12 Mart 2014 Çarşamba Reyting Sonuçları

Çok klişe. :A ATV fanlığın nasıl da belli oluyor. :A
Ben zaten 2 senedir Atv fanıyım diye yazıyordum forumda :D Bütün seyrettiğim diziler Atv de normal olarak Atv bağımlısı olduk ama tabii diğer kanalların programlarına bakmayan tiplerden de değilim şu anda mesela hem KPA hemde Kızılelmayı izliyorum :D

MY geçen haftaya göre 2 anlıkta da aynı oranları almış diğer anlık 10 u geçmesi lazım:)
kpa 4 ü geçmiş ama dizinin bitmesine 30 dk kaldı 5 i geçemez bence:D
ad çok iyi oranlar almış:D

My hak ettiği oranlara dönmüş. :A :Z O değil de my'yi kpa'nın geçmesini beklerken Gani geçecek. :F

Ankaranın Dikmeni çok iyi gitmiş. Ben dizi anlıklarda 3'ün üzerine çıkamaz diyordum. Fragmanında bir şey yoktu çünkü.

Kara Para Aşk'ı izleyemiyorum şu an. Beklentimden düşük ilerliyor ama ilk bölüm. Konuşmak için henüz erken. 10 reyting ile başlayıp düşüş yaşayacağına, 3 reyting ile başlasın ama her hafta yükselsin değil mi? :)

MY asıl 22 den sonra açılıyor 22 den sonra uçanze yapıyor dizim :Dhem son anlar aksiyonlu süleyman selim ve beyazıt karşılaşıyor hürrem ve süleymanda karşı karşıya ohhh gelsin reytingler:)

Gani my'yi muma çevirmiş. :A

Pis Yedili haricinde verdiğin örnekler 10 yıl öncesine ait farkındaysan. Evet Gani Müjde'nin severek izlediğim dizileri oldu. Ama dediğim gibi Deli Saraylı'dan önceydi hepsi. Çünkü gitgide senaristlik kabiliyetini kaybetti bu adam. Harem, Salih Kuşu, Teyzanne, Babam Sınıfta Kaldı son yaptığı ve yayından kalkan işler hatırlatayım istedim 😉
Harem ve BSK Fox'un rezalet yayın akışından bitti. :) Salih Kuşu o dönem aceleye geldi Show TV için çekmişti, destek amaçlı. :)

My hak ettiği oranlara dönmüş. :A :Z O değil de my'yi kpa'nın geçmesini beklerken Gani geçecek. :F
Gün boş diyince herkes laf söylüyordu biyerden, görüldüğü gibi my bu anlıklarda 11 alırken şimdi 7 almış. :):)
My düşüş yaşamış ee tabi artık boşluk yok :D
my geçen hafta 20.45-21.00 7.51 21.00-21.15 arası 5.7 almış sakin olun :F biraz gerçeklere bakın

Sonuçta hepsi kaldırıldı. BSK ve Salih Kuşu yaz döneminde bile o reytingleri aldıklarına göre başarısız olmuşlardır demektir. Neyse Ankara'nın Dikmeni'nin yolu açık olsun. İzleyenlere iyi seyirler.