28 Ocak 2014 Salı Reyting Sonuçları

erler film doğu şivesini öğrenmek için nereye gitmiş acaba merak ettim? doğuda böyle şive yok ? bende doğuluyum bizde bu tarz konuşan olsa döverler :))
Urfalı şivesi işte dizideki şive nesini beğenmedin? :))

normali budur zaten çalıkuşu gibi sıkıcı ve hiçbir amacı olmayan bir dizinin zirvede olmasını bekliyon aga bence sen reyting sistemi yerine izlediğin dizilere bakmalısın :) bu dizileri kimse izlemez izlenmez kayıpta dahil diğerleri de dahil buz gibi abd çakması uyarlama senaryolar tutmaz
küçük ağayı izlemedim izlemem de zaten ama gördüğüm kadarıyla kitaptan ordan burdan alınan bir dizi değil tutması da gayet normal
yani diyeceğim şey herkes için geçerli sevdiği izlediği dizi düşük alınca veya tutmayınca sistemi kötülemeyi bırakın biraz gerçekleri görün çalıkuşu sittin sene tutmayacak bir dizidir
panpa sistemi reklamcılar takamdığı sürece sorun yk devam edecek reytingi kapsın yeter :F

22:15 - 22:30 #sbt #reyting'leri
1) ATV: 8.38
2) SHOW: 5.42
3) TRT1: 4.66
4) KANALD: 4.47
5) SMNYL TV: 4.2

Dizi 12 reyting alsın diye özellikle yapmışlar onu. Doğru şiveyi kullansalardı diziye az daha kalite gelecekti o zaman sonu Kanal D'nin diğer dizileri gibi olacaktı. :kiki:

°°°mobil mesaj°°°

yani reytingi tuturayım diye dizinin içine etmeyi göze almışlar :)) kanal D haklı sonuna kadar? baktı ortalıkta çamurlar reyting rekoru kırıyor, bizde yaparız dizinin içine bizimde nurtopu gibi reyting canavarımız olur diye düşünmüşlerdir :)

neymiş efendim twitterda ufak bi grup kayıpı övüyomuş o çok akıllı ergenlere soruyorum kayıpın senaryosundaki orjinallik ner la nerde söylesinler bana kızım neredenin aynısı ne farkı var banane işleyişten amaç aynı senaryo aynı lagaluga yapar anca bunlar twitter kahramanları
Türkiye twitterdaki ergenlerden oluşmuyo 75 milyon insan var köyde yaşanayanı da var şehirde de herkes bir değil bunu anlayın artık

Urfalı şivesi işte dizideki şive nesini beğenmedin? :))
hayatında kaç tane urfalı gördün 0 :)

dizilerde ki şivelerin alayı sallamasyon tüm diziler için geçerli doğuda böyle bi şive yok

Kaçak boşlukta harika gidiyor. :ok: Seksenler ve Çalıkuşu iyi gidiyorlar. :)

kaçak boşluktan uçmuş diyenler geçen haftalara baksınlar kaçak hep ilk başlarda 5 ile başlıyo sonra 7-8 e çıkıyo hey kanal sen nelere kadirsin :( bundan sonra tüm kanallara düşmanım yeter lan bıktım artık bu kanal fanlığından sanki babalarının kanalı gına geldi be

Recep ve Küçük ağa bitince Kaçak 8 aldı :A
Çalıkuşu iyi başlamış :D

neymiş efendim twitterda ufak bi grup kayıpı övüyomuş o çok akıllı ergenlere soruyorum kayıpın senaryosundaki orjinallik ner la nerde söylesinler bana kızım neredenin aynısı ne farkı var banane işleyişten amaç aynı senaryo aynı lagaluga yapar anca bunlar twitter kahramanları
Türkiye twitterdaki ergenlerden oluşmuyo 75 milyon insan var köyde yaşanayanı da var şehirde de herkes bir değil bunu anlayın artık

dizilerde ki şivelerin alayı sallamasyon tüm diziler için geçerli doğuda böyle bi şive yok
Ben de doğudaki şiveleri bilmiyorum zaten. :D Merak ettim sordum sadece. :)

Benim Için Üzülme ile kitlesi yakın. Coşar şimdi iyice boşlukta. :)
al işte ya gelde sinirlenme :D agam neresi yakın biü izleyen biri kaçak izleyemez birini full kadınlar diğerini ise ağırlıklı olarak erkekler izliyo kitlelerinin alakası yok :)

Kayıp'ı bir kere izleseydin 'kalite'yi anlardın bence. :) :) Gayet orjinaldi senaryosu.

kayıp ı ergenlerin izlediğini pek sanmiyim :F o gün acun varkene ergenler bakmaz :F

Kayıp'ı bir kere izleseydin 'kalite'yi anlardın bence. :) :) Gayet orjinaldi senaryosu.
boşver etiketlesin geçsin :F kaliteyi izlemeyen kendi kaybeder :F

kayıpı 3-4 bölüm izledim evet güzel dizi evet müzikleri gökhan kırdar farkıyla süper evet kaliteli :) ama abartmayın tek kayıp yok bu ülkede senaryosu orjinal olmalı öncelikle senaryosu :) kızım nerede der susarım aga :d

al işte ya gelde sinirlenme :D agam neresi yakın biü izleyen biri kaçak izleyemez birini full kadınlar diğerini ise ağırlıklı olarak erkekler izliyo kitlelerinin alakası yok :)
Yahu agam senden böyle tepki bekliyordum. :D Ama Anlıklarda Benim Için Üzülme Reklamlara girince Kaçak yükseliyordu. Keza Kaçak Reklamlara girince Benim Için Üzülme yükseliyordu. Ben verilere dayanarak konuştum. :)

kaçak boşluktan uçmuş diyenler geçen haftalara baksınlar kaçak hep ilk başlarda 5 ile başlıyo sonra 7-8 e çıkıyo hey kanal sen nelere kadirsin :( bundan sonra tüm kanallara düşmanım yeter lan bıktım artık bu kanal fanlığından sanki babalarının kanalı gına geldi be
Sen Arka Sokaklara söylerken iyiydi ama? :X

°°°mobil mesaj°°°