Showtime Shameless 4. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S04B4 izledim
Dizi gittikçe sapıklaşti :T: ilk 2 sezonun tadını alamıyorum. 3.sezonda alarm vermişti zaten:(
Fiona iyice sex düşkünü oldu. Lip'in okul maceralarida iyice sıktı. Her b***k senin başinamı gelir arkadaş? Debbie'nin ergenlik halleride subyancılık resmen 😡😡 Frank ve yeni kızının olayı ise ensetliğin resmen alası oldu çıktı. Dizi bu sezon bu son 2 bölümde iyice rezilleşti. Ian oğlumuzda gelirse sapıklık 4/3'lük olan dizi 4/4'le olmakla tamamnacak :)

Diziyi götüren bir tek Carl oldu. ilk 2-3 sezona göre dizide kendini göstermeye başladı.Helal olsun kerataya:X

Bu rezil bölüme göre 4/10 veriyorum.

4.sezon hayalkırıklığı, ilk sezon en iyi sezondu ondan sonra bir düşüş olsada dizi gayet iyi gidiyordu ama bu 4.sezon hiç tad alamıyorum :bağır:

4.sezon hayalkırıklığı, ilk sezon en iyi sezondu ondan sonra bir düşüş olsada dizi gayet iyi gidiyordu ama bu 4.sezon hiç tad alamıyorum :bağır:

üçüncü sezona kadar sorun yaşamadım 4. sezonuda daha izlemediğim için pek fikrim yok ama ilk bölümlerdeki hayretler içinde kalma dugusu köreliyor sadece

S04B05 izledim
Sonunda dizide eski tadı aldım :oley: Dün akşam 5.bölümü izledim 4.bölüm kötü oldugundan bi hafta geç izledim. İyi arayı fazla uzatmamişim, dizi sonunda fabrika ayarlarına döndü. Diziyi güzel yapmak için Fiona'yı ağlatmak başini belayasokmak gerekmiş:X
Dizinin bu sezonki gidişatı bana Homeland'i hatırlatti. Clare nasıl 3x4-5.bölümde olayı patlatti Shameless'de aynısını yaptı gibi. Yeni bölümü bu akşam izleyecem yine :oley: @destere @OzaN

S04B06 izledim
Yine 5.bölümün son anlari gibi güzel sıcak bir aile dizisi tadındaydı.Spoilik birşey yok ama bölümün tadı damağindsa kalıyor :love1:

Haftaya başlarım belki yeni sezona. :):)
İzle izle sap gibi kaldık burda kendin çal kendin oyna modundayım:T:

4x1

Nihayet sezona başlayabildim. Ama muhtemelen yavaş yavaş gideceğim ve ikinci bölümü uzun zaman izlemeyeceğim. :)

Baya değişimler olmuş dizide.

Debbie'deki değişimi hiç sevmedim. Bizim sevdiğimiz Debbie bu değil. :(

Carl başrollüğe terfi etmiş herhalde ilk bölüm itibariyle. :D

Frank'in durumu üzücü ama adamda akıllanma diye bir şey yok. :(

Kev'in karısının hamile kalması komik bir duruma yol açtı. :D

Bence Ian (L değil büyük ı ile :D) da Lip de döner geri. Ama Lip'e orada ayrı hikaye yapıp oradan yürüseler uzun süre çok daha iyi olur...

7/10

4x1

Nihayet sezona başlayabildim. Ama muhtemelen yavaş yavaş gideceğim ve ikinci bölümü uzun zaman izlemeyeceğim. :)

Baya değişimler olmuş dizide.

Debbie'deki değişimi hiç sevmedim. Bizim sevdiğimiz Debbie bu değil. :(

Carl başrollüğe terfi etmiş herhalde ilk bölüm itibariyle. :D

Frank'in durumu üzücü ama adamda akıllanma diye bir şey yok. :(

Kev'in karısının hamile kalması komik bir duruma yol açtı. :D

Bence Ian (L değil büyük ı ile :D) da Lip de döner geri. Ama Lip'e orada ayrı hikaye yapıp oradan yürüseler uzun süre çok daha iyi olur...

7/10
Carl'daki değişimi gördüysen şöyle diyeyim:X (istersen bak)
Bu sezonun reyizi olacak:X

4x2

Uzun süre izlemeyebilirim dedim ama hemen izledim bölümü. :D

İlk bölüme göre daha iyiydi yeni olaylar rayına oturmaya başladı.

Carl'ın başrol olduğu teorim tutuyor gibi. :D

Sonu epey şaşırttı ilk kez bir sonraki bölümü izleme isteği doğurdu. Bakalım neler çıkacak işin içinden. :)

Kevin bölümün kazananı gibi olacakken bölümün kaybedeni oldu. :D Hem bar üstüne kaldı hem de üçüzler geliyor. Üçüzleri öğrendikten sonra "I have a magic penis" diye herkese seslenmesi güldürdü. :D

8/10

4x3

Dizide gaza bastım geliyorum ama fren yakındır. :D

Dizi birbirinden kopuk hikayeler haline gelmeye başladı iyice. Bu hikayelerden bazılarını sevdim ama bazılarını sevmedim.

Carl => Normalde hiç sevmezdim ama bu sezonun en iyi karakteri gibi. Hikayeleri ilgi çekici. Köpek olayı iyiydi ama sonu kötü oldu. :D

Frank => Bir adam anca bu kadar üçkağıtçı olabilir. Sınırlarını zorlamaya devam ediyor. :D İlgiyle izliyoruz ama biraz uslansın en azından bu kadar hasta durumdayken. :(

Fiona => İlgi çekici değil bu sezonki hikayesi ama bu bölümün sonlarında işler karışır gibi oldu.

Lip => Konusunu en ilgiyle izlediğim. Zaten en sevdiğim karakterlerden Frank ile birlikte ama konusunu oturtamadılar henüz. Gelecek bölümlerde gelişme bekliyoruz.

Kevin & Veronica => Dizinin rengi, iyi gidiyor sahneleri. :D

Deb => Sahneleri çıktığında kapatasım geliyor oysa en sevdiğim karakterlerdendi ne hale getirdiler. :(

Shelia => İyice gereksizleşti gibi bu sezon. Tek işlevi Liam'ı bakmak herhalde. Ne kadar az sahnesi o kadar iyi. Son bölümde biraz fazla ve gereksizdi.

7/10

4x3

Dizide gaza bastım geliyorum ama fren yakındır. :D

Dizi birbirinden kopuk hikayeler haline gelmeye başladı iyice. Bu hikayelerden bazılarını sevdim ama bazılarını sevmedim.

Carl => Normalde hiç sevmezdim ama bu sezonun en iyi karakteri gibi. Hikayeleri ilgi çekici. Köpek olayı iyiydi ama sonu kötü oldu. :D

Frank => Bir adam anca bu kadar üçkağıtçı olabilir. Sınırlarını zorlamaya devam ediyor. :D İlgiyle izliyoruz ama biraz uslansın en azından bu kadar hasta durumdayken. :(

Fiona => İlgi çekici değil bu sezonki hikayesi ama bu bölümün sonlarında işler karışır gibi oldu.

Lip => Konusunu en ilgiyle izlediğim. Zaten en sevdiğim karakterlerden Frank ile birlikte ama konusunu oturtamadılar henüz. Gelecek bölümlerde gelişme bekliyoruz.

Kevin & Veronica => Dizinin rengi, iyi gidiyor sahneleri. :D

Deb => Sahneleri çıktığında kapatasım geliyor oysa en sevdiğim karakterlerdendi ne hale getirdiler. :(

Shelia => İyice gereksizleşti gibi bu sezon. Tek işlevi Liam'ı bakmak herhalde. Ne kadar az sahnesi o kadar iyi. Son bölümde biraz fazla ve gereksizdi.

7/10
Haftaya yetişirsin muhtemelen:X

S04 B08 izledim
Bölüm yine güzeldi. 4.bölümden sonra (yoksa 5 miydi) toparlandı dizi.Eski Shameless tadını veriyor ama bu bölüm bi tık zayıftı:(
Vic'in anası doğurdu. Çocugu vermedi. İyi de oldu gerçi:A
Carl sezonun reyizi bence :oley:
Deb ise sezonun ergeni resmen:(

4x4

Pek iyi bir bölüm değildi. Spoiler içinde yazalım devamını. :)

Fiona zengin kocayı da buldu daha ne istiyor. :bağır:

Deb'in olaylarından nefret ediyordum umarım bölüm sonundaki gelişme bu işin biraz azalacağına işarettir.

Okulu bırakmaya kalkan Lip'e sinir oldum ama neyse ki geri döndü. :)

Frank ve yeni kızı arasındaki ilişkinin devamını merak ettim. Ensestlik bir şey yoktu bence hakkını yemeyelim Frank o kadar sapık çıkmadı. :D

Carl yine iyiydi. En sevmediğim karakterken sevdiklerim arasına girmeyi başardı. :D

7/10

4x4

Pek iyi bir bölüm değildi. Spoiler içinde yazalım devamını. :)

Fiona zengin kocayı da buldu daha ne istiyor. :bağır:

Deb'in olaylarından nefret ediyordum umarım bölüm sonundaki gelişme bu işin biraz azalacağına işarettir.

Okulu bırakmaya kalkan Lip'e sinir oldum ama neyse ki geri döndü. :)

Frank ve yeni kızı arasındaki ilişkinin devamını merak ettim. Ensestlik bir şey yoktu bence hakkını yemeyelim Frank o kadar sapık çıkmadı. :D

Carl yine iyiydi. En sevmediğim karakterken sevdiklerim arasına girmeyi başardı. :D

7/10
Frank isteyince ensestlik olmamiş mı oluyor:X O sahne bile izlerken ıyyyy dedirtmişti bana:(
Haydi haydi gaza bas:X

4x5

Bence diğer bölümler ayarındaydı niye 9.3 puan aldığını anlamadım. Sonundaki sahne mi duygulandırdı milleti acaba? (b)

Deb'in normal hayata dönmesine sevindim. :D

Ian'ın hali neydi öyle. :(

Lip, Deb'i nasıl ortamlara sürüklüyorsun nasıl abisin sen. :(

Frank kendine yeni bir aile kurdu gibi. :D Yalnız Carl ile araları açılırsa kötü olur. :(

7/10

4x5 Bence diğer bölümler ayarındaydı niye 9.3 puan aldığını anlamadım. Sonundaki sahne mi duygulandırdı milleti acaba? (b)
Deb'in normal hayata dönmesine sevindim. :D Ian'ın hali neydi öyle. :( Lip, Deb'i nasıl ortamlara sürüklüyorsun nasıl abisin sen. :( Frank kendine yeni bir aile kurdu gibi. :D Yalnız Carl ile araları açılırsa kötü olur. :(
7/10
4x5 Bence diğer bölümler ayarındaydı niye 9.3 puan aldığını anlamadım. Sonundaki sahne mi duygulandırdı milleti acaba? (b)
Deb'in normal hayata dönmesine sevindim. :D Ian'ın hali neydi öyle. :( Lip, Deb'i nasıl ortamlara sürüklüyorsun nasıl abisin sen. :( Frank kendine yeni bir aile kurdu gibi. :D Yalnız Carl ile araları açılırsa kötü olur. :(
7/10

S04 B10-11 izledim
2 bölüm yazsam da üzerinde pek yorum yapılacak bölümler değildi.
Carl iyice azıttı carl habire öpüşüyor o yaşta :X
Neyse 11.bölümün sonu iyi bitti.Frank'i ilkkez tam anlamıyla "baba" olarak gördük. Fiona hapse düştü Orange dizisi gibi :X Ama onun hapishanesi daha farklı 😕
Lip evin reyizi oldu, yeni sevgilisiyle aileyi çok güzel kazıkladılar ama numara çektiği çok belliydi:X
Ian da anasını satayım zorla oğlanı ifşa etirdi. Ama esaslı çocukmuş yavuklusunu baba dayağindan kurtardi:F:F

Haftaya bitiyor dizi yetişemedin @OzaN

S04 B12 (sezon finali) İzledim

Öncelikle sitemle başlamak isitiyorum:T: @OzaN sen raf ömrü geçmiş dizileri izlerken dizi bitti yaa:bağır: Bi denkleştiremedik aynı bölümü izlemeyi:T:

Bölümü sezona göre oldukça toparladılar.Ortalama bir bölümdü ama yönetmen kimse ellerinden öperim. Sanırım farklı farklı yönetmenle çalişma olayı bu dizi için de geçerli(b) O yuzden bu bölümdeki çekimler resmen konuşuyordu.Muhteşem çekimler vardi hatta manzaralar çok güzel yakalanmişti. Keşke 5.sezonu hep o kişi çekse:X

Yine son sahneden başlayayım. Frank'in iyileşip tekrar içkiye başlaması ve onlara göre "Tanrı"sına s*** çekmesi bir kere daha Frank'ten nefret etmeme yetti ama manzara ve şarkı muhteşem olmuştu:X

Lip şu okuldaki kızdan hiç ayrılmasın yakişmasalar bile kız onu bi'yerlere getirecektir:X
Ian'ın annesinin hastalağina yakalanması kötü oldu ama dizi boyunca ne gizem yaptılar :T: Gereksizdi.

Deb ve Carl sezonun ergenikleriydi ama Carl bu sezon gözüme girdi.Garibim şimdi aşk acısı çekiyor :F

Sheila'yı bu sezon kullanamadılar.Hiç sempatikte değildi:T:
Veronica ve Kevin bu sezonda iyiydiler:X

Vee bombayı patlattilar Steve geri döndü.Hem de başka bir kimlikle:X Tam da aklımdan geçmişti izlerken, onsuz da dizi olmuyormuş :A Bunu mu göstermeye çaliştilar ne?

Sezon ortalaması olara 7 ama bölüm olrak 8.5'dan 9 manzaranın keyfiyle ve gönül rahatlığıyla verebilirim:X