29 Kasım 2013 Cuma Reyting Sonuçları

Cennet Mahallesi kalitesiz değil illa kalite için lüks semtler olması mı gerekiyor yahut düzgün Türkçe Cennet Mahallesi Çingene'lerin hayatını ele alıyor o yüzden bazı çevrelere kalitesiz gelebilir.

Ayrıca Cennet Mahallesi'ni Akasya Durağı ile karşılaştırmak ne kadar doğru ve anlaşılır tartışılır. :) :)
yapma panpa bir yerden sonra cennet mahallesi de bozdu pempe bile kurtaramadı :X

Cennet Mahallesi kalitesiz değil illa kalite için lüks semtler olması mı gerekiyor yahut düzgün Türkçe Cennet Mahallesi Çingene'lerin hayatını ele alıyor o yüzden bazı çevrelere kalitesiz gelebilir.

Ayrıca Cennet Mahallesi'ni Akasya Durağı ile karşılaştırmak ne kadar doğru ve anlaşılır tartışılır. :) :)
Cennet Mahallesi superdi ya akasya duragi ilemukayese edilemez.

ayyy forumumuzda ramiz dayı etkileri birazdan birileri bak yiğen diye söze girerse şaşırmam :(

Komedi dizisinden kaç reyting bekliyorsun ki?

Cennet Mahallesi, Akasya Durağı gibi kalitesiz diziler saçma saçma hareketler yaparak güldürür. Yalan Dünyada daha çok mantık ve gönderme işi. :)
Pembe ve yunusun esprileri ydde ki sozde esprilerden cok daha ince ve zekiceydi valla kusurabakma

Pembe ve yunusun esprileri ydde ki sozde esprilerden cok daha ince ve zekiceydi valla kusurabakma
Valla ben orda zekice espri göremiyordum. Tamam ben de izliyordum ama ikisini de izleyen birisi bunu rahat anlar.

Abe Yunus benim kızım senin o çulsuz oğluna mı kaldı?`dan daha mantık gerektiren bir espri duyamıyordum ben orada.

Karagül nasil bir sondu bu böyle. İnsallah Narin ve Ebru da görürler o kaydi

Karagül önümüzde ki haftada bu saatte bitecese Bsk temelli yayından kaldırılsın gerek yok bence