Starz Black Sails 1. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
devam et kesinlikle sonraki bölümleri beğeneceksin yüzde yüz eminim buna o gemi denize inecek bir gün :)

beğenilerimiz aynı diyordum inanmıyordun :) ikimizde esmer kıza aşığız dedim inanmadın bak sende kaptırdın diziye kendini :)
hahahah senin canın yine oklava çekiyor anlaşılan :F:F
8e08e0ba7cb26808caaf23bd3310f8f9.jpg

Yok o sabah 5-6 gibi düşer:X

tam zamanında yetişti black sails ilaç gibi geldi şu an kendimi çok boşta hissediyordum :) yarında işimiz iş mutluyuz diğer günede house of cards a devam bugün HOC un birinci bölümüne baktım bu dizi iyi olacak gibi @OzaN ın dediği gibi mad men i çağrıştırıyor konu itibarıyla ben bunu devam ederim :)

tam zamanında yetişti black sails ilaç gibi geldi şu an kendimi çok boşta hissediyordum :) yarında işimiz iş mutluyuz diğer günede house of cards a devam bugün HOC un birinci bölümüne baktım bu dizi iyi olacak gibi @OzaN ın dediği gibi mad men i çağrıştırıyor konu itibarıyla ben bunu devam ederim :)
Hani birlikte başlıyorduk?:)

Beğendiğine sevindim :X 2.sezon daha da güzel olucak o zaman:X

S01B05 izledim

Dizi bu bölüm hareketlendi tam @sürgünüm'ün istediği kıvamda:) Şu zamanda 2 yeni dizi başladı 2 dizinin de 5.bölümleri baya iyiydi:X True Detective'i diyorum ama True bi tık daha öndeydi sanki:X

Billy artık reyizliğe yakın konumda Flint Billy'e sırtını yaslıyor resmen:T:
Eleanor'u al aşa etmeye çalişiyorlar, Vİncnt Eleanor'u kazanma derdinde. Vincent hala gözüme giremedi ne silik bi tip oynuyor:T:

Max'e yapılan doğum kontrol tedavi çok ilginçti:X Evet tecavüze ugrayanlarıda yıkıyorlarmiş ama görünce insan bi tuhaf oluyor😕

Bölüme 8/10 verdim gitti.Haftaya daha iyisi olacak inş. @destere @OzaN @Çiğdem-

black sails 5. bölüm çok güzeldi, ben tarihi filmleri dizileri seviyorum o açıdan sadece bu bölüm değil genelde her bölümünü sevdim dizinin..
saldırı sahnesi müthişti özellikle korkak muhasebecinin zor durumda kalınca boğuştuğu vatandaşın boynunu dişleriyle parçaladığı sahne, yeraltından çıkan zencinin saldırırken patlatıldığı sahne çok çarpıcıydı .. elenor zor durumda ama bir şekilde üstesinden gelecektir tekrar kaptan vane i affedip esmer kıza bir kazık daha atma peşinde severken kızı düzüyor resmen :) kaptan vane sevilmeyen bir karakter olsada bu karaktere daha fazla ağırlık verilse aksiyon tavan yapacak :) billy işi bilen adam kafa çalışıyor saldırıyı ustalıkla yönetti kaptan flintin zeka yönünü dolduracak gibi .. içlerindeki en fırıldak karakter aşçı her an her yerde herkesi birbirine düşürmek için elinden geleni yapıyor kurnaz tilki :) kalemiti jane kılıklı kadında diziye renk katıyor :)
her bölüme puan veriliyor sanırım benden yine 8.5 gelir :)

@Forumdash @OzaN @Çiğdem- @sürgünüm @BesaleT @Ahmad @yatutarsa @xemrexxx

S01B05 izledim

Dizi bu bölüm hareketlendi tam @sürgünüm'ün istediği kıvamda:) Şu zamanda 2 yeni dizi başladı 2 dizinin de 5.bölümleri baya iyiydi:X True Detective'i diyorum ama True bi tık daha öndeydi sanki:X

Billy artık reyizliğe yakın konumda Flint Billy'e sırtını yaslıyor resmen:T:
Eleanor'u al aşa etmeye çalişiyorlar, Vİncnt Eleanor'u kazanma derdinde. Vincent hala gözüme giremedi ne silik bi tip oynuyor:T:

Max'e yapılan doğum kontrol tedavi çok ilginçti:X Evet tecavüze ugrayanlarıda yıkıyorlarmiş ama görünce insan bi tuhaf oluyor😕

Bölüme 8/10 verdim gitti.Haftaya daha iyisi olacak inş. @destere @OzaN @Çiğdem-
ben henü yeni bölümü izlemedim bugün izleyecem ama henüz the wanklng deadı izleyemedim onu izleyip bakıcam black sailse bu aralar yoğunuz baya ev işlerinden nefes alamıyorum üstüne birde gündüz annemin kadın misafirleri akşamda babamın futbol misafirleri oluyor uğraş dur :oley:

1x5

Genel olarak herkes beğenmiş ama ben yine sevemedim. Artık diziden umudu kestim. İlk bölüm sonrası favorilerim arasına gireceğini düşünmüştüm ama tam bir hayalkırıklığı oldu benim için.

Dizide sevdiğim karakter yok, oyunculuklar genel olarak vasat, senaryo sıkıcı, efektler kötü. (Suyun yapay olduğu çok belliydi.)

Aksiyon oldu bu bölüm ama aksiyon sahneleri de en ufak bir heyecan yaratmadı. (Karakterleri sevmeyince niye heyecan olsun ki?)

Kalan üç bölümü izler miyim bilmiyorum ama izlesem de sadece sezon yarıda kalmasın diye izlerim. :(

5/10

(9-8-7-6-5 oldu bölüm puanları. :()

1x5

Genel olarak herkes beğenmiş ama ben yine sevemedim. Artık diziden umudu kestim. İlk bölüm sonrası favorilerim arasına gireceğini düşünmüştüm ama tam bir hayalkırıklığı oldu benim için.

Dizide sevdiğim karakter yok, oyunculuklar genel olarak vasat, senaryo sıkıcı, efektler kötü. (Suyun yapay olduğu çok belliydi.)

Aksiyon oldu bu bölüm ama aksiyon sahneleri de en ufak bir heyecan yaratmadı. (Karakterleri sevmeyince niye heyecan olsun ki?)

Kalan üç bölümü izler miyim bilmiyorum ama izlesem de sadece sezon yarıda kalmasın diye izlerim. :(

5/10

(9-8-7-6-5 oldu bölüm puanları. :()
Reyiz olarak Billy'i seçseydin kyifli olurdu izlemek:X Bence savaşı çok iyi yönetti:) Öbür adam da güzel tebrik etti(kafasında illu olan)