Lo sen Pll'ye çok takıldın yoklugunu hssedirsin sonra Ara ver izleBunlari unutuyorsun hemkonuyla alakası yok herkes spoi kutucuğu kullanmış bende yaptım ) daha ikinci bölümü izlemedim )
Lo sen Pll'ye çok takıldın yoklugunu hssedirsin sonra Ara ver izleBunlari unutuyorsun hemkonuyla alakası yok herkes spoi kutucuğu kullanmış bende yaptım ) daha ikinci bölümü izlemedim )
Lo sen Pll'ye çok takıldın yoklugunu hssedirsin sonra Ara ver izleBunlari unutuyorsun hem
Doğru söylüyorsun 2.bölüm pek kafa yormalık bişey yoktu Sadece tahmin edilebilirlik yukseliyor sonlardaama pll su gibi akıyor hiç sıkmıyor kafa yormuyor hemde güzel
birde hanna var
bunları izlerken çok kafa yoruyoruz kaçırdığımız yere tekrar dönüyoruz )
O da do
Doğru söylüyorsun 2.bölüm pek kafa yormalık bişey yoktu Sadece tahmin edilebilirlik yukseliyor sonlarda
S01B02 izledim
Olaylar çok hızlı gelişiyor. Ben biraz daha oyalanırlar sanıyordum. Enteresan geldi o yönden. Herneyse bu bölümde biraz heycan vardi.Yorumlayacak birşey gelmiyor aklıma😕 Sadece neden bu kadar çabuk ilerlediği aklıma takıldı
Herneyse 8 bölümün 2'si gitti kaldı 6İlerlemeden kastım haritayı saklayan aşçının bu kadar çabuk bulunması peşine düşülmesi filan.
1x2'yi izledim ben de.
İyi gidiyor dizi. Evet hızlı gidiyor ama demek ki malzemeleri bol ki harcamaktan çekinmiyorlar. Ben memnunum şu anki tempodan.
Aşçı çok hızlı ezberlemedi mi? Yaptığı çok akıllıca ama sayfaları ezberleyebildiğinden çok emin değilim.
Bir de sonunda Flint'e ne oldu anlamadım.
8/10
Nereye saklayacak ki gitti bence kağıt.
2.bölümü az önce izledim bende bu bölüm braz aşırı erotik kaçmış 🙄
bölümün ilk sahnesi @destere için yazılmış sanki hahaha
Ezberi iyidir adamın Belki de ordaki adamlardan birine vermiştir 2 kere adam gönderen adam illa kağidi garanti olsun diye saklatıyordur O mağaradaki adamlar oldukça ilginçti ve bence bi kere daha görünürler.
kağıttan bahsetmiyoruz değilmi )
kağıdı yakmaya yaktı ?
ama ordaki adamlardan birine vermiş olabilir o konuda çeşitli dedikodular var
güldürdün dest
konuyla alakası yok herkes spoi kutucuğu kullanmış bende yaptım ) daha ikinci bölümü izlemedim )
2 kere kendisini göstermemk için adam yolladı. Bence ordaki aklı başinda en ehli insana emanet etmiştir Ordaki neydü belirsizleri bir daha görmek isterim Özellikle zombi gibi olan şeyleri O yuzden ben o ihtimale sıcak bakıyorum.
@destere çokmu abartmışım ayol daha ne görmeyi umuyordunki tabiki sahne bunalrla kısıtlı kalıcak bunlara ağırlıklı olursa bu diziden çıkar zaten başka bir şey olur
hahah tam senin tipin bencede esmer ben dizinin korsanlık alanıyla ilgileniyorum sadece sen ne halin varsa görbir ara o sahnede dizi TWD ye dönüş yaptı bende o vatandaşları görmek isterim sanırım adanın atıkları bunlar
başka bişey olmaz ?
esmer kıza yanlış yaptı sarışın ? o kıza ihanet edilirmi ondan desteğimi çekiyorum esmerii destekliyorum bundan sonra
hahah tam senin tipin bencede esmer ben dizinin korsanlık alanıyla ilgileniyorum sadece sen ne halin varsa gör
ayyy seninde koca diziden tek derdin bumu oldu yanı dikkat ettiğinesmerde korsanlık yapıyor icabında nerdeyse incilerle kaçacaktı ama sarı kızın ihaneti olmasa🙁
ayyy seninde koca diziden tek derdin bumu oldu yanı dikkat ettiğin
hiç üzülmüyorum durumuna ksuura bakma
allah seni alacak kişiye sabır versin başka birşey diyemicem sanaher dizinin 45 dakikasında iki üç sahne çarpıcıdır
bende dizide üç sahne seçtim hepsinde esmer kız vardı? şans işte
"atıklari" güzelmişbir ara o sahnede dizi TWD ye dönüş yaptı bende o vatandaşları görmek isterim sanırım adanın atıkları bunlar
yuvarlak bir kadeh gibi göbeğin
içinde şarap eksilmeyen
buğday yığını gibi karnın
zambaklara bezenmiş
bir çift geyik yavrusu gibi memelerin
ikiz ceylan yavrusu
hurma ağacı gibi endamın
salkım salkım memelerin
çıkayım o hurma ağacına
tutayım meyveli dallarını
Ekli dosyayı görüntüle 32115
sonunda izledim 3. bölümü
Çok komikti hele;yuvarlak bir kadeh gibi göbeğin
içinde şarap eksilmeyen
buğday yığını gibi karnın
zambaklara bezenmiş
bir çift geyik yavrusu gibi memelerin
ikiz ceylan yavrusu
hurma ağacı gibi endamın
salkım salkım memelerin
çıkayım o hurma ağacına
tutayım meyveli dallarını
Ekli dosyayı görüntüle 32115
sonunda izledim 3. bölümü @Forumdash @sürgünüm @OzaN @Çiğdem- @BesaleT @xemrexxx