xBUGRAx
Süper Emekli
Cennet Mahallesi yeniden başlayacaktı ne oldu yah.Sevdaluku hatırlatırım. 8'i görmüştü sadece bu 11 aldı.
°°°mobil mesaj°°°
Ha ha.Görmemişin reytingi olmuş.
Reklamlara girdi.Recep bu anlık boşlukta coşar. 😎
°°°mobil mesaj°°°
Aga Kanal D'ci olmuştun hani niye Küçük Ağa'ya bakmıyorsun?küçük ağa napmış la öyle dedim size kanal d antin kuntin aşk filmlerini çakma abd dizilerini falan bırakırsa tutturur kanal d de başlayan dizi çok avantajlı
atv ye bu çok iyi bi ders olsun saçma saçma reklam taktikleri yüzünden bi türlü yükselemedi kaçak hala 21.30 da reklam koyuyor yok böyle bi kanal yav
dua edinde küçük ağa çarşamba olmadı muhteşemi napardı düşünemiyorum özetiyle kapatırdı ilk 2 yi
dizinin baş harfi k olsun yetiyo tutması için vay arkadaş
Çarşamba Zeytin Tepesi başlıyor.küçük ağa napmış la öyle dedim size kanal d antin kuntin aşk filmlerini çakma abd dizilerini falan bırakırsa tutturur kanal d de başlayan dizi çok avantajlı
atv ye bu çok iyi bi ders olsun saçma saçma reklam taktikleri yüzünden bi türlü yükselemedi kaçak hala 21.30 da reklam koyuyor yok böyle bi kanal yav
dua edinde küçük ağa çarşamba olmadı muhteşemi napardı düşünemiyorum özetiyle kapatırdı ilk 2 yi
dizinin baş harfi k olsun yetiyo tutması için vay arkadaş
kaçak varken ne ağası aga yav size zaten siyah ekran verseler yine kanal d dersiniz baksana coşmuş fan club sakin olun birazAga Kanal D'ci olmuştun hani niye Küçük Ağa'ya bakmıyorsun?
Bırak onu da Show TV Anlıkta 10 Reytingi gördü. 😎İlk bölüm daha Benim için Üzülme gelince ne kadar alacak onu bekleyin şaka bir yana yeni dizi için çok iyi gidiyor.Tebrikler
BİÜ bir Recep mi?İlk bölüm daha Benim için Üzülme gelince ne kadar alacak onu bekleyin şaka bir yana yeni dizi için çok iyi gidiyor.Tebrikler