hahah bana bak kendi adına konuşş yolucam saçını başını görüceksin ozaman
sen burda yokken duygu ve düşüncelerini foruma aktarma imkanın olmadığı için senin yerine yorum yapmak zorunda kaldım bu zamanda iyilikte yaramıyor insanlara )
hahah bana bak kendi adına konuşş yolucam saçını başını görüceksin ozaman
ayol senle benim ne ortak düşüncem olucak o değil millet gerçek sanıp senin gibi sapık sanıcaklar beni ozaman oklavalarımı çıkarırım kovalarım seni forumdasen burda yokken duygu ve düşüncelerini foruma aktarma imkanın olmadığı için senin yerine yorum yapmak zorunda kaldım bu zamanda iyilikte yaramıyor insanlara )
ayol senle benim ne ortak düşüncem olucak o değil millet gerçek sanıp senin gibi sapık sanıcaklar beni ozaman oklavalarımı çıkarırım kovalarım seni forumda
ben senin demene birşey demiyorumki benim adıma konuşma ben sinir oluyorum çünkü o kadına daryl hayranıyım ben onada bir yaşlı kadın sırnaşmaya çalısıyor sinirimden ölüyorum 😵😵😵güzele güzel demek ne zamandan beri sapıklık sadece hakkettiği değeri veriyoruz kıza maggie olmasa o dizi çekilirmi gerçi o da gitmiş yumurta gibi bir japon bulmuş kendisine harcıyor kendisini ama o iğrenç zombili ortamda kör tutuğuna aşık oluyor fazla seçenekleride yok hak veriyorum
ben senin demene birşey demiyorumki benim adıma konuşma ben sinir oluyorum çünkü o kadına daryl hayranıyım ben onada bir yaşlı kadın sırnaşmaya çalısıyor sinirimden ölüyorum 😵😵😵
hahaha yok bee ne aşkı vlla öyle birşey olursa dizi setini basarımama darly de haklı seçenek az en güzeli maggie onuda japon yumurtası kapmış beth desen yanında çocuk kalır o da gidip teyzeye aşık olmuş
Bu çok önceki resimlerijet motoru taktım bu hızla sizi geçmesem iyidir
zombili dizileri filmleri pek sevmem ama bu dizi farklı benim için dizide sadece zombiler değil hayatta kalanların kendi aralarındaki rekabet zevkli
birde maggie varki hiç sorma ben ve @Çiğdem- in bir numaralı favorisidir bu kız... sırf bunun için bile izlenir
Ekli dosyayı görüntüle 34626
Bu çok önceki resimleri
SON HALİ @destere
Ekli dosyayı görüntüle 34650 Ekli dosyayı görüntüle 34651
bu
bu kızı da beğenmiyorsan yuh artık @Çiğdem-
hahah beğenmiyorum işteee çok iticiBu çok önceki resimleri
SON HALİ @destere
Ekli dosyayı görüntüle 34650 Ekli dosyayı görüntüle 34651
bu
bu kızı da beğenmiyorsan yuh artık @Çiğdem-
sen kimi beğeniyorsun acabahahah beğenmiyorum işteee çok itici
joseph morgan,jensen ackles,Ian somerhalder ahh ahhhsen kimi beğeniyorsun acaba
joseph morgan,jensen ackles,Ian somerhalder ahh ahhh
hahah hayırrr hiçte bile felixte kim oluyor bunların yanındabirde felix i ekle onlara
hahah hayırrr hiçte bile felixte kim oluyor bunların yanında
ayoll felix olsa olsa kız kardeşim olur benim hahaha joseph tam bir erkek 🙂🙂🙂diğer saydığın isimlerden fazlası var eksiği yok yumurta gibi çocuk niye sevmedin anlamadım joseph in olduğu yerde felix de olmalı
ayoll felix olsa olsa kız kardeşim olur benim hahaha joseph tam bir erkek 🙂🙂🙂
sen herzamankı gibi kıskanıyorsun bence
ayyy tamam seni kimse geçemez 🙂🙂🙂 zaten iyi kötü mecbur türk erkekleriyle idare edicez yapacak bişi yok 🙂🙂🙂kıskanmam için rakip görmem lazım joseph i ama rakipte olamaz öyle bir tehlikede yok ? kız kıza sohbet edin onunla banane
ayyy tamam seni kimse geçemez 🙂🙂🙂 zaten iyi kötü mecbur türk erkekleriyle idare edicez yapacak bişi yok 🙂🙂🙂
hahaha senle baş edilmiyorki çenen benden bile daha kuvvetli maşallahben işte böyle pes etiririm )
kadınları kastettim benjoseph morgan,jensen ackles,Ian somerhalder ahh ahhh