12 Mart 2014 Çarşamba Reyting Sonuçları

Kızılelma
Reklam-21.32

bekleyip görelim yanlız sbt anlıklarına göre yorum yapanlar ertesi gün şok oluyor :) ilk bölüm 3-4 anlık 8+ alan sevdaluk ertesi gün 6.66 almıştı :)))))
Show yüzündendir o Kanal D yüksek çıkar tns'de. :A

Ankaranın Dikmeni çok iyi gitmiş. Ben dizi anlıklarda 3'ün üzerine çıkamaz diyordum. Fragmanında bir şey yoktu çünkü.

Kara Para Aşk'ı izleyemiyorum şu an. Beklentimden düşük ilerliyor ama ilk bölüm. Konuşmak için henüz erken. 10 reyting ile başlayıp düşüş yaşayacağına, 3 reyting ile başlasın ama her hafta yükselsin değil mi? :)
Ben demiştim. :):)
my geçen hafta 20.45-21.00 7.51 21.00-21.15 arası 5.7 almış sakin olun :F biraz gerçeklere bakın
Geçen hafta 21.00'da Reklamlara girmişti yalnız. :)
Harem çok komik diziydi ya. :D Çıngıraklı favorimdi. :F
Aynen, güzel gidiyordu aslında.. :)

Ben demiştim. :):)

Geçen hafta 21.00'da Reklamlara girmişti yalnız. :)

Aynen, güzel gidiyordu aslında..
olsun :F :F anti my cilerde bahane tükenmez :F geçen hafta maç+kanald deki program ad+kpa dan yüksekti ona rağmen çarşamba boşluk kapandı diyorlar my söz knousu ise ant,lerinde mantık aramıyorum artık

kpa içimi baydi kadrosu bu kadar iyi olmazsa izlemedim sanırım. bana ne katil kim geyiyi katil kimi merak etmek kayibi izlerdi Milet m kayiptan farkı senaryo daha iyi kadro kankat daha iyi
@yakup09 da Kayıp'ı hatırladı sanırım diziyi izleyince ki yere göğe sığdıramıyor. :A

6'ya dayandık yürü be Gani. :Z