Tns'de daha düşük çıktığını biliyorsun. 9 falan alacaktır büyük ihtimal.Sbtye ihtiyacimiz yok tns sarar bizi
Tns'de daha düşük çıktığını biliyorsun. 9 falan alacaktır büyük ihtimal.Sbtye ihtiyacimiz yok tns sarar bizi
Kara Siyah ne fark eder ki ikisi de aynı kapıya çıkıyor sonuçtaIsmini dogru yazsana dizinin
9 ve uzeri alacakTns'de daha düşük çıktığını biliyorsun. 9 falan alacaktır büyük ihtimal.
Vadiye lakap takarsam gorursun.Kara Siyah ne fark eder ki ikisi de aynı kapıya çıkıyor sonuçta
yd de yine kızlı-erkekli gndermesi var aç izle9 ve uzeri alacak
10 almii tam olarak onu da ilk kez aldi biz ona dusus demiyoruz istikrar diyoruz.Yani düşüş yaşayacak.
Karakterleri bilmediğin için gülmemen normal.Yalan dünya çok kötü anlıklarda. Tüm dramları pt-1,2 ye ayırıyor ama yd yi yani bi konedi dizisini( beni hiç güldürmeyen komedi dizisi) tüm pt'ye yayıyor... Yarın totelde 3'ü göremez gibi.. Yani bi komedinin 1 saat 50 dakika olduğu nerde görülmüş?? Tamam dramlar bi nebze götürebilir bu süreyi ama bi komedi için çok fazla. Direkt özetsiz başlayıp 22.15'te bitmeli..
fox uma laf mı ettin sen eteğinin belini kıvıran zerrin bana giyotinini gönderYani düşüş yaşayacak.
La emre izliyon miyd de yine kızlı-erkekli gndermesi var aç izle
Sen de totalci oldun çıktın başımıza. Fox kadar başına taş düşsün emi.fox uma laf mı ettin sen eteğinin belini kıvıran zerrin bana giyotinini gönder
Sonuçta yarın 10'dan düşük alırsa düşmüş demektir.10 almii tam olarak onu da ilk kez aldi biz ona dusus demiyoruz istikrar diyoruz.
arada perroamor da düşer şimdiSen de totalci oldun çıktın başımıza. Fox kadar başına taş düşsün emi.
Karakterleri bilmediğin için gülmemen normal.
Demekki dramalardan fazla kazandırıyor ki 3 senedir PT1'de. Kanal D de farkındadır özetsiz iyi gideceğinin ama özeti de iyi reyting aldığı için özetsiz yayınlanmıyor.
Her gun yukselemez hangi dizi her hafta yukseliyor kiSen de totalci oldun çıktın başımıza. Fox kadar başına taş düşsün emi.
Sonuçta yarın 10'dan düşük alırsa düşmüş demektir.