28 Ocak 2014 Salı Reyting Sonuçları

Ekip 1 reklam 22.44

Sen Arka Sokaklara söylerken iyiydi ama? :X

°°°mobil mesaj°°°
arka sokaklar her hafta tüm herkes reklamdayken fırlıyodu doğal olarak söylüyodum :) ama kaçak her hafta böyle gidiyo 5 le başlıyo yavaş yavaş yükseliyo

kaçak boşluktan uçmuş diyenler geçen haftalara baksınlar kaçak hep ilk başlarda 5 ile başlıyo sonra 7-8 e çıkıyo hey kanal sen nelere kadirsin :( bundan sonra tüm kanallara düşmanım yeter lan bıktım artık bu kanal fanlığından sanki babalarının kanalı gına geldi be

Kaçak geçen haftalardada boşluktan uçuyormuş demekki ne diyim Küçük ağa uzarsa bir gün 23 lere kadar bakarız o zaman boşlukçumu dolulukçumu diye :)

he birde burda kalite nidaları atan arkadaşlar rahat olun biz 11 yıldır kalitenin en tepe noktasını izliyoruz kaliteyi 3-5 günlük dizilerden görecek halimiz yok :) biz ne bölümler gördük ne oyuncular gördük ne sahneler gördük hiçbir dizinin rüyasında göremeyeceği kalitede :)

arka sokaklar her hafta tüm herkes reklamdayken fırlıyodu doğal olarak söylüyodum :) ama kaçak her hafta böyle gidiyo 5 le başlıyo yavaş yavaş yükseliyo
Ben boşluk sözünü anlamıyorum zaten. Tamam eskiden ben de derdim ama şimdi anlamsız geliyor. İzlemeyen zaten izlemez boşluk var dur izleyim mi der diziyi?

Bana 1 tane dizi söyle diöer yapımın reklamında yükselmesin? Her dizi yükselir normaldir.

°°°mobil mesaj°°°

Ağır total dediğin dizi ab grubunda 20 almış bir dizidir :)
aga sen ne anlatıyon ya holywood starlarını dizi bölümünde oynartmışız biz ne anlatıyon kalite=vadi
ağır totaliz hemde apağır çünkü halkın 1 numarasıyız en çok izlenen diziyiz yapacak bişey yok :D

he birde burda kalite nidaları atan arkadaşlar rahat olun biz 11 yıldır kalitenin en tepe noktasını izliyoruz kaliteyi 3-5 günlük dizilerden görecek halimiz yok :) biz ne bölümler gördük ne oyuncular gördük ne sahneler gördük hiçbir dizinin rüyasında göremeyeceği kalitede :)
Kaliteye doyduk aga ama onlar hala daha kaliteli bir dizi göremediler :(

aga sen ne anlatıyon ya holywood starlarını dizi bölümünde oynartmışız biz ne anlatıyon kalite=vadi
ağır totaliz hemde apağır çünkü halkın 1 numarasıyız en çok izlenen diziyiz yapacak bişey yok :D
Ab grubu diyorlar ya kanal d nin bütün ab dizilerinden daha fazla izleniyoruz ab grubunda :)

Net gitti 1 saattir mobille giriyorum Zeytin Tepesinin günü belli olmuş. :bağır: 2. kez yaşıyorum bu şoku. :FHep de @xBUGRAx açtı. :bağır:

Küçük Ağa'dan zerre farkı yok. :X

°°°mobil mesaj°°°
Sen anlamıyorsun kaliteden AB olmalı senin izlediğin dizi ama sürekli kendimi tekrarlayıp aynı şeyleri söylemek de istemiyorum ama söyletiyorsun AB grubunda da öndeyiz 😉 Karagül senin bildiğin tezek silah vs den ibaret değil hep aynı yorumları yapıyorsun ama Küçük Gelin ile bir tutuyorsun Karagül'ü yok artık diyorum sadece.