kaptan vane finalde bir kayıkla yola çıkması ne işti.
sanırım flinte yardıma gidiyor vane eleanor a feci şekilde aşık .. o kadın uğruna her haltı yiyecek bir yapıda
kaptan vane finalde bir kayıkla yola çıkması ne işti.
müzik de harika dizi de ..
şu giriş müziği bile herşeye bedel zaten kaptırıveriyoruz diziye dizi daha başlamadan
S01B06 izledim
Bence en iyi bölümlerden biriydi.Sorularla dizi kendini 2.sezona hazırlıyor yada sezon sonuna.
Billy Reyiz mektubu okuyup Flint o hengame arasında sorguya çektiKesin Flint attı denize (Allah'ın cezası)
Max sonunda hayat kadınlıgından kurtuldu gariban Eleanor bu sefer vay anasının gözü dedirtti.
Şu aşçı az fırıldak değil yaa ama hala gözüme giremedi
Vane'i bu bölüm hiç göstermediler ama bir gösterdiler pir gösterdiler. O buluştugu güliver kılıklı adam kimdi??
Flint sevgilisi için bişeyler yaparken kadın rahip mahip, bahçe balkon demeden ohoo..........
ee @destere @sürgünüm hani yorum??
black sails 6. bölümü devridik süperdi klastı harikaydı en iyi bölümlerden biriydi
eleanor ile calemity jane kılıklı kadının anlaşıp Hamund kelini ve 7 arkadaşını doğrattırması süperdi.. keltoş pisliğinden kurtulduk
billy flint in gazabına uğradı gibi, flint az bit yavrusu değil işini biliyor karğaşada billy i halletti gibi ama billy ölmez ölmemeli li aşçı olayların içine girdi gibi eleanor la samimiyeti arttırdı adam kurnazlığıyla elenoruda kaparsa şaşırmam deniz sahneleri çok klastı kölelerin isyanı muhteşemdi ..
son olarak vane in buluştuğu dev yarmagül neyin nesiydi devamı haftaya gel cumartesi gell)
@Forumdash @sürgünüm @OzaN @Çiğdem- @Harunnn60 @Ahmad
rahip marlowu tek ayak üstünde şeetti ya ) rahipte az adam değil, kadın anlamış rahibin derdini: diyor beni korumak amaçlı burda değilsin yalnız yakalayıp şeetmeyi düşünüyorsun, madem öyle gel böyle dedi diyiş o diyiş kaptırıverdi))
Sabaha kadar Oscar'ı izledim bu akşam izlerim artık.S01B06 izledim
Bence en iyi bölümlerden biriydi.Sorularla dizi kendini 2.sezona hazırlıyor yada sezon sonuna.
Billy Reyiz mektubu okuyup Flint o hengame arasında sorguya çektiKesin Flint attı denize (Allah'ın cezası)
Max sonunda hayat kadınlıgından kurtuldu gariban Eleanor bu sefer vay anasının gözü dedirtti.
Şu aşçı az fırıldak değil yaa ama hala gözüme giremedi
Vane'i bu bölüm hiç göstermediler ama bir gösterdiler pir gösterdiler. O buluştugu güliver kılıklı adam kimdi??
Flint sevgilisi için bişeyler yaparken kadın rahip mahip, bahçe balkon demeden ohoo..........
ee @destere @sürgünüm hani yorum??
zaten o aşçı olan dizinin baş karakterlerinden galiba beninde favori karakterlerimden o ve kaptan olan adam favorilerim bu arada kadınlar erkeklerden daha çok küfür ediyorlar erkekler bu kadınların yanında hanım evladı kalıyor hahah
kadınlar küfredince dizide benim yüzüm kızarıyor )
o calamity jane kılıklı foterli kadının ağzıda çok bozuk küfür konusunda eleanor u solladı
Black Sails 6. bölümü izledim
İlk beş bölümle yargılanmayacak derecede iyi başladı dizi. devam bölümleri görmeden çöpe atmaya kıyamayacağım cazip bir hikayesi var. önümüzde birkaç bölümde hikayenin iyice gelişip açılmasını bekliyorum. umarım hayal kırıklığına uğramam.dizi hakkında söyleyebileceğim en iyi şey tarihsel dönemi gayet iyi yansıtıyor bu yanıyla cezbediyor zaten beni. oyunculuklar başarılı. en kötü şey ise hikayenin ağır ilerlemesi.
Flint'in yaptıklarının bir açıklaması vardır diye düşünüyorum.Billy o denizden çıkacaktır.
Flint'in karısı Barlow bildiğin yollu çıktı,Sibel Kekilli görse taktik ister.
Eleanor ve Anne Bonny (yüzünü sonunda tam olarak görebildik)Max'ı kurtarmak için Hamund ve 7 adamının üstesinden geldiler.
O uzaktan ateş açan gemi ve Vane'nin yüzlü sakallı gizemli bir dayının yanına gitmesi ne iş anlamadım.
7/10
7.bölümü izledim
Dizide herşey yerli yerine oturdu.Bir sonraki bölümü sabırsızlıkla bekler oldum.
7. bölümüyle kendini aşmış, bekleneni vermiştir. resmen satranç maçı izledik, dizi bir anda level atladı. hamle sırası Vane'de...
Buradan Black Sails senaristlerine sesleniyorum dizinin daha1.sezon 6.bölümünde Billy'i öldürecek kadar kötü ne yaşadınız?
Flint zeki adam sanıyorsun kendini hazineyi alınca kaçacağını düşünüyorsun ama öldürecekler seni.Barlow kadını için yapıyorsan tüm bu üpnelikleri en başta sana ben dalacam kimsin ulan. http://inciswf.com/ermanhoca.swf
Vane belliki zamanında Blackbeard'den çok çekmiş,bir çukura gömülünce öldü sandım ama bölümün sonunda dirilip dayıyı öldürdü ve yeni adamlar kazanmış oldu.
Güzel bölümdü. Billy'i aradı gözlerim. Sonraki bölümde çıkar ortaya umarım.Urca'ya yaklaşıyoruz giderek.
Vane'in planları ilerde nasıl olacak merak ediyorum.
8/10
@OzaN @Çiğdem- @Harunnn60 @Ahmad @destere @Forumdash
billy ölmedimi ben öldü diye biliyorum 🙂🙂 kızılderili kılıklı bir adam var topraktan çıkan topraktan elini çıkarırken braz tırmıstım sonra hortlak gibi aniden karşımıza çıkınca bir çığlık attım yani hahaha
Billy'in olmadık durumda beklenmedik bir yerden karşımıza çıkacağını düşünüyorum.
hahah olabilir baksana adam meardan çıkıyor herşey olabilir artık