yok artık çarşamba o kadar boş bi günkü millet izleyecek bişey bulamıyo demekki ilk anlıkta geçmiş hemen sevdaluk tebrikler valla boşluğu çok iyi kullandı kanal d gb yada as ile bu boşluğu doldurabilirdi yanlış yaptı atv de kaçak ı çarşambaya koymalıydı ve iddaa ediyorum kaçak bu günde şov yapar hala şansı var bu güne sağlam bi erkek dizisi lazım sevdaluk nasıl bir dizi bilemiyorum ama sanırsam orta karar
Bir daha ki anlik merakla bekleniyorrekabet başlamış
ilginç bişey yok ki aga bomboş bi gündü hergün bişeyler izleyen ev halkı çarşamba günü bişe izlemiyo mesela bizimVay vay vay, MY'nin yeni bölümünüde gecmis Sevdaluk. Ilginc seyler oluyor
Takas super izleyok artık çarşamba o kadar boş bi günkü millet izleyecek bişey bulamıyo demekki ilk anlıkta geçmiş hemen sevdaluk tebrikler valla boşluğu çok iyi kullandı kanal d gb yada as ile bu boşluğu doldurabilirdi yanlış yaptı atv de kaçak ı çarşambaya koymalıydı ve iddaa ediyorum kaçak bu günde şov yapar hala şansı var bu güne sağlam bi erkek dizisi lazım sevdaluk nasıl bir dizi bilemiyorum ama sanırsam orta karar
Ve kazanan Sevdaluk oldu beklenen Anlık'ta. , .Simdi hersey belli olacak. MY mi, Sevdaluk mu?
inadına yaşamak bu akdar yüksek anlık alamadı hadi onu da geçtim vadi yoktu o gün vadi 14 reyting yoktu o gün bunu göz önünde bulundursanaumarım dizinin kaderi inadına yaşamak'a dönmez..ilk bölüm gaz veripde tavan yapması daha sonra ilk 15 e bile girememesi gibi...umaırm hep böyle reyting alır sevdaluk böylece rakip gelmiş olur mY ye..
Haftaya olur o da.Sevdaluk özetli reklamlı yayınlanmaya başlasın. Daha erken konuşmak MY için.
Kanal D Çarşamba ve Pazartesiyi sadece Yalan Dünya ile doldurabilir ama o zaman da Cuması dökülür.
Haftaya olur o da.
inadına yaşamak bu akdar yüksek anlık alamadı hadi onu da geçtim vadi yoktu o gün vadi 14 reyting yoktu o gün bunu göz önünde bulundursana
Gorusecegiz yarin 😉Sevdaluk MY'yi geçmiş Beklediğimden yüksek gidiyor.
Ama birazdan MY geçer. TNS'de de MY birinci olur.