ben takıyorum valla , 16 olsa iyiydiartık bölüm sayısına kafayı takmıyorum yeterki kaliteli olsun ?
izlerim yinede çok kaliteli gibi duruyor
ben takıyorum valla , 16 olsa iyiydiartık bölüm sayısına kafayı takmıyorum yeterki kaliteli olsun ?
Bende cnbc-e'den izlemeyi düşünmüyorum zaten. Ben genelde izlediğim dizileri tv'de gördüğümde bakarim Pazar pazar normal kanallarda da bişey yoktu izlememe rağmen güzeldi rahatsızda edici değildi3 saatlik filmden 30 saniye bile kesilse rahatsız oluyorum sanki filmin tümü güme gitmiş gibi o açıdan cnbc-e yi asla izlemem
sen TWD de izliyordun dimi ?Bende cnbc-e'den izlemeyi düşünmüyorum zaten. Ben genelde izlediğim dizileri tv'de gördüğümde bakarim Pazar pazar normal kanallarda da bişey yoktu izlememe rağmen güzeldi rahatsızda edici değildi
Bende cnbc-e'den izlemeyi düşünmüyorum zaten. Ben genelde izlediğim dizileri tv'de gördüğümde bakarim Pazar pazar normal kanallarda da bişey yoktu izlememe rağmen güzeldi rahatsızda edici değildi
ben takıyorum valla , 16 olsa iyiydi
izlerim yinede çok kaliteli gibi duruyor
yarın izlerim , süresi de iyiymiş , 40 dk olsa çıldırırdım resmencnbc-e de komedi dizileri rahatlıkla izlenir çünkü kesilecek bişeyde yok? boş kaldığımızda komedilere takılırız sorun olmaz
bir ilk bölümünü izlesen bırakmazsın zaten buna eminim
cnbc-e de komedi dizileri rahatlıkla izlenir çünkü kesilecek bişeyde yok? boş kaldığımızda komedilere takılırız sorun olmaz
yarın izlerim , süresi de iyiymiş , 40 dk olsa çıldırırdım resmen
sen TWD izliyordun dimi ?
hele şükür gel twd sayfasına bir yorum yap 2 aydır kimse yorum yazmamışyes evet tabiki TWD izienmezmi ?
Yok yok sen HIMY'de sen how yor çadır olarak bilirsin O dizide bir kere kadın kadına öpüşme sahnesi vardi orayı kestiler
hele şükür gel twd sayfasına bir yorum yap 2 aydır kimse yorum yazmamış
hav ay mit yor katırı izlemiyorum ))) doğru tespit ) benlik değil?
shameless ide vermezler, zaten komedi kategorisinde de değilmiş bana bişey kalmıyor ) verselerde diziyi çüke çevirirler benlik bişey yok cnbc-e de ben almayayım en iyisi )
niye yorum yok birde onu sor ?
aynı revenge gibi onunda son sezonuna daha başlamadım spoi yerim diye hiç açmıyorum
bismillah ilk bölüm daha dün yayınlandı2.bölüm neden yayılanmadı pazar çıkması gerekmiyormuydu 🙁🙁🙁
1.ayın 19 yayınlandı geçen haftanın pazarı dün 2.bölüm verilmesi gerekiyordubismillah ilk bölüm daha dün yayınlandı
internete erken düştü normalde dün yayınlandı1.ayın 19 yayınlandı geçen haftanın pazarı dün 2.bölüm verilmesi gerekiyordu
1 hafta önceden nasıl erken düşüyorki bende dün 2.bölümünü bekl,yordum en azından nete düşmesiniinternete erken düştü normalde dün yayınlandı
düşürmüşlerdir başlamadan izleyici kazansın diye?1 hafta önceden nasıl erken düşüyorki bende dün 2.bölümünü bekl,yordum en azından nete düşmesini
dünde 2.bölüm düşseymiş keşke şimdi 1 hafta beklicez 🙁🙁düşürmüşlerdir başlamadan izleyici kazansın diye?
imdb de 8.4 le başlamış dizi
7.8'e kadar düşer daha fazla da düşmez.