ya düşer sanırsam :A
valla senin mete ordusuyla manisa sarayına dyanadı heyecan tavan yapacak , meno da ölecek,nurbişin enrtikaları derken reyting fışık edecek :A

neyse sen haftaya dikmenci olursun ne de olsa ondan daha fazla umut var my yi geçmesi için:A

valla senin mete ordusuyla manisa sarayına dyanadı heyecan tavan yapacak , meno da ölecek,nurbişin enrtikaları derken reyting fışık edecek :A

neyse sen haftaya dikmenci olursun ne de olsa ondan daha fazla umut var my yi geçmesi için:A

Henüz iddialı konuşmak için erken :A

Henüz iddialı konuşmak için erken :A
vallahi bnm iddalı konuşmak için 131 bölümlük geçilmezlik serim var senin neyin var :A