Maskeli Fedai
Favori Üye
Küçük Ağa 1.olur benceYarın Kaçak yine 1.olur Küçük Ağa tam tersine olabilir
Küçük Ağa 1.olur benceYarın Kaçak yine 1.olur Küçük Ağa tam tersine olabilir
Kaçar mı hiç yeni edebiyat öğretmeni var ve son Kemal Sunallı bölüm. En güzel bölümlerden birisi.Hababam Sınıfı başlıyor. @Bully
Perran Kutman'ın olduğu mu. 😱 Ben hatırlatmak için etiketledim seni ama açmışsın hemen.Kaçar mı hiç yeni edebiyat öğretmeni var ve son Kemal Sunallı bölüm. En güzel bölümlerden birisi.
Maalesef Perran Kutmanlı bölüm değil.Perran Kutman'ın olduğu mu. 😱 Ben hatırlatmak için etiketledim seni ama açmışsın hemen.
Recep Ivedik bitti. | 22.27.
halkın dizisinin ypımcısı
birce ye bişi takamsan da izlenir cıbıldak dursun ekrandabayağı yapmış helal olsun burna mandal taksan rahatlıkla izlenir )
.ss gördüm şimdiOyunculuk dersi başladı aç Kanal D'yi. @xemrexxx
Allah'ını seviyorsan Özgür döktürse ne olacak Muhteşem Yüzyıl'ın içine döktü sıra Çalıkuşu'nda.Döktürüyor Yusuf
Üffff yah.Maalesef Perran Kutmanlı bölüm değil.
Onun bölümü Dokuz Doğuruyor'lu olan. Star Pazartesi Acun yerine onu yayınlasın bence.Allah'ını seviyorsan Özgür döktürse ne olacak Muhteşem Yüzyıl'ın içine döktü sıra Çalıkuşu'nda.
Üffff yah.
Yok lo ne döktürmesi. Az önce sinirlendiği bir sahne vardı kaşı gözü ayrı oynuyorduAllah'ını seviyorsan Özgür döktürse ne olacak Muhteşem Yüzyıl'ın içine döktü sıra Çalıkuşu'nda.
Dizi 12 reyting alsın diye özellikle yapmışlar onu. Doğru şiveyi kullansalardı diziye az daha kalite gelecekti o zaman sonu Kanal D'nin diğer dizileri gibi olacaktı.erler film doğu şivesini öğrenmek için nereye gitmiş acaba merak ettim? doğuda böyle şive yok ? bende doğuluyum bizde bu tarz konuşan olsa döverler )
normali budur zaten çalıkuşu gibi sıkıcı ve hiçbir amacı olmayan bir dizinin zirvede olmasını bekliyon aga bence sen reyting sistemi yerine izlediğin dizilere bakmalısın bu dizileri kimse izlemez izlenmez kayıpta dahil diğerleri de dahil buz gibi abd çakması uyarlama senaryolar tutmazçalikuşu ilk 5te bile yok, .
O sinirlenmemiştir yanlış anlıyorsun bence.Yok lo ne döktürmesi. Az önce sinirlendiği bir sahne vardı kaşı gözü ayrı oynuyordu