28 Ocak 2014 Salı Reyting Sonuçları

Bir sürpriz olmazsa ki olacağını sanmıyorum Küçük Ağa iki grupta da zirvede olur.

Kaçak boşlukta yükseldi ama yarın 6 falan alır en fazla bence. A/B'de 4 reytinge kadar düşebilir.

Recep İvedik bence 7-8 gibi bir oranla 2. Sıraya yerleşir.

°°°mobil mesaj°°°

Güldür Güldür çok iyi gidecek bugün :X
Hababam Sınıfı Tatilde izleyeyim biraz :Z

erler film doğu şivesini öğrenmek için nereye gitmiş acaba merak ettim? doğuda böyle şive yok ? bende doğuluyum bizde bu tarz konuşan olsa döverler :))

erler film doğu şivesini öğrenmek için nereye gitmiş acaba merak ettim? doğuda böyle şive yok ? bende doğuluyum bizde bu tarz konuşan olsa döverler :))
Dizi 12 reyting alsın diye özellikle yapmışlar onu. Doğru şiveyi kullansalardı diziye az daha kalite gelecekti o zaman sonu Kanal D'nin diğer dizileri gibi olacaktı. :kiki:

°°°mobil mesaj°°°

çalikuşu ilk 5te bile yok, :kiki:.
normali budur zaten çalıkuşu gibi sıkıcı ve hiçbir amacı olmayan bir dizinin zirvede olmasını bekliyon aga bence sen reyting sistemi yerine izlediğin dizilere bakmalısın :) bu dizileri kimse izlemez izlenmez kayıpta dahil diğerleri de dahil buz gibi abd çakması uyarlama senaryolar tutmaz
küçük ağayı izlemedim izlemem de zaten ama gördüğüm kadarıyla kitaptan ordan burdan alınan bir dizi değil tutması da gayet normal
yani diyeceğim şey herkes için geçerli sevdiği izlediği dizi düşük alınca veya tutmayınca sistemi kötülemeyi bırakın biraz gerçekleri görün çalıkuşu sittin sene tutmayacak bir dizidir