istediklerini desinler birkaç yıl sonra kimse bu boş boşluk safsataalarını hatırlamayacakBunu söyleyenler kanal d ve atv fan club![]()
Show yüzündendir o Kanal D yüksek çıkar tns'de.bekleyip görelim yanlız sbt anlıklarına göre yorum yapanlar ertesi gün şok oluyorilk bölüm 3-4 anlık 8+ alan sevdaluk ertesi gün 6.66 almıştı
))))
Deme öyle.Daha da artarsa şaşırmamak gerek bence.![]()
Ben demiştim.Ankaranın Dikmeni çok iyi gitmiş. Ben dizi anlıklarda 3'ün üzerine çıkamaz diyordum. Fragmanında bir şey yoktu çünkü.
Kara Para Aşk'ı izleyemiyorum şu an. Beklentimden düşük ilerliyor ama ilk bölüm. Konuşmak için henüz erken. 10 reyting ile başlayıp düşüş yaşayacağına, 3 reyting ile başlasın ama her hafta yükselsin değil mi?![]()
Geçen hafta 21.00'da Reklamlara girmişti yalnız.my geçen hafta 20.45-21.00 7.51 21.00-21.15 arası 5.7 almış sakin olunbiraz gerçeklere bakın
Aynen, güzel gidiyordu aslında..Harem çok komik diziydi ya.Çıngıraklı favorimdi.
![]()
Ben tezimin doğru çıktığını gördüm gerisi pek ilgilendirmiyor beni.bekleyip görelim yanlız sbt anlıklarına göre yorum yapanlar ertesi gün şok oluyorilk bölüm 3-4 anlık 8+ alan sevdaluk ertesi gün 6.66 almıştı
))))
Daha ne kadar düşebilir ki.Kpa düşer.
şansımı deniyeyim.![]()
olsunBen demiştim.
Geçen hafta 21.00'da Reklamlara girmişti yalnız.
Aynen, güzel gidiyordu aslında..
bişiyin doğru çıkmadı sbt anlıkları bu kendi sonucu anlıkları çelişen bir şirketBen tezimin doğru çıktığını gördüm gerisi pek ilgilendirmiyor beni.![]()
@yakup09 da Kayıp'ı hatırladı sanırım diziyi izleyince ki yere göğe sığdıramıyor.kpa içimi baydi kadrosu bu kadar iyi olmazsa izlemedim sanırım. bana ne katil kim geyiyi katil kimi merak etmek kayibi izlerdi Milet m kayiptan farkı senaryo daha iyi kadro kankat daha iyi
Yarın my'nin düşüşü gerçekleşirse bakalım bu sefer ne diycen.bişiyin doğru çıkmadı sbt anlıkları bu kendi sonucu anlıkları çelişen bir şirketama isteyen istediğini deesin my yine geçilmeyici gibi
![]()
Reklamsız gidiyor ama düşük aldı anlıklarda yine ben anlamıyorum gerçekten anlamıyorum.Show TV Reklamsız gitti senin korkundan.@denizz19
düşsün total ortalama 9.74 ab 10.54 bunun üstü başarıdırYarın my'nin düşüşü gerçekleşirse bakalım bu sefer ne diycen.![]()