28 Ocak 2014 Salı Reyting Sonuçları

ÖBGZ den sonra herkes küçük osmanı aramışlar meğersem birde dizide mehmet can yerine osman olaymış patlar gidermiş :D

11.32 😱

Recepe karşı hem de. Hüloğğğ. :F Kanal D'mmm. :F

°°°mobil mesaj°°°

Küçük Ağa'm rakip tanımamış vay be. :Z :Z Recep olmasa 15'e kadar yolu vardı ama olsun Küçük Gelin gibi uçarız zamanla hüloooğğğğğ. :oley: :oley:

küçük ağa napmış la öyle dedim size kanal d antin kuntin aşk filmlerini çakma abd dizilerini falan bırakırsa tutturur kanal d de başlayan dizi çok avantajlı
atv ye bu çok iyi bi ders olsun saçma saçma reklam taktikleri yüzünden bi türlü yükselemedi kaçak hala 21.30 da reklam koyuyor yok böyle bi kanal yav :d
dua edinde küçük ağa çarşamba olmadı muhteşemi napardı düşünemiyorum özetiyle kapatırdı ilk 2 yi :kiki:

dizinin baş harfi k olsun yetiyo tutması için vay arkadaş :D

İlk bölüm daha :kiki:Benim için Üzülme gelince ne kadar alacak onu bekleyin :A şaka bir yana yeni dizi için çok iyi gidiyor.Tebrikler

küçük ağa napmış la öyle dedim size kanal d antin kuntin aşk filmlerini çakma abd dizilerini falan bırakırsa tutturur kanal d de başlayan dizi çok avantajlı
atv ye bu çok iyi bi ders olsun saçma saçma reklam taktikleri yüzünden bi türlü yükselemedi kaçak hala 21.30 da reklam koyuyor yok böyle bi kanal yav :D
dua edinde küçük ağa çarşamba olmadı muhteşemi napardı düşünemiyorum özetiyle kapatırdı ilk 2 yi :kiki:

Aga Kanal D'ci olmuştun hani niye Küçük Ağa'ya bakmıyorsun? :bağır: :D

atv nasıl bi kanaldır yav reklama giriyo yarım saatte hemen al işte 10 lar havada uçtu kaçak için zorlu dakikalar memati show mow bişeyler yapsın işler yolunda değil

atv ye bu çok iyi bi ders olsun saçma saçma reklam taktikleri yüzünden bi türlü yükselemedi kaçak hala 21.30 da reklam koyuyor yok böyle bi kanal yav :d

Çarşamba Zeytin Tepesi başlıyor. :X

°°°mobil mesaj°°°

o değilde kurt seyitin işi zor artık salı günü doldu iyice :D