Bence artık son bölümleri, 13 bölümü tamamlayıp bitirilme ihtimali yüksek gibi.. Herşeyi denediler ama olmadı maalesef..Reklamsız gidiyor ama düşük aldı anlıklarda yine ben anlamıyorum gerçekten anlamıyorum.
Dilerim dediğin olmaz.Bence artık son bölümleri, 13 bölümü tamamlayıp bitirilme ihtimali yüksek gibi.. Herşeyi denediler ama olmadı maalesef..
Çünkü sıkıcı ilerliyor elim Kanal D'ye gidiyor.My şok düşüşte
Ellerin dert görmesin.Çünkü sıkıcı ilerliyor elim Kanal D'ye gidiyor.
Sonuçta boşluk dolunca düştüdüşsün total ortalama 9.74 ab 10.54 bunun üstü başarıdır
Mustafa'mın rüzgari bitince my doğal olarak düşmüş. Selim'le Beyazıt'la olmaz bu işler tek gerçek Musti'dir. 😉
anticiler her zamanki gibiMy şok düşüşte
alakası yok mustinin ölümü her türlü coşturacaktı neyse diziyi izlemeyen biriyle daha da konuşmak anlamsızSonuçta boşluk dolunca düştü
Kayıp edemez, ama güzel bir dizi. Ben beğendim.@yakup09 da Kayıp'ı hatırladı sanırım diziyi izleyince ki yere göğe sığdıramıyor.
Ya bence de artık gün değişimi şart oldu.Bence Sevdaluk haftaya arttıracak oranlarını ama Show reklamlı yayınlayacak. Düşebilme ihtimali var ama bu dizi keşke bir Pazartesi günü denense ya...
22'den sonra boşluk oluyor doğru uçar my. )MY'de asıl olaylar 22'de gençler o zaman kadar my az fark atıyor diye sevinsin diğerleri))