AMC The Walking Dead 4. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bölüm sezonun dizinin en kötü bölümüydü.

Sonunda ki sahne yani müzik hariç hiç beklediğim gibi değil di ki atlaya atlaya izledim.Yılan sahnesi vahşi ve güzeldi.
Bağrışma sahnesi idare ederdi.Sevdim o kısmı.

Diğer bölümün fragmanı iyi.Bekliyoruz.:D

4x10

Çoğu kişi bu bölümü 4x09 dan daha çok sevmiş ama bence bu bölüm 4x09 a göre daha sıkıcıydı.
Özellikle Glenn sahneleri aşırı sıkıcıydı.
Carl'ın kardeşi ölmemiş ama keşke ölseymiş ağlayıp ağlayıp zombileri çekiyor velet.:D Gerçi senaristler için iyi bebeği ağlat heyecan gelsin.
Carol'un rahat rahat gelmesi saçmaydı. :T:
Sanırım yeni kötü karakterimizde dizide gözüktü.

Adam akıllı heyecan sahneleri istiyoruz. :bağır:

bu sezonki en iyi bölüm 4x8 dir gerisi idare eder cinsten :)

4x11

Bölüm yine yavaş ve normaldi, ne iyi ne kötü.
Rick'in olayı baştan aşağı tüm bölümü zehir etti bana. :T:
Mahallede onlarca ev var adamlar tutup Rick'in evini seçiyolar, oda Rick uyurken ve yalnızken. Bölüm boş kalmasın heyecan gelsin diye yapılmış, böyle tesadüfler dizideki gerçekçiliği bozuyor.
Carl ve Michonne iyi bir takım oldular. :)

Genel olarak bölüm normaldi ama diğer bölümler kötü olduğu için bu bölüm iyi sayılıyor. :T:
Doğru dürüst bir heyecanlı bölüm ne zaman gelecek bakalım.

Bölüm sezonun dizinin en kötü bölümüydü.

Sonunda ki sahne yani müzik hariç hiç beklediğim gibi değil di ki atlaya atlaya izledim.Yılan sahnesi vahşi ve güzeldi.
Bağrışma sahnesi idare ederdi.Sevdim o kısmı.

Diğer bölümün fragmanı iyi.Bekliyoruz.:D

aynen , bence hata yapıyorlar ellerinde malzeme var kullanamıyorlar :D

son üç bölüme kadar tempo artmayacak gibi :)

bu önümüzdeki bölümde fazla bişey olmaz gibi 14. bölümde artar 15 bölümde heyecan tavan yapar 16 bölümde muhteşem bir final olur :))

ya da hiç bir fok olmaz ben kendimi o şekilde avutuyorumdur :)
geçen sezon finalinde bir şey olmamıştı , bir Andrea ölmüştü o kadar , büyük ihtimal birini öldürürler bu sezon :D

geçen sezon finalinde bir şey olmamıştı , bir Andrea ölmüştü o kadar , büyük ihtimal birini öldürürler bu sezon :D

andreanın ölümüne sevinmiştimo açıdan finali beğenmiştim bu sezonda sevmediğim biri ölürse mutlu olurum :) mesela atarlı ergen carl dümbeleği :))

onu başrol yapacakları için öldürmezler :D

o başrol olduğu zaman diziyi sonlandırdım demektir :)

şansa bak birde michone la aynı yere düştüler michone en sevdiğim karakterlerden biri(diğeride maggie dir:) ) orda atarlı ergenle yanyana düştü ..