Kalite izlemek istiyorsan Perşembe akşamları Atv ekranına beklerizkayıp ı ergenlerin izlediğini pek sanmiyimo gün acun varkene ergenler bakmaz
boşver etiketlesin geçsinkaliteyi izlemeyen kendi kaybeder
![]()
arka sokaklar her hafta tüm herkes reklamdayken fırlıyodu doğal olarak söylüyodumSen Arka Sokaklara söylerken iyiydi ama?
°°°mobil mesaj°°°
ağır total bir iş kaliteli mi olacakKalite izlemek istiyorsan Perşembe akşamları Atv ekranına bekleriz![]()
Ve de Muhteşem Yüzyıl'a.Sen Arka Sokaklara söylerken iyiydi ama?
°°°mobil mesaj°°°
kaçak boşluktan uçmuş diyenler geçen haftalara baksınlar kaçak hep ilk başlarda 5 ile başlıyo sonra 7-8 e çıkıyo hey kanal sen nelere kadirsinbundan sonra tüm kanallara düşmanım yeter lan bıktım artık bu kanal fanlığından sanki babalarının kanalı gına geldi be
Ağır total dediğin dizi ab grubunda 20 almış bir dizidir
Ben boşluk sözünü anlamıyorum zaten. Tamam eskiden ben de derdim ama şimdi anlamsız geliyor. İzlemeyen zaten izlemez boşluk var dur izleyim mi der diziyi?arka sokaklar her hafta tüm herkes reklamdayken fırlıyodu doğal olarak söylüyodumama kaçak her hafta böyle gidiyo 5 le başlıyo yavaş yavaş yükseliyo
aga sen ne anlatıyon ya holywood starlarını dizi bölümünde oynartmışız biz ne anlatıyon kalite=vadiAğır total dediğin dizi ab grubunda 20 almış bir dizidir![]()
Kaliteye doyduk aga ama onlar hala daha kaliteli bir dizi göremedilerhe birde burda kalite nidaları atan arkadaşlar rahat olun biz 11 yıldır kalitenin en tepe noktasını izliyoruz kaliteyi 3-5 günlük dizilerden görecek halimiz yokbiz ne bölümler gördük ne oyuncular gördük ne sahneler gördük hiçbir dizinin rüyasında göremeyeceği kalitede
![]()
Ab grubu diyorlar ya kanal d nin bütün ab dizilerinden daha fazla izleniyoruz ab grubundaaga sen ne anlatıyon ya holywood starlarını dizi bölümünde oynartmışız biz ne anlatıyon kalite=vadi
ağır totaliz hemde apağır çünkü halkın 1 numarasıyız en çok izlenen diziyiz yapacak bişey yok![]()
türkiye toprakları göremedi göremezde agaKaliteye doyduk aga ama onlar hala daha kaliteli bir dizi göremediler![]()
Sen anlamıyorsun kaliteden AB olmalı senin izlediğin dizi ama sürekli kendimi tekrarlayıp aynı şeyleri söylemek de istemiyorum ama söyletiyorsun AB grubunda da öndeyiz 😉 Karagül senin bildiğin tezek silah vs den ibaret değil hep aynı yorumları yapıyorsun ama Küçük Gelin ile bir tutuyorsun Karagül'ü yok artık diyorum sadece.Küçük Ağa'dan zerre farkı yok.
°°°mobil mesaj°°°