En iyisini yaptı hem Recep Ivedik 2 hem Küçük Ağa Reklamlardayken uçar şimdi bak.atv nasıl bi kanaldır yav reklama giriyo yarım saatte hemen al işte 10 lar havada uçtu kaçak için zorlu dakikalar memati show mow bişeyler yapsın işler yolunda değil
Tabii ki hayır mesajın arkasına şaka yazmışdım ama Küçük ağanın düşeceğine eminimBİÜ bir Recep mi?
°°°mobil mesaj°°°
Bırakın da Kanal D'de biraz 10'lu reytingleri görsün aga bu ne çekememezlik? Lafım sırf sana değil bağzı yorumlar gördüm de.kaçak varken ne ağası aga yav size zaten siyah ekran verseler yine kanal d dersiniz baksana coşmuş fan club sakin olun biraz
Rüyanda görürsün. 😛Tabii ki hayır mesajın arkasına şaka yazmışdım ama Küçük ağanın düşeceğine eminim
Her anlık yükseldi Recepe karşı 12'ye dayandı ben sanmıyorum.Tabii ki hayır mesajın arkasına şaka yazmışdım ama Küçük ağanın düşeceğine eminim
Yine de Küçük Ağa'nın ikinci bölümünü beklemekte fayda var.Çalıkuşu başlıyor. Kanal D zaten diziyi bitirecek yer arıyor. Küçük Ağa'nın bu oranlarından sonra Çalıkuşu şutlanmazsa şaşırmam. Ama Pazartesi'ye gelsin en azından.
Şutlanmaz ama 23.00 gibi başlayabilir.Çalıkuşu başlıyor. Kanal D zaten diziyi bitirecek yer arıyor. Küçük Ağa'nın bu oranlarından sonra Çalıkuşu şutlanmazsa şaşırmam. Ama Pazartesi'ye gelsin en azından.
Çalıkuşu başlıyor. Kanal D zaten diziyi bitirecek yer arıyor. Küçük Ağa'nın bu oranlarından sonra Çalıkuşu şutlanmazsa şaşırmam. Ama Pazartesi'ye gelsin en azından.
Çalıkuşu AB'de 5.60 Reyting aldı. Hemen TOTAL oldunuz yahu.Şutlanmaz ama 23.00 gibi başlayabilir.
°°°mobil mesaj°°°
İnadına Yaşamak 3 reyting düşmüştü 3. Bölümüyle artık bu dizi 8 reyting düşüp 2 almaz herhalde. En kötü ihtimal 6-7 alır. O da en kötü.biri bana bu anlıkların şaka olduğunu söylesin vay vay hepsi öbgzk etkisi, halk salı akşamı dizide osmanı görünce direkt öbgzk akıllarına gelmiştir de açmıştır.
ama fazla sevinmeyelim, inadına yaşamak büyük şok etkisi yarattı 2. haftasıyla. aynı durum bu dizide de olabilir çünkü biü yok.
O değilde kaçak anlıklara girmişmiyddi fark etmedim.