11 Aralık 2013 Çarşamba Reyting Sonuçları

Tamam öyle veya böyle fakat izlendi sonuçta...izleyen diznin tadını alınca bırakmaz ama boşluktan bakılmışa benziyor öylesine.....herkes öbürki hafta değiştirdi hemen....açan olmadı diziyi...
tmm da sana ne diyorum kardeşim 14 reytinglik boştaydı bunların 2 si 3 ü oktay kaynarca hatrına bakmıştır zaten hepsi bu inadına yaşamak falan vadinin karşısında tutacak işler değil madem aksiyon dizisi yapıyosun başka güne koymalısın yanlışmıyım

muhteşemi geçmesi için anlılklarda 10 ve üstü alması lazım geçer demiyorum ama ardından 2.olur iiyi bir oranla ..muhteşem 10 pek göremez ama reytinglerde tavan yapan bir dizi....

Birkac hafta gecmeden ve TNS reytinglerini gormeden kesin bir sey soylemek istemem ama 3 aydir yaziyorum guclu bir rakip geldigi takdirde MY ile basabas gider hatta gecebilir diye. Ama burada yok Carsambanin sahibi MY demeler yok kim gelirse gelsin geçemez demeler...

ATV Carsamba hamlesinde gec kalmis olabilir. Sevdaluk tutmadan yeni bir dizisini Carsamba'ya koysa Çarşamba'nin lideri bile olabilirdi. Bakalim Sevdaluk ilk bolum basarisini ilerleyen bolumlerde de gosterebilecek mi.

tmm da sana ne diyorum kardeşim 14 reytinglik boştaydı bunların 2 si 3 ü oktay kaynarca hatrına bakmıştır zaten hepsi bu inadına yaşamak falan vadinin karşısında tutacak işler değil madem aksiyon dizisi yapıyosun başka güne koymalısın yanlışmıyım

Haklısın vadi varken artık perşembe dizi tuturmakda zor heleki aynı türden bir yapım..mesela komedi tutdu ama ...aramızda kalsın iyi tutdu..o bir mucize :D ...inadına yaşamak pazartesi veya salı olmalıydı....

Birkac hafta gecmeden ve TNS reytinglerini gormeden kesin bir sey soylemek istemem ama 3 aydir yaziyorum guclu bir rakip geldigi takdirde MY ile basabas gider hatta gecebilir diye. Ama burada yok Carsambanin sahibi MY demeler yok kim gelirse gelsin geçemez demeler...

ATV Carsamba hamlesinde gec kalmis olabilir. Sevdaluk tutmadan yeni bir dizisini Carsamba'ya koysa Çarşamba'nin lideri bile olabilirdi. Bakalim Sevdaluk ilk bolum basarisini ilerleyen bolumlerde de gosterebilecek mi.
aynen katılıyorum aga mesela cumartesi başlayan bugünün saraylısı çarşamba olsa çok daha yüksek giderdi hele hele kaçak dizisi çarşamba olsaydı ben zirveye kesin gözüyle bakıyordum salı günü çok rakip var

[quote:DSERHAT3456, post: 1591277, member: 87494"]Film gibi ya cok guzel dizi

Bak bak nasil kiviriyor :D @denizz19
Aynen :D[/quote]
yok valla bazılarının içinde büyük uhte kaldı my 114 bölümde totalde3 ab de 1 kez geçilince her fırsatta boş boş saldırıyorlar artık sevdaluk da geçemezsee my de olmayan hataların konuları, tarihi kötülüyor saçmalıkları konuşulacak yarın :) valla sıkıldım

Önümüzdeki anlik bakalim ne olacak, merak icindeyiz :D Bence MY gecmistir :)

Yarin MY birinci olur ama Sevdaluk cok iyi baslar :)

Belli ki ilk bolume baya ozenmisler insallah ilerleyen bolumlerde senaryo sikintisi cekmez