- Reaksiyon puanı
- 50,350
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
İzleyeceğim bugün ikisini birden bir aksilik çıkmazsa.Community'i izle hadi, bunları izlerken onu unuttun
İzleyeceğim bugün ikisini birden bir aksilik çıkmazsa.Community'i izle hadi, bunları izlerken onu unuttun
İzleyeceğim bugün ikisini birden bir aksilik çıkmazsa.
Yeni bölümlerde değilmisin? Ben seni yeni bölümlerde sanıyordum😕 Kimse yorum yapmıyor sap gibi kaldıkniye kapansınki kapanmasın konu asla )
ben izliyorum ama daha geriden geliyorum aynı pll gibi
Yeni bölümlerde değilmisin? Ben seni yeni bölümlerde sanıyordum😕 Kimse yorum yapmıyor sap gibi kaldık
Ben sizi güncel gidiyorsunuz sanmiştim sevinmiştim Peki kaçtasın ya?hayır yeni bölümlerde değilim onun için konuya dalış yapamıyorum rahatlıkla ) izlemediğim yerden anlatılırsa üzülürüm
Ben sizi güncel gidiyorsunuz sanmiştim sevinmiştim Peki kaçtasın ya?
Tamam bekliyoruzüçüncüsezondayım ara verdim araya çok şey girince birebir takip edemedim
şu anda the walking dead ve revenge dede gerideyim ? son hızla geliyorum ama bu saydıklarım pll gibi çerez dizi olmadığı için sindirerek gideceğim hızla gidemem
Tamam bekliyoruz
Hadiya merakla bekliyordum ben o filmi Bi başka sitede daha böyle hayal kırıklıgı yorum okumuştum İzlemesem mi ne😕habire erteliyoruz
bugün başıma bir bela aldım american hustle ı izleyeyim dedim keşke demez olaydım o ne işkencedir insan sevmediği işe başlamamalıymış işkence gibi geldi iki saat iki yıl oldu ben böyle zulüm görmedim umarım izlemediysen önlemini alırsın yanına bir büyük tekirdağ rakısı indir anca öyle gider)
Hadiya merakla bekliyordum ben o filmi Bi başka sitede daha böyle hayal kırıklıgı yorum okumuştum İzlemesem mi ne😕
Dizim bitti tekrar yabancı bir diziye başlamayı düşünüyorum varmı tavsiyenmutlaka izle herkesin farklıdır bakış açısı belki sen çok beğeneceksin ben sanırım günümde değildim birde başlarken isteksiz başladım o yüzden olabilir çünkü konu sarmamıştı
Dizim bitti tekrar yabancı bir diziye başlamayı düşünüyorum varmı tavsiyen
Konuşacak iki çift lafımız olsun üzerine..
Ben bu dizileri izledim-izliyorum..İzlemediğim dizilerden yokmu senin çok sevdiğin??hangi türlerden hoşlandığını bilemiyorum
kalite istiyorsan breaking bad dizisi derim
korku gerilim zombi diyorsan the walking dead derim
komedi diyorsan shameless derim tabi bu diziye sadece ben komedi diyorum sanırım dram olarak geçiyormuş
evde tek başına izleyeceğin bir dizidir shameless komik olduğu kadar açık sahneleri çoktur ama bazı yerlerde gülmekten yerlere yattığım olmuştur süperdir..
onun haricinde geçmişte devam edip biten ozz veya the wire önereceğim diziler
game of thrones u biliyorsun zaten tek başına izleme ortamın varsa hala devam eden bu diziyi izle bence hem masalımsı hem görüntü olarak mükemmeldir ?
Ben bu dizileri izledim-izliyorum..İzlemediğim dizilerden yokmu senin çok sevdiğin??
Yalnız şöyle bir durum var digitürk'ü iptal ettirdim dizimag'da kapandı.Pc'den link'de paylaşmalısın.
Bu hafta başlayacağım çok sağol,sen beğendiysen bende beğenirim.dizimag kapandıktan sonra yabancıdizizle sitesinde bulabilirsin çoğunu ..
indirip izlemek daha iyi oluyor görüntü kalitesi açısından o şekildede izleyebilirsin
şu anda tavsiye edebileceğim yeni başlayan true detective var daha 3. bölüm yayınlandı imdb puanı 9,5 gibi çok yüksek ve kaliteli bir dizi başlamadıysan mutlaka başla derim hem güncel birlikte değerlendiririz diziyi?
Bu hafta başlayacağım çok sağol,sen beğendiysen bende beğenirim.