28 Ocak 2014 Salı Reyting Sonuçları

biri bana bu anlıkların şaka olduğunu söylesin :kiki: vay vay hepsi öbgzk etkisi, halk salı akşamı dizide osmanı görünce direkt öbgzk akıllarına gelmiştir de açmıştır. :A
ama fazla sevinmeyelim, inadına yaşamak büyük şok etkisi yarattı 2. haftasıyla. aynı durum bu dizide de olabilir çünkü biü yok. :)

O değilde kaçak anlıklara girmişmiyddi fark etmedim. :kiki:
Sen de izlesene diziyi Yakup süper valla tavsiye ederim. :D Hem Salı günlerini coştururuz senle. :A

bu güne bir dizi daha gelebilir anca kapanır bu koca boşluk :F küçük ağaya son yarım baktım güzeldi akasya durağı sebiyesine gelmez umarım :F

Küçük osman coşmuş. Haftaya da yükselir bana göre ama düşse de çok düşmez. Dizi tuttu gibi ne de olsa erler film yani rıza baba :D

Gerçekten hep şakaya vurdum ama Kanal D'nin bir dizisi 11 görünce herkes nefret kusmaya başladı. Zaten totali epi topu 3 reytinglik diziler çok mu gördünüz bu oranları?

Sonra da Kanal D Fan Clup diyorlar başka kanalda olsaydı şimdi havalara uçulmuştu. Starı söylemiyorum bile Vuhuuuu mesajları atılmıştı. Sevdaluk 8 alınca coşanze mesajları atılmıştı da biz de tebrik etmiştik. :):)

°°°mobil mesaj°°°

Beyler küçük aga çocukların karne tatiline denk geldi birde küçük Osmani işlemekte var hafta olmasada zamanla düşecektir

sevdigim diziler can çekişiyor, ikisi final bile yapti, onun acisi. @mrt-06
Bkz : Kayıp. :(
Gerçekten hep şakaya vurdum ama Kanal D'nin bir dizisi 11 görünce herkes nefret kusmaya başladı. Zaten totali epi topu 3 reytinglik diziler çok mu gördünüz bu oranları?

Sonra da Kanal D Fan Clup diyorlar başka kanalda olsaydı şimdi havalara uçulmuştu. Starı söylemiyorum bile Vuhuuuu mesajları atılmıştı. Sevdaluk 8 alınca coşanze mesajları atılmıştı da biz de tebrik etmiştik. :):)

°°°mobil mesaj°°°
Ben şaka yapıyorum Revan ciddiye alma beni. 😉 :X