11 Aralık 2013 Çarşamba Reyting Sonuçları

aynen katılıyorum aga mesela cumartesi başlayan bugünün saraylısı çarşamba olsa çok daha yüksek giderdi hele hele kaçak dizisi çarşamba olsaydı ben zirveye kesin gözüyle bakıyordum salı günü çok rakip var
Kara Para Ask ya da Piraye miydi neydi ikisinden birini Carsamba gunune koyacak ATV ama Sevdaluk tutmadan koymaliydi. Subat'ta dizi baslatirsa isi boyle zora duser. Sevdaluk boyle giderse Carsamba yeni bir dizinin sansi azalir. Reytinglerin yarisi MY'de yarisi Sevdaluk'ta. Bakalim bir dahaki bolumler Sevdaluk nasil gelecek reytinglerde.

yok valla bazılarının içinde büyük uhte kaldı my 114 bölümde totalde3 ab de 1 kez geçilince her fırsatta boş boş saldırıyorlar artık sevdaluk da geçemezsee my de olmayan hataların konuları, tarihi kötülüyor saçmalıkları konuşulacak yarın :) valla sıkıldım[/quote]
Emrecan dostluk kazanacak problem yok 😉

sevdaluk my yi geçsin istiyorum valla bak en azından şu bitmek tükenmek bitmeyen my yi tahtından indirme planalrı, her hafta tekrarlanan çarşambadaki sözde boşluk lafları, ceketi atsak my yi geçer safsataları biter:X
iyi taktik baktın My geçilecek erkeklik bende kalsın diyon))) keşke sevdalugun ilk anliginda gosterseydin bu tavrını)))

yok valla bazılarının içinde büyük uhte kaldı my 114 bölümde totalde3 ab de 1 kez geçilince her fırsatta boş boş saldırıyorlar artık sevdaluk da geçemezsee my de olmayan hataların konuları, tarihi kötülüyor saçmalıkları konuşulacak yarın :) valla sıkıldım
Emrecan dostluk kazanacak problem yok 😉[/quote]
boş boş konuşanların dost odluğunu pek sanmıyom :X bu arada my ile sevdaluk aynı anda reklama girecek gibi doksanlar yaşadı :F

sevdaluk daha ilk böümden reytingi 8.5 e sabitledi yakında zirveyi rahat alıcak belli oldu :D

Şoklardatım şu an, sevdaluk ne etmiş öyle :d cidden büyük tebrikler. Aklımın ucundan geçmiyodu bu kadarı da.. :d ama denize de helal, herkese rağmen havalardan uçtu ve uçtuğı gibi de oldu. :d

showun totali hep iyidir inş..BİÜ gibi tns de fiyaskoya uğramaz...aldığı anlıklar kolay alınabilecek bişeyler değil...ama BİÜ de iyi alırda tns de ise 6 civarı dolanırdı....

Kanal D tutmayacak konusu ve toplama kampı gibi duran oyuncu kadrosuna sahip diziler üretmekten vazgeçer umarım. Vicdan resmen kayıplarda. 2 sezon öncenin tartışmasız galibi olan kanal ne hallere geldi.

My farkını koymuş. :X Doğruya doğru Sevdaluk'tan böyle bir başarı beklemiyordum. Tebrik ederim ama Sülüman'ı geçemez. :X