29 Kasım 2013 Cuma Reyting Sonuçları

Daha İnadına Yaşamak'a AB dedin ne diyim ki ben sana şimdi bilemedim. :)

Bence de farklı kulvarlar. :) " @yakup09 'a katılıyorum ayrıca Yalan Dünya'yı da izliyorum ama beni Cennet Mahallesi kadar güldürmedi hiç bir zaman ayrıca Cennet Mahallesi'nin senaristi karikatüristtir aynı zamanda yani gönderme ondan sorulur. :) " Tırnak kısmını iletiversen çok iyi olur Emre'cim.:X
@yakup09 atacan sana katiliyimiş

cennet mahallesi doğal komikti herkese hitap ediyordu as gibi herkese hitap eden polisiye o da :X

Daha İnadına Yaşamak'a AB dedin ne diyim ki ben sana şimdi bilemedim. :)

Bence de farklı kulvarlar. :) " @yakup09 'a katılıyorum ayrıca Yalan Dünya'yı da izliyorum ama beni Cennet Mahallesi kadar güldürmedi hiç bir zaman ayrıca Cennet Mahallesi'nin senaristi karikatüristtir aynı zamanda yani gönderme ondan sorulur. :) " Tırnak kısmını iletiversen çok iyi olur Emre'cim.:X
"Durum Komedisi" ile "Komedi" normal olarak farklı kulvarlar.

Bugün neyi tartışıyoruz anlamıyorum. Cennet Mahallesi seneler önce bitti. Cidden komedi izleyip gülüyoruz her hafta birisi gelip buraya yok Cennet Mahallesi, Sıdıkanın Lülesi, Mukadderin Sürmesi Yalan Dünyadan daha iyi diyor. Kardeşim daha iyiyse gidin onu izleyin. :):)

"Durum Komedisi" ile "Komedi" normal olarak farklı kulvarlar.

Bugün neyi tartışıyoruz anlamıyorum. Cennet Mahallesi seneler önce bitti. Cidden komedi izleyip gülüyoruz her hafta birisi gelip buraya yok Cennet Mahallesi, Sıdıkanın Lülesi, Mukadderin Sürmesi Yalan Dünyadan daha iyi diyor. Kardeşim daha iyiyse gidin onu izleyin. :):)
En başından beri diyorum zaten farklı kulvarlar tartışmaya gerek yok bence de. :) İkisininde yeri ayrı. :)

Beyaz müthiş gitmiş. Ama program o kadar da güzel gitmiyor. A.Ş.K.'ın konukları sap gibi gelmiş oturuyor. Ne o öyle ruhsuzluk? Allah'tan Murat Dalkılıç varmış.

Sen komedi ile "durum komedisi"ni karıştırıyorsun. Bence bi google'a yaz ve araştır bakalım durum komedisi nasıl olur.

Cennet Mahallesi durum komedisiyse zaten Yalan Dünya bitsin. Cennet Mahallesi sadece komediydi. Çoğu zaman da aynı olaylar oluyordu. Kız isteme, nikah sahnesi, meyhanede para toplama, Pembenin nikaha son anda yetişmesi gibi.

Durum komedisi, şu an gündemde olan durumları konu alır. Necati Şaşmazın fosforunu da ele alan, kızlı erkekli olayları da konu alan dizi Yalan Dünya "durum komedisi".

Yalnızca komedi olursan saçma hareketlerle herkesi güldürebilirsin. Bkz: Akasya, Pis Yedili, Cennet Mahallesi. Bu diziler hep totale hitap etti. Çünkü kafa yormayan sadece güldüren diziler.

Durum komedisi güldürürken düşündüren, kafa yoran, biraz da mantık ister. Bu yüzden A/B`ye hitap eder.

Orda heyecan fırtınası Karagül, Dila ve Medcezir geçen haftadan izleyicileri kendine bağlamış. Heyecan varken neden komediye kafa yorayım diye düşünür totaller. :)
Revan ben senden daha çok durum öyküsü, durum komedisi tiyatrolarına gittim, okudum. Emin olabilirsin. :) sosyal olaylara değiniyor diye çok mu mantık isteyen bi iş oldu bu? Sanki güncel sorunları öyle bi formüle ediyor ki komediyle anlayana maşallah olsun. :) eğer bu komedi bünyesi altında senaryo yazıyorum diyosa güldürecek. Epistomoloji, güncel sorunlara dokunarak olmuyor sadece komedi. Biraz da hakkını verip güldürmek gerek.

Sen yukarıda yazdığım mesajı bir oku. 3 heyecanlı dizi varken çoğu kişi netten tercih edebilir ve ya kafa yormak istemeyebilir Yalan Dünyaya. Gayet normal. Özellikle de total.
Totelde mucize yaratsın demiyoruz, ab si de iyi değil artık diyoruz :)

hazal kaya dizide oynadıgı gibi normalde de sogukmuş kız rol yapmıyormuş yani )))

Valla ben orda zekice espri göremiyordum. Tamam ben de izliyordum ama ikisini de izleyen birisi bunu rahat anlar.

Abe Yunus benim kızım senin o çulsuz oğluna mı kaldı?`dan daha mantık gerektiren bir espri duyamıyordum ben orada.
oo ben sana espri diyince aklina bu soz geliyosa senin durum vahim

Buğra heyecan var diye Karagülü tercih ediyor ama Yalan Dünya başka gün olsa onu da izler.

Forumdash da aynı şekilde Medceziri tercih ediyor.

En az 2 kişi var bizim forumdan. Heyecanlı diziler gelse zaten komedi dizilerinin fazla şansı kalmaz. Sonra izlerim diye düşünür çoğu kişi. Heyecan varken kafa yormak da neyin nesi.
Revan öyle bi anlatıyosun ki, algoritmadan daha fazla kafa yorulası bi zorluk gibi hisssediyorum :)

Revan ben senden daha çok durum öyküsü, durum komedisi tiyatrolarına gittim, okudum. Emin olabilirsin. :) sosyal olaylara değiniyor diye çok mu mantık isteyen bi iş oldu bu? Sanki güncel sorunları öyle bi formüle ediyor ki komediyle anlayana maşallah olsun. :) eğer bu komedi bünyesi altında senaryo yazıyorum diyosa güldürecek. Epistomoloji, güncel sorunlara dokunarak olmuyor sadece komedi. Biraz da hakkını verip güldürmek gerek.

Totelde mucize yaratsın demiyoruz, ab si de iyi değil artık diyoruz :)
Peki 1 tek soruma cevap ver.

Ben sana zorla otur Yalan Dünya seyret mi diyorum. Beğenmiyorsan seyretmen gerekmiyor. :)