Yahu yeni bölüm 21:30'da başlıyor niye bu kadar dokunuyor ki size. 😵Yine de devam ediyor.
Küçük Gelin, Küçük Ağa. Kısacası TNS deneklerine hitap eden, konaklı, tokatlı, kumalı, tezekli diziler.
Yahu yeni bölüm 21:30'da başlıyor niye bu kadar dokunuyor ki size. 😵Yine de devam ediyor.
Küçük Gelin, Küçük Ağa. Kısacası TNS deneklerine hitap eden, konaklı, tokatlı, kumalı, tezekli diziler.
Yahu yeni bölüm 21:30'da başlıyor niye bu kadar dokunuyor ki size. 😵
He Medcezir'i de abazalar izliyor sadece. Mini etekmiş barbi bebekmiş boş örnekler bunlar. Karagül'de aşk yok mu şimdi?Tabii senin kadar bilemeyiz barbilere mini etek değilde basma fistanları giydirsinlerde birde o zaman reytingleri görelimAyrıca aşksız, jönsüz kaç dizi karagül kadar yüksek reyting almış. Sen biliyorsun ya söylersin artık bu dizileri
Yine öyle o? 20.00'de başladığında 6 aldığı için mi?Yahu yeni bölüm 21:30'da başlıyor niye bu kadar dokunuyor ki size. 😵
He o da doğru reklamdan dönüş haklısın21.30 değil 21.45
Bügün daha iyi gidiyor merak ettim23:46 reklam Karagül.
Sence nasıl bölüm her zaman ki gibi süper
Medceziri kötülemedim ki sadece 2 diziyi karşılaştırdımGodiva Medcezir'i kötülememiş mi şimdi tüm Karagülcüler beğenmiş.
Yine aynı alırYine öyle o? 20.00'de başladığında 6 aldığı için mi?
Tamam şu an 6 almaz ama 10 alır bence gecelere kadar sürmese.
Sen ceziri izlediğin sürece çok merak edersinBügün daha iyi gidiyor merak ettim
Alır abi alır gel birkaç hafta izle bırak şu yakan dünyayıHı hı.
Neyse tartışmayı pek sevmem zaten uzatmaya gerek yok.Medceziri kötülemedim ki sadece 2 diziyi karşılaştırdım
Karagül`ü tekrarından izliyorumSen ceziri izlediğin sürece çok merak edersin
Sen mi sevmezsin güldürdüNeyse tartışmayı pek sevmem zaten uzatmaya gerek yok.
Kırıcı tartışmalar diyelim. Senle tartıştıklarımız ayrı.Sen mi sevmezsin güldürdü