Zaten Muhteşem Yüzyıl 1. Olur rahatça. .Sevdaluk MY'yi geçmiş Beklediğimden yüksek gidiyor.
Ama birazdan MY geçer. TNS'de de MY birinci olur.
Hiç bir Dizi İlk Bölüm ile Zirve'de başlamaz zaten. .
Zaten Muhteşem Yüzyıl 1. Olur rahatça. .Sevdaluk MY'yi geçmiş Beklediğimden yüksek gidiyor.
Ama birazdan MY geçer. TNS'de de MY birinci olur.
Bak bak nasil kiviriyor @denizz19sevdaluk my yi geçsin istiyorum valla bak en azından şu bitmek tükenmek bitmeyen my yi tahtından indirme planalrı, her hafta tekrarlanan çarşambadaki sözde boşluk lafları, ceketi atsak my yi geçer safsataları biter
tmm da sana ne diyorum kardeşim 14 reytinglik boştaydı bunların 2 si 3 ü oktay kaynarca hatrına bakmıştır zaten hepsi bu inadına yaşamak falan vadinin karşısında tutacak işler değil madem aksiyon dizisi yapıyosun başka güne koymalısın yanlışmıyımTamam öyle veya böyle fakat izlendi sonuçta...izleyen diznin tadını alınca bırakmaz ama boşluktan bakılmışa benziyor öylesine.....herkes öbürki hafta değiştirdi hemen....açan olmadı diziyi...
yok valla çok sıkıldım forumda hep aynı saçma tartışmalar
bu işler böyle aga daha dur sen
Atacan bir ilki yasayacagizZaten Muhteşem Yüzyıl 1. Olur rahatça. .
tmm da sana ne diyorum kardeşim 14 reytinglik boştaydı bunların 2 si 3 ü oktay kaynarca hatrına bakmıştır zaten hepsi bu inadına yaşamak falan vadinin karşısında tutacak işler değil madem aksiyon dizisi yapıyosun başka güne koymalısın yanlışmıyım
İntikam.Zaten Muhteşem Yüzyıl 1. Olur rahatça. .
aynen katılıyorum aga mesela cumartesi başlayan bugünün saraylısı çarşamba olsa çok daha yüksek giderdi hele hele kaçak dizisi çarşamba olsaydı ben zirveye kesin gözüyle bakıyordum salı günü çok rakip varBirkac hafta gecmeden ve TNS reytinglerini gormeden kesin bir sey soylemek istemem ama 3 aydir yaziyorum guclu bir rakip geldigi takdirde MY ile basabas gider hatta gecebilir diye. Ama burada yok Carsambanin sahibi MY demeler yok kim gelirse gelsin geçemez demeler...
ATV Carsamba hamlesinde gec kalmis olabilir. Sevdaluk tutmadan yeni bir dizisini Carsamba'ya koysa Çarşamba'nin lideri bile olabilirdi. Bakalim Sevdaluk ilk bolum basarisini ilerleyen bolumlerde de gosterebilecek mi.
O kadar emin olma. MY daha yeni başladıGorusecegiz yarin 😉
Atacan bir ilki yasayacagiz
Kiskanma yahu egleniyoruz surada ; D😱Yaşayacağınız en iyi ilk Show tv'de dizi tutturmak olur.
Aynen [/quote][quoteSERHAT3456, post: 1591277, member: 87494"]Film gibi ya cok guzel dizi
Bak bak nasil kiviriyor @denizz19
Ben demiştim @xemrexxx Melih gizli Muhteşem Yüzyıl'cı diye. , .O kadar emin olma. MY daha yeni başladı