9 Nisan 2014 Çarşamba Reyting Sonuçları

My total de hafif düşerken, ab'de şok geçirmiş. :A neyse sonuçta 16 lardan 9'a ka düşmenin şoku kadar etkili olmasa gerek my için :A :A

kara para aşk'ı izleyemedim ama yorumlara bakılırsa süper bölümmüş. Lakin bu oranlar ne:bağır: Atv reklam manyağı yapmış. Yapsana işte karadayı gibi 1 saat reklamsız. Ya da geşen sene biü'ye yaptıklarını! Artık 7'ye çıkmalı kpa..

Bu dikmene ne oluyor! :d hep onun yüzünden kpa bi türlü sivrilemedi... Hiç mi hiç haketmeyen oranlar almış. 7 nedir ? :d üstelik ab'de de 7.... :T:

Sevdalukta gözle görülür istikrar var ama bu istikrara keşke kpa ve ad başlamadan önce girseydi, şimdi işi daha zor..

Kızılelma ölmüş ağlayanı kalmamış foruma da bakıcak olursak:F

Takip ab'de fena değil. Zaten 3 üstü bi yarışma için geçerli. Tabii kanal d'yi anlamak çok zor. Kendi dünyasında 5-6 fikanda bekliyebilir. :d

Iyi seyler düsünmemissin bak senin MY hem TOTAL olmus hemde AB'de 2 reyting düsmüs :D

4 kusak reklam verdik gecen haftaya göre sabitlemisiz. :)

Kina yak :T: melun...
ben demiştim panpa :X dün bakınız yorum konusundan alıntı :A

mrt-06 dedi:
Muhteşem Yüzyıl düşebilir, bölüm çok ama çok durgun..
ab de düşecektir zaten hürrem teyze-mişrima çok bol zaten :X total pek değişiklik olmaz gibi
--- Ekleme, Dün 21:45 ---

My total de hafif düşerken, ab'de şok geçirmiş. :A neyse sonuçta 16 lardan 9'a ka düşmenin şoku kadar etkili olmasa gerek my için :A :A

kara para aşk'ı izleyemedim ama yorumlara bakılırsa süper bölümmüş. Lakin bu oranlar ne:bağır: Atv reklam manyağı yapmış. Yapsana işte karadayı gibi 1 saat reklamsız. Ya da geşen sene biü'ye yaptıklarını! Artık 7'ye çıkmalı kpa..

Bu dikmene ne oluyor! :D hep onun yüzünden kpa bi türlü sivrilemedi... Hiç mi hiç haketmeyen oranlar almış. 7 nedir ? :D üstelik ab'de de 7.... :T:

Sevdalukta gözle görülür istikrar var ama bu istikrara keşke kpa ve ad başlamadan önce girseydi, şimdi işi daha zor..

Takip ab'de fena değil. Zaten 3 üstü bi yarışma için geçerli. Tabii kanal d'yi anlamak çok zor. Kendi dünyasında 5-6 fikanda bekliyebilir. :D
İzlemeden bilemezsin hak etip hak etmediğini. :A Reyting tahmininden de baya bir uzaksın elem keder dolacaksın gibi bugün. :A

Bu dikmene ne oluyor! :D hep onun yüzünden kpa bi türlü sivrilemedi... Hiç mi hiç haketmeyen oranlar almış. 7 nedir ? :D üstelik ab'de de 7.... :T:

Takip ab'de fena değil. Zaten 3 üstü bi yarışma için geçerli. Tabii kanal d'yi anlamak çok zor. Kendi dünyasında 5-6 fikanda bekliyebilir. :D
elemin kederin içinde büyümüş yavrum bu kadar dert etme sonra hürrem teyze gibi hasta olursun :A

Yakında düşüşe geçcince A.d kimse kalmaz ortalıkta toz olurlar Ganicler araki bulasın :D

İzlemeden bilemezsin hak etip hak etmediğini. :A Reyting tahmininden de baya bir uzaksın elem keder dolacaksın gibi bugün. :A

Dua edin vize dönemindeyim yoksa buralar elem keder deryasına dönmüştü. :A neyse canım haftaya artık telafi ederim. :A