aynen aynen )22'den sonra boşluk oluyor doğru uçar my. )
aynen aynen )22'den sonra boşluk oluyor doğru uçar my. )
Ama eleminden açmıyosun kanal D'yiÇünkü sıkıcı ilerliyor elim Kanal D'ye gidiyor.
ha gülüm ha22'den sonra boşluk oluyor doğru uçar my. )
Senle tartışmak da güzel olmuyor alışık değilim.aynen aynen )
evet aynen öyle 22 den sonra uçarMY'de asıl olaylar 22'de gençler o zaman kadar my az fark atıyor diye sevinsin diğerleri))
Dizi senaryosu hakkında konuşmuyorum zaten, düşek reytinglerini söylüyorum.alakası yok mustinin ölümü her türlü coşturacaktı neyse diziyi izlemeyen biriyle daha da konuşmak anlamsız
senaryo ile müthiş oyunculuk birleşince normal sonuç oldu ))))Dizi senaryosu hakkında konuşmuyorum zaten, düşek reytinglerini söylüyorum.
Bilemiycem reytingleri feci düşüşte.senaryo ile müthiş oyunculuk birleşince normal sonuç oldu ))))
Gülse Birsel de Hürriyet'te yazmaya başladı bugün.Bekir Çoşkun Sözcü'deymiş arkadaşlar duyduk duymadık demeyin..
sbt anlıkları bunlar coşmayalım bakıp daBilemiycem reytingleri feci düşüşte.
Kpa hala reklama girmedi.
Hı hı.My mi?
Aynen. Gelecek hafta eğer artmazsa bence diğer hafta Pazartesi günü yayınlansın eğer final haberi yalansa ki ben doğru olduğuna inanmıyorum...Ya bence de artık gün değişimi şart oldu.
Her neyse. My Gani'nin korkusundan aynı anda reklama girmiş.Hı hı.
5 Ocak Çarşamba akşamı ekranlara yıldırım gibi düştü. Şimdi vasat ama olsun genel olarak efsane diyebiliriz.
Muhalif gazeteci iyidir.Gülse Birsel de Hürriyet'te yazmaya başladı bugün.