Hadi ya İzleyemiyorsun? Stil gecesi hangi geceydi Bi ara izleyemedim ben
10. Bölüm
Yalan Dünya reklamdan döndü ve 73. bölüm bitti. 21:16
Hadi ya İzleyemiyorsun? Stil gecesi hangi geceydi Bi ara izleyemedim ben
Tamam tamam bunu hatırlıyorum bunu Ardından reklama girmişlerdi diye hatırlıyorum10. Bölüm
Yalan Dünya reklamdan döndü ve 73. bölüm bitti. 21:16
O kadarını bilmiyorum ben netten izliyorum.Tamam tamam bunu hatırlıyorum bunu Ardından reklama girmişlerdi diye hatırlıyorum
Sonra Ecenin başı sıkışınca yine Yamanı Tozludereye yollar. Ah şu diziye bir Sema-Eylem ikilisi el atsa ne güzel olur.Yaman'ın annesi gittiğine göre tekrar villaya geri döner..
Bilip bilmeden konuşmayalım her bölüm öpüştükleri falan yok. Karagül gençlere hitap eden bir dizi olmadığı için jönü olup olmaması çok da önemli değil. Mimi etekli seksi barbi bebek örneğini de ne maksatla verdiğini anlayabilmiş değilim.Medcezir reyting için her bölüm Yamanla Mirayı öptürsünergenler uçurur diziyi Başarı Karagülün ne yakışıklı bir jönü var nede mini etekli seksi barbi bebekleri var
Yav he heGünün kalite şampiyonu Yalan Dünya bittiğine göre gece sonlanmıştır.
Godiva yazmadı ilk mesajı. Yakup yazmış o da gönderme yapıyor. Bir öğrenmediniz bu gönderme olaylarını. Eee Yalan Dünya dura dura Medcezir izlerseniz böyle olursunuz.Bilim bilmeden konuşmayalım her bölüm öpüştükleri falan yok. Karagül gençlere hitap eden bir dizi olmadığı için jönü olup olmaması çok da önemli değil. Mimi etekli seksi barbi bebek örneğini de ne maksatla verdiğini anlayabilmiş değilim.
Beyaz Show'u unutmuşum.Yav he he
Kanal D kaliteli de kısacaBeyaz Show'u unutmuşum.
Kalite göreceli bir kavramdır. Tezek paha biçilemez.
Star 1 Erkek 1 Kadın gece yüksek alınca tekrarına başladı. Madem memnundunuz niye bitirdiniz diziyi? 3 Herif yüzünden Pazara attınız diziyi. Şimdi devam etse Cuma yayınlanırdı.
Godiva Medcezir'i kötülememiş mi şimdi tüm Karagülcüler beğenmiş.Godiva yazmadı ilk mesajı. Yakup yazmış o da gönderme yapıyor. Bir öğrenmediniz bu gönderme olaylarını. Eee Yalan Dünya dura dura Medcezir izlerseniz böyle olursunuz.