zirvede bıraksın da nerede bıraksa farketmez@Yakamoz-Asi ben demiştim sana. 😎
Gani'nin yükselişi durdurulamaz. Halk iyi bir komediyi özlemiş gerçekten. Hürrem teyze bence gider ayak diziyi total olarak bırakacak.
zirvede bıraksın da nerede bıraksa farketmez@Yakamoz-Asi ben demiştim sana. 😎
Gani'nin yükselişi durdurulamaz. Halk iyi bir komediyi özlemiş gerçekten. Hürrem teyze bence gider ayak diziyi total olarak bırakacak.
Yakarım tabii gün benim günüm.Iyi seyler düsünmemissin bak senin MY hem TOTAL olmus hemde AB'de 2 reyting düsmüs
4 kusak reklam verdik gecen haftaya göre sabitlemisiz.
Kina yak melun...
ben demiştim panpa dün bakınız yorum konusundan alıntıIyi seyler düsünmemissin bak senin MY hem TOTAL olmus hemde AB'de 2 reyting düsmüs
4 kusak reklam verdik gecen haftaya göre sabitlemisiz.
Kina yak melun...
Ab'de 2 reytingten az kaldı zirveye. TVR'de de my'yi geçmişiz iki grupta.zirvede bıraksın da nerede bıraksa farketmez
tırıvırı kısmına bakmıyorum ben sadece reyting kısmına bakıyorumAb'de 2 reytingten az kaldı zirveye. TVR'de de my'yi geçmişiz iki grupta.
Bugün bizim günümüz. Tebrikler Gani ve Tükenmez Kalem.Gani'ciyiz tabii panpam. Adam reyting makinesi.
İzlemeden bilemezsin hak etip hak etmediğini. Reyting tahmininden de baya bir uzaksın elem keder dolacaksın gibi bugün.My total de hafif düşerken, ab'de şok geçirmiş. neyse sonuçta 16 lardan 9'a ka düşmenin şoku kadar etkili olmasa gerek my için
kara para aşk'ı izleyemedim ama yorumlara bakılırsa süper bölümmüş. Lakin bu oranlar ne Atv reklam manyağı yapmış. Yapsana işte karadayı gibi 1 saat reklamsız. Ya da geşen sene biü'ye yaptıklarını! Artık 7'ye çıkmalı kpa..
Bu dikmene ne oluyor! hep onun yüzünden kpa bi türlü sivrilemedi... Hiç mi hiç haketmeyen oranlar almış. 7 nedir ? üstelik ab'de de 7....
Sevdalukta gözle görülür istikrar var ama bu istikrara keşke kpa ve ad başlamadan önce girseydi, şimdi işi daha zor..
Kızılelma ölmüş ağlayanı kalmamış foruma da bakıcak olursak
Takip ab'de fena değil. Zaten 3 üstü bi yarışma için geçerli. Tabii kanal d'yi anlamak çok zor. Kendi dünyasında 5-6 fikanda bekliyebilir.
elemin kederin içinde büyümüş yavrum bu kadar dert etme sonra hürrem teyze gibi hasta olursunMy total de hafif düşerken, ab'de şok geçirmiş. neyse sonuçta 16 lardan 9'a ka düşmenin şoku kadar etkili olmasa gerek my için
kara para aşk'ı izleyemedim ama yorumlara bakılırsa süper bölümmüş. Lakin bu oranlar ne Atv reklam manyağı yapmış. Yapsana işte karadayı gibi 1 saat reklamsız. Ya da geşen sene biü'ye yaptıklarını! Artık 7'ye çıkmalı kpa..
Bu dikmene ne oluyor! hep onun yüzünden kpa bi türlü sivrilemedi... Hiç mi hiç haketmeyen oranlar almış. 7 nedir ? üstelik ab'de de 7....
Sevdalukta gözle görülür istikrar var ama bu istikrara keşke kpa ve ad başlamadan önce girseydi, şimdi işi daha zor..
Kızılelma ölmüş ağlayanı kalmamış foruma da bakıcak olursak
Takip ab'de fena değil. Zaten 3 üstü bi yarışma için geçerli. Tabii kanal d'yi anlamak çok zor. Kendi dünyasında 5-6 fikanda bekliyebilir.