İyi geceler.Yeter ben yatiyorum kalanina netten bakarim 😉
İyi geceler.Yeter ben yatiyorum kalanina netten bakarim 😉
Bende diyorum ben niye yd izlerken gulmuyorum simdi anladim meger zeki degilmisimRevan öyle bi anlatıyosun ki, algoritmadan daha fazla kafa yorulası bi zorluk gibi hisssediyorum
İstediğimizi istediğimiz yere yazmakta özgürüz revan. Herkes kendi izliyeceğine karar versin kafi"Durum Komedisi" ile "Komedi" normal olarak farklı kulvarlar.
Bugün neyi tartışıyoruz anlamıyorum. Cennet Mahallesi seneler önce bitti. Cidden komedi izleyip gülüyoruz her hafta birisi gelip buraya yok Cennet Mahallesi, Sıdıkanın Lülesi, Mukadderin Sürmesi Yalan Dünyadan daha iyi diyor. Kardeşim daha iyiyse gidin onu izleyin.
Siz ikide bir yok şöyle böyle yazınca ben de acaba ben zorla Yalan Dünya izleyin diye baskı mı yaptım diye kendimden şüphelendim.İstediğimizi istediğimiz yere yazmakta özgürüz revan. Herkes kendi izliyeceğine karar versin kafi
+1atv deki dizi şu kadar reyting aldı
kanal D deki dizi bu kadar reyting aldı
showdaki hayrattır nakadana reyting aldı
stardaki bu kadaring reyting aldı
off be yorum bitti
başka konuya geçeyim
İlk defa +1hazal kaya dizide oynadıgı gibi normalde de sogukmuş kız rol yapmıyormuş yani )))
Bende seni zorluyosun diye itaam mı ediyorum ? Sadece düşüncelerimi bıraya yazdım ama öyle bi uzattın ki, beğenmiyorsan eleştirmen gerekmiyor gibi..Peki 1 tek soruma cevap ver.
Ben sana zorla otur Yalan Dünya seyret mi diyorum. Beğenmiyorsan seyretmen gerekmiyor.
Aynen proflar ve en az 3535 kitap bitirenler anlıyor diziyi sadeceBende diyorum ben niye yd izlerken gulmuyorum simdi anladim meger zeki degilmisim
Ohaaaaa
Hicbiri de iyi degil en iyisi mi sevdaluk.
evet artık kötü rol yapıyor diye elestirmeyecegim. rol yapıyor diye elestircem)))))Kızı artık kötü rol yapıyor diye eleştirmezsin herhalde. ))
İçini çok rahat tut, senle alakalı değil.Siz ikide bir yok şöyle böyle yazınca ben de acaba ben zorla Yalan Dünya izleyin diye baskı mı yaptım diye kendimden şüphelendim.
Hazal da bütün projelerin tuttu diyince evet diyor. Son Yazı çabuk unutmuş.Hakan hiç bahsetmiyor Ezel'deki minnacık rolünden Ezel'in (ömer'in) oğlunun büyümüş hali değilmiydi? @xemrexxx