Yahu yeni bölüm 21:30'da başlıyor niye bu kadar dokunuyor ki size. 😵Yine de devam ediyor.
Küçük Gelin, Küçük Ağa. Kısacası TNS deneklerine hitap eden, konaklı, tokatlı, kumalı, tezekli diziler.![]()
Yahu yeni bölüm 21:30'da başlıyor niye bu kadar dokunuyor ki size. 😵Yine de devam ediyor.
Küçük Gelin, Küçük Ağa. Kısacası TNS deneklerine hitap eden, konaklı, tokatlı, kumalı, tezekli diziler.![]()
Yahu yeni bölüm 21:30'da başlıyor niye bu kadar dokunuyor ki size. 😵
He Medcezir'i de abazalar izliyor sadece.Tabii senin kadar bilemeyizbarbilere mini etek değilde basma fistanları giydirsinlerde birde o zaman reytingleri görelim
Ayrıca aşksız, jönsüz kaç dizi karagül kadar yüksek reyting almış. Sen biliyorsun ya söylersin artık bu dizileri
![]()
Yine öyle o?Yahu yeni bölüm 21:30'da başlıyor niye bu kadar dokunuyor ki size. 😵
He o da doğru reklamdan dönüş haklısın21.30 değil 21.45![]()
Bügün daha iyi gidiyor merak ettim23:46 reklam Karagül.
Sence nasıl bölüm her zaman ki gibi süper![]()
Medceziri kötülemedim ki sadece 2 diziyi karşılaştırdımGodiva Medcezir'i kötülememiş mi şimdi tüm Karagülcüler beğenmiş.![]()
Yine aynı alırYine öyle o?20.00'de başladığında 6 aldığı için mi?
Tamam şu an 6 almaz ama 10 alır bence gecelere kadar sürmese.![]()
Sen ceziri izlediğin sürece çok merak edersinBügün daha iyi gidiyor merak ettim![]()
Alır abi alır gel birkaç hafta izle bırak şu yakan dünyayıHı hı.![]()
![]()
Neyse tartışmayı pek sevmem zaten uzatmaya gerek yok.Medceziri kötülemedim ki sadece 2 diziyi karşılaştırdım
Karagül`ü tekrarından izliyorumSen ceziri izlediğin sürece çok merak edersin![]()
Sen mi sevmezsin güldürdüNeyse tartışmayı pek sevmem zaten uzatmaya gerek yok.![]()
Kırıcı tartışmalar diyelim.Sen mi sevmezsin güldürdü![]()