9 Nisan 2014 Çarşamba Reyting Sonuçları

Dikmen güzel dizi. Ama KPA'dan vazgeçmem vazgeçersem işsiz kalırım :D

MY'nin A/B kaybını Dikmen almış birkaç hafta içinde bu ikili (KPA-Dikmen) arasında liderlik-ikincilik savaşı yaşanır.
feridunKunakCayi.jpg

Edit:Resim ne alaka derseniz bizim oralarda yeşil çaya son dem çayı deniyor :D Oradan geldi resim.

Muhteşem Yine açık ara yapmış.Ama Total olmuş orası ayrı.:(
Not Defteri Ab'de de Total'de de artış yaşamış tebrikler.:D4. Bölüme ayrı bir güven var.Artmaya devam.Diğerlerinin havası patlayınca ortalık Not Defteri'be kalacak...

Ankara'nın Dikmeni fena artarak beni şaşırttı.Gani 8'lere dayanmış ne de olsa 4 yıl uğraşmış bu işle.
Kara Para Aşk maximum noktaya ulaştı galiba.Gelecek sezon artar mı bilinmez.
Sevdaluk baya artış yaşamış Ab'de.Ata mı geldi acaba.:A
Büyük Rüsk tekrardan güzel sonuçlara ulaşıyor.Tebrikler.:D

Kara Para Aşk 4 kuşak ve uzun reklamlar verdi.Reklam dilimlerini iyi ayarlamalı çok yanlış zamanda reklama girdi buna rağmen geçen haftaya göre hafif de olsa bir artış söz konusu 6 reyting de garanti gibi artık dizide aşk başlasa oranlar dahada artar bence
Muhteşem de düşüş yaşamış bu hafta

Yanlış bilgi verme şimdi. Ilk bölüm TOTAL'de 2. oldu, bir defa da maç zirveyi almıştı. :D
dizileri kastediyorum .ss

Dikmen güzel dizi. Ama KPA'dan vazgeçmem vazgeçersem işsiz kalırım :D

MY'nin A/B kaybını Dikmen almış birkaç hafta içinde bu ikili (KPA-Dikmen) arasında liderlik-ikincilik savaşı yaşanır.
feridunKunakCayi.jpg

Edit:Resim ne alaka derseniz bizim oralarda yeşil çaya son dem çayı deniyor :D Oradan geldi resim.
maşallah panpa her hafta aynı iddaa zirve mücadelesi olacak diye ancak daha zirveye yaklaşabilen bile olmadı :A

Ankara'nın Dikmen'i harika gidiyor. Ben bu hafta benim izlemem dizinin reytinglerini olumsuz etkiler diye düşünmüştüm ama tersi olmuş. :D Muhteşem Yüzyıl'dan sonra zirvenin Dikmen'e kalması muhtemel. :):)

dizileri kastediyorum .ss

maşallah panpa her hafta aynı iddaa zirve mücadelesi olacak diye ancak daha zirveye yaklaşabilen bile olmadı :A
Dikmen ve KPA'dan önce MY 12'lerde dolanıyordu şimdi 9'lara indi. Hürrem Teyzoş'tan sonra 5-6'lara düşer Süleyman tek başına reyting getirmez.

Dikmen ve KPA'dan önce MY 12'lerde dolanıyordu şimdi 9'lara indi. Hürrem Teyzoş'tan sonra 5-6'lara düşer Süleyman tek başına reyting getirmez.
hürrem teyzeyi çok göstermek zaten reytingi düşüriyi :X ayrıca my normalde 9 alıyordu mustinin ölümü patlattı şu anlık bir kayıp yok hürrem ve beyazıtın ölümlerinde de total 11-12 yi görecektir

Halkın adamı Dikmen'den bu sezon içerisinde zirve bekliyorum. :A

131 bölümde totoşta 128 ab de 130 birincilik dicem o zaman sen de bişi diyemicen o zaman:A

my mayıs sonu bitecek haziranın ilk haftaları zirveyi alır dikmen büyük ihtimal :A
Orası kesin de my'yi de geçsek fena olmaz hani. :A Biraz daha gayret etmeliler. :A

zor be panpa :A şimdi hürrem teyze,beyazıt ve rüstem ölecek:) hürrem teyze ile rüstemin ölümüne sen bile eleminden kederinden doalyı bakabilirsin :A
Kaçmaz tabii o mükemmel bölümler. :A Dediğim gibi o yılanların ölmesi yeter reytingler yükselse de umrumda olmaz. :A

Ankaranın Dikmeni yakında totalde Muhteşem Yüzyılı geçecek :A