AMC The Walking Dead 4. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hahah bana bak kendi adına konuşş yolucam saçını başını görüceksin ozaman :F

sen burda yokken duygu ve düşüncelerini foruma aktarma imkanın olmadığı için senin yerine yorum yapmak zorunda kaldım :) bu zamanda iyilikte yaramıyor insanlara :))

sen burda yokken duygu ve düşüncelerini foruma aktarma imkanın olmadığı için senin yerine yorum yapmak zorunda kaldım :) bu zamanda iyilikte yaramıyor insanlara :))
ayol senle benim ne ortak düşüncem olucak o değil millet gerçek sanıp senin gibi sapık sanıcaklar beni ozaman oklavalarımı çıkarırım kovalarım seni forumda :F

ayol senle benim ne ortak düşüncem olucak o değil millet gerçek sanıp senin gibi sapık sanıcaklar beni ozaman oklavalarımı çıkarırım kovalarım seni forumda :F

güzele güzel demek ne zamandan beri sapıklık sadece hakkettiği değeri veriyoruz kıza :) maggie olmasa o dizi çekilirmi gerçi o da gitmiş yumurta gibi bir japon bulmuş kendisine harcıyor kendisini ama o iğrenç zombili ortamda kör tutuğuna aşık oluyor fazla seçenekleride yok hak veriyorum :)

güzele güzel demek ne zamandan beri sapıklık sadece hakkettiği değeri veriyoruz kıza :) maggie olmasa o dizi çekilirmi gerçi o da gitmiş yumurta gibi bir japon bulmuş kendisine harcıyor kendisini ama o iğrenç zombili ortamda kör tutuğuna aşık oluyor fazla seçenekleride yok hak veriyorum :)
ben senin demene birşey demiyorumki benim adıma konuşma ben sinir oluyorum çünkü o kadına :kiki::kiki: daryl hayranıyım ben onada bir yaşlı kadın sırnaşmaya çalısıyor sinirimden ölüyorum 😵😵😵

ben senin demene birşey demiyorumki benim adıma konuşma ben sinir oluyorum çünkü o kadına :kiki::kiki: daryl hayranıyım ben onada bir yaşlı kadın sırnaşmaya çalısıyor sinirimden ölüyorum 😵😵😵

ama darly de haklı seçenek az en güzeli maggie onuda japon yumurtası kapmış beth desen yanında çocuk kalır o da gidip teyzeye aşık olmuş :)

ama darly de haklı seçenek az en güzeli maggie onuda japon yumurtası kapmış beth desen yanında çocuk kalır o da gidip teyzeye aşık olmuş :)
hahaha yok bee ne aşkı vlla öyle birşey olursa dizi setini basarım :F
ama haklısın japon adamla hiç yakışmıyor maggie o konuda hak vermem lazım sana 🙂

jet motoru taktım bu hızla sizi geçmesem iyidir :)

zombili dizileri filmleri pek sevmem ama bu dizi farklı benim için dizide sadece zombiler değil hayatta kalanların kendi aralarındaki rekabet zevkli :)

birde maggie varki hiç sorma ben ve @Çiğdem- in bir numaralı favorisidir bu kız... sırf bunun için bile izlenir :)

Ekli dosyayı görüntüle 34626
Bu çok önceki resimleri :D
SON HALİ @destere
lauren-cohan-in-maxim-magazine-october-2013-issue_1.jpg
lauren-cohan-maxim-07.jpg

bu

bu kızı da beğenmiyorsan yuh artık :D :) @Çiğdem-

diğer saydığın isimlerden fazlası var eksiği yok yumurta gibi çocuk niye sevmedin anlamadım :) joseph in olduğu yerde felix de olmalı :)
ayoll felix olsa olsa kız kardeşim olur benim hahaha joseph tam bir erkek 🙂🙂🙂
sen herzamankı gibi kıskanıyorsun bence :kiki::kiki:

ayoll felix olsa olsa kız kardeşim olur benim hahaha joseph tam bir erkek 🙂🙂🙂
sen herzamankı gibi kıskanıyorsun bence :kiki::kiki:

kıskanmam için rakip görmem lazım joseph i ama rakipte olamaz öyle bir tehlikede yok ? :) kız kıza sohbet edin onunla banane :)