29 Kasım 2013 Cuma Reyting Sonuçları

Bir dizi;hem absürt komediyle ince zeka hem relax,saçma,hafif bol kahkaha hem de toplumsal bilinç,inceden dokundurma.Bravo #YalanDünya

Gülse bu arada sürelere yine gönderme yaptı.

Emir bir Bulvar komedisinin içinde olmak istemiyorum dedi, Deniz de E ne yapacağız 100 dakika peki? - dedi. :X

Bu bölüm Fıratın Yalısı yoktu ondan sıkılmadım galiba. :X

Gülse bu arada sürelere yine gönderme yaptı.

Emir bir Bulvar komedisinin içinde olmak istemiyorum dedi, Deniz de E ne yapacağız 100 dakika peki? - dedi. :X

Bu bölüm Fıratın Yalısı yoktu ondan sıkılmadım galiba. :X
Yalan dünya gönderme yapmasın Allah aşkına benim dizimide ceza veriyor TNS :bağır:@Bully

Cennet Mahallesi gönderme yapmıyordu sadece güldürmeye çalışıyordu.

Orada da hep klişe olaylar oluyordu her bölüm nikah sahnesi, Akasyadaki her bölüm polis sahnesi benzer sahneler.

Sevdim bu tweeti:

Yalan Dünya çok şey söyledi tabi anlayabilene
Valla amerikadan tut, kişilere kadar herkese de gönderme yapıyodu:)
Twit yd'nin kendisinden daha komik. Yani neyini anlıyamıycağız Allah aşkına benim ülkemde ki sorunları güldüremeden yazmaya çalışan bi senaristin cümleye başlangıcında daha nedemeye çalıştığını anlarım kendi ülkemde ki olaylara daha yakın olaraktan. Yani dizi güldüremiyo demeye yüreğiniz el vermiyo anlıyorum tamam ama kimse anlıyamaz ; uç derecede espiriler var, prof statüsündekiler anlar anca, 4 gün bi espiriye kafa yorsan anca anlarsın vs vs tarzı bahaneler olmamalı.. :):)

Valla amerikadan tut, kişilere kadar herkese de gönderme yapıyodu:)
Twit yd'nin kendisinden daha komik. Yani neyini anlıyamıycağız Allah aşkına benim ülkemde ki sorunları güldüremeden yazmaya çalışan bi senaristin cümleye başlangıcında daha nedemeye çalıştığını anlarım kendi ülkemde ki olaylara daha yakın olaraktan. Yani dizi güldüremiyo demeye yüreğiniz el vermiyo anlıyorum tamam ama kimse anlıyamaz ; uç derecede espiriler var, prof statüsündekiler anlar anca, 4 gün bi espiriye kafa yorsan anca anlarsın vs vs tarzı bahaneler olmamalı.. :):)
Bence A/B oranlarının bu kadar yüksek olmasının en büyük nedeni bu.

Sen kimin kim olduğunu bilmiyorsun bile nasıl gülebilirsin ki? Olayları baştan takip etmek lazım. Kimin kim olduğunu bilmesen tabii ki gülemezsin.

Biz herhalde kafayı sıyırdık. Komik olmadığı halde güldürdü diyoruz.

Kötü bölüm olunca kötü diyoruz zaten. Komedi dizisindeki dalgalanma dramlardan daha fazladır.

yapma panpa bir yerden sonra cennet mahallesi de bozdu pempe bile kurtaramadı :X

Bozmuş hali bile yd'den çok fazla mimik oynattırıyodu :)

Bence A/B oranlarının bu kadar yüksek olmasının en büyük nedeni bu.

Sen kimin kim olduğunu bilmiyorsun bile nasıl gülebilirsin ki? Olayları baştan takip etmek lazım. Kimin kim olduğunu bilmesen tabii ki gülemezsin.

Biz herhalde kafayı sıyırdık. Komik olmadığı halde güldürdü diyoruz.

Kötü bölüm olunca kötü diyoruz zaten. Komedi dizisindeki dalgalanma dramlardan daha fazladır.
Bi şey söylicem de sürekli yd'de dalgalanma olur, süreklilik yok diyosun ama karakterleri baştan bilmen lazım diyosun. O zaman dalgalanma olmazdı hiçbir zaman hep aynı giderdi reytinglerde. Bi komediye bi bölüm bakıp 3 hafta bakmayıp tekrar 2 bölüm bakılalmeli eğer gerçekten komediyse. E tamam baktım ben yine ama güldürmüyor.. Yani karakterleri çözmeme gerek yok. O zaman herkes kanal d web'e girsin kişileri iyi analiz etsin sonra gülmelerine garanti veriyosun yani ? :)

fox um ya yüce rabbim fox umu reyting rekorları kırsın diye yaratmış :Z
yalan dünya çok bile almış 5 dk izledim garip garip tipler komedi desen komedi değil .)
O sahte AB ağızınla Memnan'ımı kötü emellerine alet etme. :bağır:

Halen Cennet Mahallesi ile Yalan Dünya karşılaştırılıyor ya ne diyim daha ben. :)

Sen komedi ile "durum komedisi"ni karıştırıyorsun. Bence bi google'a yaz ve araştır bakalım durum komedisi nasıl olur.

Cennet Mahallesi durum komedisiyse zaten Yalan Dünya bitsin. Cennet Mahallesi sadece komediydi. Çoğu zaman da aynı olaylar oluyordu. Kız isteme, nikah sahnesi, meyhanede para toplama, Pembenin nikaha son anda yetişmesi gibi.

Durum komedisi, şu an gündemde olan durumları konu alır. Necati Şaşmazın fosforunu da ele alan, kızlı erkekli olayları da konu alan dizi Yalan Dünya "durum komedisi".

Yalnızca komedi olursan saçma hareketlerle herkesi güldürebilirsin. Bkz: Akasya, Pis Yedili, Cennet Mahallesi. Bu diziler hep totale hitap etti. Çünkü kafa yormayan sadece güldüren diziler.

Durum komedisi güldürürken düşündüren, kafa yoran, biraz da mantık ister. Bu yüzden A/B`ye hitap eder.

Orda heyecan fırtınası Karagül, Dila ve Medcezir geçen haftadan izleyicileri kendine bağlamış. Heyecan varken neden komediye kafa yorayım diye düşünür totaller. :)

Bi şey söylicem de sürekli yd'de dalgalanma olur, süreklilik yok diyosun ama karakterleri baştan bilmen lazım diyosun. O zaman dalgalanma olmazdı hiçbir zaman hep aynı giderdi reytinglerde. Bi komediye bi bölüm bakıp 3 hafta bakmayıp tekrar 2 bölüm bakılalmeli eğer gerçekten komediyse. E tamam baktım ben yine ama güldürmüyor.. Yani karakterleri çözmeme gerek yok. O zaman herkes kanal d web'e girsin kişileri iyi analiz etsin sonra gülmelerine garanti veriyosun yani ? :)
Sen yukarıda yazdığım mesajı bir oku. 3 heyecanlı dizi varken çoğu kişi netten tercih edebilir ve ya kafa yormak istemeyebilir Yalan Dünyaya. Gayet normal. Özellikle de total.

sahte mi :T:
:X
bence de karşılaştırılmamalılar kulvarları farklı
Daha İnadına Yaşamak'a AB dedin ne diyim ki ben sana şimdi bilemedim. :)

Bence de farklı kulvarlar. :) " @yakup09 'a katılıyorum ayrıca Yalan Dünya'yı da izliyorum ama beni Cennet Mahallesi kadar güldürmedi hiç bir zaman ayrıca Cennet Mahallesi'nin senaristi karikatüristtir aynı zamanda yani gönderme ondan sorulur. :) " Tırnak kısmını iletiversen çok iyi olur Emre'cim.:X

Buğra heyecan var diye Karagülü tercih ediyor ama Yalan Dünya başka gün olsa onu da izler.

Forumdash da aynı şekilde Medceziri tercih ediyor.

En az 2 kişi var bizim forumdan. Heyecanlı diziler gelse zaten komedi dizilerinin fazla şansı kalmaz. Sonra izlerim diye düşünür çoğu kişi. Heyecan varken kafa yormak da neyin nesi.