kadınları kastettim ben
burda @Çiğdem- in hayran olduğu isimlerin kadın olduğunumu ima ediyorsun
bu söz düşmana söylenmez?
siz kavğa ededurun ben çıktım konudan
kadınları kastettim ben
Pazartesi akşamı için heyecanlıyız çünkü Daryl ve Beth'i göreceğiz!
#TheWalkingDead, Amerika yayınından sadece bir gün sonra pazartesi
21:30'da FX'te!
Ekli dosyayı görüntüle 35089
bu bölüm carl gözükmez bencepazartesi akşamı true var salı izlerim artık
bizim grup toparlansa süper olacak
özellikle atarlı ergen carl ın sahneleri azaltılmalı
bu bölüm carl gözükmez bence
aynen , mümkünse birkaç bölüm gözükmesindesene bölüm daha hoş olacak
aynen , mümkünse birkaç bölüm gözükmesin
12. bölümü izledim sade ve güzel bir bölümdü ..
beth ve darly arasında geçdi tüm bölüm.. çok iyiydi ben sevdim bölümü, illaki aksiyon olsunda çamurdan olsun diyenlere hitap etmeyen bir bölümdü.. darly ve beth in iç dünyalarına dönüş yaptık, geçmişine ve geleceğine dair hayallerine dolandık .. bu ikisi birbiriyle evlenecek sonunda aha buraya yazıyorum
@Forumdash @Harunnn60 @Çiğdem- @OzaN @BesaleT
ayyy sonunda darly kendine uygun birisini buldu o yaşlı kadından kurtulduk bölümü sadece 2 kişiyle çektikleri için tepki almış bölüm ama benim favori karakterim darly her bölümü tek basına çekse benim için sorun yok canıma minnet bölümle ilgili yorumum ise beth darly kızıyor ona napıyorsun diye kendisi içki içmek için başını belaya sokuyor nekadarda saçma içkiyi çok iyi birşey gibi aktardılar bölümde içkiyle oyun oynuyorlar milleti özendiriyorlar içmeyenelr bile oynamak için içkiye başlayabilir kötü örnek 😡😡
darly yılan yeme sahnesine kusucaktım nerdeyse böyle olucanı tahmin ettim galiba yemek yiyip öyle izledim bölümü yoksa yemek falan yiyemezdim dizi bitince darly ve beth araba bagajında olmaları iyi örnek biz bir erkekle aynı evde kalmaya çekinirken kız bir erkekle bagajta tıkılı kalıyor darly çok iyi bir adam ve iyi bir örnek oldular son sahnede ev yanarken kendimi dizide hissettim beth ve darly ikilisinin yaptığı el harekitini bende oan yaptım hahah
yılan yeme sahnesi neydi öyle adamda bir iştah var nasılda aşırıyor gerçi denemedim hiç... belkide çok lezzetlidir yılan eti arada bir denemek lazım bu tarz şeyleri beth in midesi kalktı zaten o yüzden içki içmek istemiştir, , içkiyi özendirdikleri kısmına katılmıyorum o kadar içkiyi sonunda yakıp gitmeleri hiç hoş olmadı öyle bir ortamda ayık kafayla dolaşmak imkansız ama kafayı çektikten sonra zombiler hikaye ne korku kalır ne bişey alayına gider )
bu arada darly ve beth birbirlerine bencede yakışıyorlar bunlar yakında evlenir nurtopu gibi zombileri olur, bağaj ortamı bulunmaz bir ortamdı ama darly de beyin yok öyle bir ortamı değerlendiremedi