Tns de yarın en az 8 reyting bekliyorumZKFO hangi anlığında 10 aldı ki en fazla 8 aldı ama hem kvp ve ak faktörü vardı hemde trt 1 deydi yani trt1=sbt
ama kanal d öyle değil sbt de düşük çıkıyor tns de yüksek
kanal D ne uğraşıp durur kaliteli dizi yapacağım diye? bak işte nurtopu gibi bir tıfıl gelin dizisi çıkardı reytingler tavana vuruyor, millet bunu istiyor işte! milletim benim seviyorum milletimi )
O'na bir lafımız yok diziyi tebrik ederiz.tutturmuş ama sonunda? kaliteyi boşver amaç reyting değilmi al sana reyting )
harbiden çok didindi kalite kalite diyede böyle kalitesiz diziler fırlıyor işte demekki kaliteden ödün verecen arada ki tuttura bilesin
ah ah kaçak şimdiden 5 alıyor bir rakip geldi hemen çöktü ilk 2 anlıktada özetide geçen haftalara göre kötü gitti.Birde çarşamba günü yayınlanırsa efsanevi dizi MUHTEŞEM YÜZYILI geçer diyorlardı kaçak kim MY ı geçmek kim.
Bende ama ab de +10 alacağını düşünüyorum çünkü gün boştu ve bu günde ab grubunda hiçbir dizi yüksek alamıyor.Bence yarın KÜÇÜK bacaksız ağamız ab de 10 üstü alır hatta 12 alırsa şaşırmamTns de yarın en az 8 reyting bekliyorum
Dizi başlatıyor ama diziden sonra niye tekrarını yayınlamıyor hata yapıyor resmenDizi Recep ve Kaçaka karşı yükselmiş.
Kanal D gelecek hafta özetli şekilde yayar 23.00'e.
°°°mobil mesaj°°°
aynen
kaliteyi kim ipliyor yap bir totoş, koyver gitsin... alsana balya balya reyting )
Daha dün başlayan bu boş günde bile 5 alan dizimi geçecek kaçakçıları anlamak zor.Muhteşemi geçmek yürek ister var mı kaçakda o yürek