Hahaha koptum.Kanal d @destere yi çözmüş adamların dili az yanmadı sezon başından buyana kaçıncı desterenin izleyip bitirdiği dizi artık kanal d destereden habersiz dizi baslatiyormus)))
Hahaha koptum.Kanal d @destere yi çözmüş adamların dili az yanmadı sezon başından buyana kaçıncı desterenin izleyip bitirdiği dizi artık kanal d destereden habersiz dizi baslatiyormus)))
Ben zaten 2 senedir Atv fanıyım diye yazıyordum forumdaÇok klişe.ATV fanlığın nasıl da belli oluyor.
![]()
Harem ve BSK Fox'un rezalet yayın akışından bitti.Pis Yedili haricinde verdiğin örnekler 10 yıl öncesine ait farkındaysan. Evet Gani Müjde'nin severek izlediğim dizileri oldu. Ama dediğim gibi Deli Saraylı'dan önceydi hepsi. Çünkü gitgide senaristlik kabiliyetini kaybetti bu adam. Harem, Salih Kuşu, Teyzanne, Babam Sınıfta Kaldı son yaptığı ve yayından kalkan işler hatırlatayım istedim 😉
My hak ettiği oranlara dönmüş.![]()
O değil de my'yi kpa'nın geçmesini beklerken Gani geçecek.
![]()
Gün boş diyince herkes laf söylüyordu biyerden, görüldüğü gibi my bu anlıklarda 11 alırken şimdi 7 almış.![]()
my geçen hafta 20.45-21.00 7.51 21.00-21.15 arası 5.7 almış sakin olunMy düşüş yaşamış ee tabi artık boşluk yok![]()
Harem çok komik diziydi ya.Harem ve BSK Fox'un rezalet yayın akışından bitti.Salih Kuşu o dönem aceleye geldi Show TV için çekmişti, destek amaçlı.
![]()
O anlık reklam vermiş demek ki, vermediğinde 10-11 alıyordumy geçen hafta 20.45-21.00 7.51 21.00-21.15 arası 5.7 almış sakin olunbiraz gerçeklere bakın
Konuş konuş uğurlu geliyon.Ad haftaya sert düşer.
O anlık reklam vermiş demek ki, vermediğinde 10-11 alıyordu![]()
Gani my'yi muma çevirmiş.![]()
Daha da artarsa şaşırmamak gerek bence.Ad haftaya sert düşer.
bekleyip görelim yanlız sbt anlıklarına göre yorum yapanlar ertesi gün şok oluyorAd haftaya sert düşer.
Bunu söyleyenler kanal d ve atv fan clubmy geçen hafta 20.45-21.00 7.51 21.00-21.15 arası 5.7 almış sakin olunbiraz gerçeklere bakın