AMC The Walking Dead 4. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
4. sezonun 8 . bölümünü izledim, sadece 4. sezonun değil son iki sezonun belkide en güzel bölümüydü muhteşemdi ..

hiç ayrıntılara takılmadan kısaca özet geçeyim ..

dizideki tek favorim michone un sonunda vali pezosunun .... koyması, beni dünyaların en mutlu insanı yaptı:) büyüksün michone sen bir harikasın michone :)

b67e69a8394f67d21d2218a06848ef66.gif

ozz daki Kirk Acevedo yu TWD de iki bölümde olsa tekrar görmek sürpriz oldu

vatandaşta italyan tipi var mafya filmlerine daha çok yakışıyor ozz daki miguel alvarez rolü çok başarılıydı .. twd de fazla bir rol vermemişlerdi valinin kurbanı oldu ..

Pazartesi akşamı için heyecanlıyız çünkü Daryl ve Beth'i göreceğiz!

#TheWalkingDead, Amerika yayınından sadece bir gün sonra pazartesi

21:30'da FX'te!

1920004_637548306300668_720769522_n.png

12. bölümü izledim sade ve güzel bir bölümdü ..

beth ve darly arasında geçdi tüm bölüm.. çok iyiydi ben sevdim bölümü, illaki aksiyon olsunda çamurdan olsun diyenlere hitap etmeyen bir bölümdü.. darly ve beth in iç dünyalarına dönüş yaptık, geçmişine ve geleceğine dair hayallerine dolandık .. bu ikisi birbiriyle evlenecek sonunda aha buraya yazıyorum :)

@Forumdash @Harunnn60 @Çiğdem- @OzaN @BesaleT

12. bölümü izledim sade ve güzel bir bölümdü ..

beth ve darly arasında geçdi tüm bölüm.. çok iyiydi ben sevdim bölümü, illaki aksiyon olsunda çamurdan olsun diyenlere hitap etmeyen bir bölümdü.. darly ve beth in iç dünyalarına dönüş yaptık, geçmişine ve geleceğine dair hayallerine dolandık .. bu ikisi birbiriyle evlenecek sonunda aha buraya yazıyorum :)

@Forumdash @Harunnn60 @Çiğdem- @OzaN @BesaleT
ayyy sonunda darly kendine uygun birisini buldu o yaşlı kadından kurtulduk :Z:Z bölümü sadece 2 kişiyle çektikleri için tepki almış bölüm ama benim favori karakterim darly her bölümü tek basına çekse benim için sorun yok canıma minnet :Z:Z bölümle ilgili yorumum ise beth darly kızıyor ona napıyorsun diye kendisi içki içmek için başını belaya sokuyor nekadarda saçma içkiyi çok iyi birşey gibi aktardılar bölümde içkiyle oyun oynuyorlar milleti özendiriyorlar içmeyenelr bile oynamak için içkiye başlayabilir kötü örnek 😡😡
darly yılan yeme sahnesine kusucaktım nerdeyse böyle olucanı tahmin ettim galiba yemek yiyip öyle izledim bölümü yoksa yemek falan yiyemezdim dizi bitince :kiki::kiki: darly ve beth araba bagajında olmaları iyi örnek biz bir erkekle aynı evde kalmaya çekinirken kız bir erkekle bagajta tıkılı kalıyor darly çok iyi bir adam ve iyi bir örnek oldular :bhr::bhr: son sahnede ev yanarken kendimi dizide hissettim beth ve darly ikilisinin yaptığı el harekitini bende oan yaptım hahah :F:F

ayyy sonunda darly kendine uygun birisini buldu o yaşlı kadından kurtulduk :Z:Z bölümü sadece 2 kişiyle çektikleri için tepki almış bölüm ama benim favori karakterim darly her bölümü tek basına çekse benim için sorun yok canıma minnet :Z:Z bölümle ilgili yorumum ise beth darly kızıyor ona napıyorsun diye kendisi içki içmek için başını belaya sokuyor nekadarda saçma içkiyi çok iyi birşey gibi aktardılar bölümde içkiyle oyun oynuyorlar milleti özendiriyorlar içmeyenelr bile oynamak için içkiye başlayabilir kötü örnek 😡😡
darly yılan yeme sahnesine kusucaktım nerdeyse böyle olucanı tahmin ettim galiba yemek yiyip öyle izledim bölümü yoksa yemek falan yiyemezdim dizi bitince :kiki::kiki: darly ve beth araba bagajında olmaları iyi örnek biz bir erkekle aynı evde kalmaya çekinirken kız bir erkekle bagajta tıkılı kalıyor darly çok iyi bir adam ve iyi bir örnek oldular :bhr::bhr: son sahnede ev yanarken kendimi dizide hissettim beth ve darly ikilisinin yaptığı el harekitini bende oan yaptım hahah :F:F

yılan yeme sahnesi neydi öyle adamda bir iştah var nasılda aşırıyor gerçi denemedim hiç... belkide çok lezzetlidir yılan eti arada bir denemek lazım bu tarz şeyleri :) beth in midesi kalktı zaten o yüzden içki içmek istemiştir, , içkiyi özendirdikleri kısmına katılmıyorum o kadar içkiyi sonunda yakıp gitmeleri hiç hoş olmadı öyle bir ortamda ayık kafayla dolaşmak imkansız ama kafayı çektikten sonra zombiler hikaye ne korku kalır ne bişey alayına gider :))
bu arada darly ve beth birbirlerine bencede yakışıyorlar bunlar yakında evlenir nurtopu gibi zombileri olur, :) bağaj ortamı bulunmaz bir ortamdı ama darly de beyin yok öyle bir ortamı değerlendiremedi :)

4x12

Genel olarak iyi bir bölümdü. Darly reyiz bölümü götürmüş tek başına :D Yılanı yiyişide iyiydi reyiz acıkmış bayaa :D

Kız tam ergen ya, el haraketi filan :D

4x09

Bölüm genel olarak yavaş ve güzeldi ama bazı yerleri çok sıkıcıydı. :T:
Michonne'ı sevdiğim için bölüm güzel geçti, onun sahnelerinde bilgisayarla konuştum. Oraya gitme, bunu yapma, arkana bak vb. :X
Carl'a kızamıyorum çocuk çok çekti. Annesini öldürdü, Shane'nin zombi halini öldürdü, bu psikolojiyle iyi bile dayanıyor bence. :(

Carl'ın kardeşi kesin öldü mü? 😕 Ben otobüstekiler kurtardılar diye düşündüm. Çünkü zombi saldırsa bile 1 kemik 1 parça et kalırdı sadece kan vardı. (b)

Bu arada Rick'in gecenin köründe oğluna zombi gibi yaklaşması saçmaydı, adam oğluna hiç ses çıkarmadan zombi gibi elini uzatıyor, insan bir ses verir. :T:

Genel olarak iyiydi ama daha iyi olabilirdi. :)

Son düzenleme:
yılan yeme sahnesi neydi öyle adamda bir iştah var nasılda aşırıyor gerçi denemedim hiç... belkide çok lezzetlidir yılan eti arada bir denemek lazım bu tarz şeyleri :) beth in midesi kalktı zaten o yüzden içki içmek istemiştir, , içkiyi özendirdikleri kısmına katılmıyorum o kadar içkiyi sonunda yakıp gitmeleri hiç hoş olmadı öyle bir ortamda ayık kafayla dolaşmak imkansız ama kafayı çektikten sonra zombiler hikaye ne korku kalır ne bişey alayına gider :))
bu arada darly ve beth birbirlerine bencede yakışıyorlar bunlar yakında evlenir nurtopu gibi zombileri olur, :) bağaj ortamı bulunmaz bir ortamdı ama darly de beyin yok öyle bir ortamı değerlendiremedi :)
offf sus miğdemi kaldırma olayı unutmaya çalısıyorum henüz akşam yemeği yemedim 😳😳😳 ayrıca darly orda nekadar güvenilir biri olduğunu ispatladı herkesi kendin gibi pis düşüncelimi sanıyorsun :F umarım iyi bir çift olurlar gelecek bölüm fragmanındada darly ve beth var rickler yine yok galiba :Z:Z:Z

4x12

Forumdaki yorumları görünce şaşırdım çünkü açık ara çok kötü bir bölümdü. Oscar var diye öylesine bir bölüm çekelim paradan da tasarruf edelim mantığıyla çekilmiş bir bölüm. Böyle bölüm çekeceğinize hiç çekmeyin. Bölümü izlememiş olanlar en ufak bir şey kaybetmezler.

Belki yılan sahnesi hariç

Bölüm şu an itibariyle IMDb'de 7.1 puanla dizinin açık ara en kötü bölümü olmaya hak kazanmış. Bence de en kötü bölümdü. (4-5 bölüm önceki valili bölümlerden bile kötüydü.)

3/10

arkadaşlar son bölüm hariç diziyi izliyorum
derslerimin yoğunluğundan dolayı yorum yapamadım, bir kaç gün sonra 10 ,11 ve 12 bölümlerini yorumlayacağım :D

4x10

Çoğu kişi bu bölümü 4x09 dan daha çok sevmiş ama bence bu bölüm 4x09 a göre daha sıkıcıydı.
Özellikle Glenn sahneleri aşırı sıkıcıydı.
Carl'ın kardeşi ölmemiş ama keşke ölseymiş ağlayıp ağlayıp zombileri çekiyor velet.:D Gerçi senaristler için iyi bebeği ağlat heyecan gelsin.
Carol'un rahat rahat gelmesi saçmaydı. :T:
Sanırım yeni kötü karakterimizde dizide gözüktü.

Adam akıllı heyecan sahneleri istiyoruz. :bağır: