Bir dizi;hem absürt komediyle ince zeka hem relax,saçma,hafif bol kahkaha hem de toplumsal bilinç,inceden dokundurma.Bravo #YalanDünya
Yalan dünya gönderme yapmasın Allah aşkına benim dizimide ceza veriyor TNS @BullyGülse bu arada sürelere yine gönderme yaptı.
Emir bir Bulvar komedisinin içinde olmak istemiyorum dedi, Deniz de E ne yapacağız 100 dakika peki? - dedi.
Bu bölüm Fıratın Yalısı yoktu ondan sıkılmadım galiba.
Valla amerikadan tut, kişilere kadar herkese de gönderme yapıyoduCennet Mahallesi gönderme yapmıyordu sadece güldürmeye çalışıyordu.
Orada da hep klişe olaylar oluyordu her bölüm nikah sahnesi, Akasyadaki her bölüm polis sahnesi benzer sahneler.
Sevdim bu tweeti:
Yalan Dünya çok şey söyledi tabi anlayabilene
Bence A/B oranlarının bu kadar yüksek olmasının en büyük nedeni bu.Valla amerikadan tut, kişilere kadar herkese de gönderme yapıyodu
Twit yd'nin kendisinden daha komik. Yani neyini anlıyamıycağız Allah aşkına benim ülkemde ki sorunları güldüremeden yazmaya çalışan bi senaristin cümleye başlangıcında daha nedemeye çalıştığını anlarım kendi ülkemde ki olaylara daha yakın olaraktan. Yani dizi güldüremiyo demeye yüreğiniz el vermiyo anlıyorum tamam ama kimse anlıyamaz ; uç derecede espiriler var, prof statüsündekiler anlar anca, 4 gün bi espiriye kafa yorsan anca anlarsın vs vs tarzı bahaneler olmamalı..
yapma panpa bir yerden sonra cennet mahallesi de bozdu pempe bile kurtaramadı
Bi şey söylicem de sürekli yd'de dalgalanma olur, süreklilik yok diyosun ama karakterleri baştan bilmen lazım diyosun. O zaman dalgalanma olmazdı hiçbir zaman hep aynı giderdi reytinglerde. Bi komediye bi bölüm bakıp 3 hafta bakmayıp tekrar 2 bölüm bakılalmeli eğer gerçekten komediyse. E tamam baktım ben yine ama güldürmüyor.. Yani karakterleri çözmeme gerek yok. O zaman herkes kanal d web'e girsin kişileri iyi analiz etsin sonra gülmelerine garanti veriyosun yani ?Bence A/B oranlarının bu kadar yüksek olmasının en büyük nedeni bu.
Sen kimin kim olduğunu bilmiyorsun bile nasıl gülebilirsin ki? Olayları baştan takip etmek lazım. Kimin kim olduğunu bilmesen tabii ki gülemezsin.
Biz herhalde kafayı sıyırdık. Komik olmadığı halde güldürdü diyoruz.
Kötü bölüm olunca kötü diyoruz zaten. Komedi dizisindeki dalgalanma dramlardan daha fazladır.
alıştığımız için gülüyorduk bence yeni bir esprisi yoktu 2.sezondan sonraBozmuş hali bile yd'den çok fazla mimik oynattırıyodu
O sahte AB ağızınla Memnan'ımı kötü emellerine alet etme.fox um ya yüce rabbim fox umu reyting rekorları kırsın diye yaratmış
yalan dünya çok bile almış 5 dk izledim garip garip tipler komedi desen komedi değil .)
Sen komedi ile "durum komedisi"ni karıştırıyorsun. Bence bi google'a yaz ve araştır bakalım durum komedisi nasıl olur.Bozmuş hali bile yd'den çok fazla mimik oynattırıyodu
sahte miO sahte AB ağızınla Memnan'ımı kötü emellerine alet etme.
Halen Cennet Mahallesi ile Yalan Dünya karşılaştırılıyor ya ne diyim daha ben.
+1Pembe ve yunusun esprileri ydde ki sozde esprilerden cok daha ince ve zekiceydi valla kusurabakma
+1Cennet Mahallesi superdi ya akasya duragi ilemukayese edilemez.
Sen yukarıda yazdığım mesajı bir oku. 3 heyecanlı dizi varken çoğu kişi netten tercih edebilir ve ya kafa yormak istemeyebilir Yalan Dünyaya. Gayet normal. Özellikle de total.Bozmuş hali bile yd'den çok fazla mimik oynattırıyodu
Bi şey söylicem de sürekli yd'de dalgalanma olur, süreklilik yok diyosun ama karakterleri baştan bilmen lazım diyosun. O zaman dalgalanma olmazdı hiçbir zaman hep aynı giderdi reytinglerde. Bi komediye bi bölüm bakıp 3 hafta bakmayıp tekrar 2 bölüm bakılalmeli eğer gerçekten komediyse. E tamam baktım ben yine ama güldürmüyor.. Yani karakterleri çözmeme gerek yok. O zaman herkes kanal d web'e girsin kişileri iyi analiz etsin sonra gülmelerine garanti veriyosun yani ?
Daha İnadına Yaşamak'a AB dedin ne diyim ki ben sana şimdi bilemedim.sahte mi
bence de karşılaştırılmamalılar kulvarları farklı
E revan baştan beri espiri yok, her şey klişe diyor. her dizi illa bozar ama bozmuş hali bi yüz'de birkaç oynattırıyodu.alıştığımız için gülüyorduk bence yeni bir esprisi yoktu 2.sezondan sonra