28 Ocak 2014 Salı Reyting Sonuçları

Küçük Ağa Cuma olmalıydı. Karagüle yeni rakip çıkardı. :A

°°°mobil mesaj°°°

atv nasıl bi kanaldır yav reklama giriyo yarım saatte hemen al işte 10 lar havada uçtu kaçak için zorlu dakikalar memati show mow bişeyler yapsın işler yolunda değil
En iyisini yaptı hem Recep Ivedik 2 hem Küçük Ağa Reklamlardayken uçar şimdi bak. :)

Yeni bir dizinin bu oranları alması şaşırtıcı😱 fakat rakip olarak tek BİÜ yok onun yerinede çok kuvvetli recep ivedik var keza recep BİÜ den daha iyi gidiyor kaçak zaten darmadağın oldu,seksenler yerlerde sürünüyor dizi bittikden sonra yeşeririler star da küçük aga ya avans olsun diye antik kuntik bir film koymuş sağolsun dizi muhteşem gitti ama haftaya en faz 2-3 reyting kaybı olucaktır :D genel olarak da beğendim diziyi umarım artış yaşar :D

kaçak varken ne ağası aga yav :D size zaten siyah ekran verseler yine kanal d dersiniz baksana coşmuş fan club sakin olun biraz :)
Bırakın da Kanal D'de biraz 10'lu reytingleri görsün aga bu ne çekememezlik? :D Lafım sırf sana değil bağzı yorumlar gördüm de. :A

Çalıkuşu başlıyor. Kanal D zaten diziyi bitirecek yer arıyor. Küçük Ağa'nın bu oranlarından sonra Çalıkuşu şutlanmazsa şaşırmam. :F Ama Pazartesi'ye gelsin en azından. :X

Çalıkuşu başlıyor. Kanal D zaten diziyi bitirecek yer arıyor. Küçük Ağa'nın bu oranlarından sonra Çalıkuşu şutlanmazsa şaşırmam. :F Ama Pazartesi'ye gelsin en azından. :X
Yine de Küçük Ağa'nın ikinci bölümünü beklemekte fayda var.:D
Çalıkuşu da bitmesin.:D

biri bana bu anlıkların şaka olduğunu söylesin :kiki: vay vay hepsi öbgzk etkisi, halk salı akşamı dizide osmanı görünce direkt öbgzk akıllarına gelmiştir de açmıştır. :A
ama fazla sevinmeyelim, inadına yaşamak büyük şok etkisi yarattı 2. haftasıyla. aynı durum bu dizide de olabilir çünkü biü yok. :)

O değilde kaçak anlıklara girmişmiyddi fark etmedim. :kiki:

biri bana bu anlıkların şaka olduğunu söylesin :kiki: vay vay hepsi öbgzk etkisi, halk salı akşamı dizide osmanı görünce direkt öbgzk akıllarına gelmiştir de açmıştır. :A
ama fazla sevinmeyelim, inadına yaşamak büyük şok etkisi yarattı 2. haftasıyla. aynı durum bu dizide de olabilir çünkü biü yok. :)

O değilde kaçak anlıklara girmişmiyddi fark etmedim. :kiki:
İnadına Yaşamak 3 reyting düşmüştü 3. Bölümüyle artık bu dizi 8 reyting düşüp 2 almaz herhalde. En kötü ihtimal 6-7 alır. O da en kötü. :D

°°°mobil mesaj°°°