AMC The Walking Dead 4. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
4x11

Bence sezonun iyi bölümlerindendi. Özellikle sonlarına doğru gayet iyiydi.

Michonne'un geçmişe yönelik olayı cidden sıkmaya başladı. Fazla kurcalamasınlar artık konuyu.

Michonne'un bulduğu bebek odası çok ilginçti. 😱

Rick'in macerası heyecanlıydı ama sonuç sıfır. :)

Yeni gelen karakterler iyi gibi. Bir de Glenn'in yanındaki kıza iyice ısınmaya başladım. Unuttum ben hangisiydi o valiyle birlikte olan mı yoksa onun kardeşi mi?

Bence dizi biraz Game of Thrones'a benzemeye başladı işleyiş yönünden. Oradaki gibi biraz o karakterden biraz bu karakterden şeklinde ilerliyor dizi.

8/10

Valiyle birlikte olan kızın kardeşi. :)

Yalnız mı kaldı ki? Yoksa valinin ekipten başka kişiler de var mıydı kurtulan da onlarla mı kaçtı? (b)

Son anlarına bi daha baktım o bölümün hiçbir şey net değil en son valinin sevgilisi küçük çocuğu getiriyor ölmüştü ya sonra vali o çocuğun kafasına sıkıyor ve bi daha da görünmüyor sevgilisi, ölmüş olsa gösterirlerdi daha sonra çıkacaktır bence.

Çizgi romanla ilgili olduğunu söylememişsin spoilerın. Ben şimdi olsa yine bakardım bölümle ilgili bir şey yazdığını sanarak. :D
vlla bilmiyordum öyle uyarmam gerektiğini hiç aklıamda gelmedi yoksa niyetim kötü değil :bhr::bhr:
yaptık bir patavatsızlık :kiki::kiki:

Ama sert oldu bu.:(Neyse önemli değil.
çokta bişi söylemedimki cnm ricklerle grup olucüını zaten herkes tahmin ederdi ayrıca çzigi romana göre gitmiyor dizi yani dizide neler olur yayınlanmadan kimse bilemez en basit örneği daryl çizgi romanda yoktu bile normalde twd karakteri değildi tamamen dizide uyarlanan bir karakterdi ama hepimizins evgilisi oldu yanı dizi bağımsız şekilde ilerliyor :bhr::bhr:

dördüncü sezonun ilk bölümünü daha şimdi izledim hareketli güzel bir bölümdü

the wire dizisinde aşina olduğumuz lawrence gilliard (d'anglo barksdale), burdada (bob stookey) olarak karşımıza çıkması sürpriz oldu benim için :)

28480f8336fd223005820d95340dd644.jpg

@xemrexxx @Forumdash @sokak sanati @sürgünüm @Çiğdem- @OzaN

Ben bu diziyi izleyemedim.Hangi birini izleyeceğim iş güç,benim yaşıma gelin siz kaç dizi izleyebileceksiniz bakalım.

sezon finali olmadan yetiş bize cnm az hızlan 😉😉😉

jet motoru taktım bu hızla sizi geçmesem iyidir :)

Ben bu diziyi izleyemedim.Hangi birini izleyeceğim iş güç,benim yaşıma gelin siz kaç dizi izleyebileceksiniz bakalım.

zombili dizileri filmleri pek sevmem ama bu dizi farklı benim için dizide sadece zombiler değil hayatta kalanların kendi aralarındaki rekabet zevkli :)

birde maggie varki hiç sorma ben ve @Çiğdem- in bir numaralı favorisidir bu kız... sırf bunun için bile izlenir :)

f2b41d3698dd6d0ffeb1cbc8908d43cf.jpg

jet motoru taktım bu hızla sizi geçmesem iyidir :)

zombili dizileri filmleri pek sevmem ama bu dizi farklı benim için dizide sadece zombiler değil hayatta kalanların kendi aralarındaki rekabet zevkli :)

birde maggie varki hiç sorma ben ve @Çiğdem- in bir numaralı favorisidir bu kız... sırf bunun için bile izlenir :)

Ekli dosyayı görüntüle 34626
hahah bana bak kendi adına konuşş yolucam saçını başını görüceksin ozaman :F