Beyaz uçmuş
Beyaz uçmuş
Beyaz neden reklam verdi anlamadım.00.45`te de verebilirdi reklamı.
![]()
Genco'nun da tuttuğu söylenemez.Hazal da bütün projelerin tuttu diyince evet diyor. Son Yazı çabuk unutmuş.![]()
Mantıklı.Fiyatı düşüyordur bence reklamın çok geç.![]()
Bana da öyle izlenim verdi ama ne bileyim karar veremedim.Aslında tatlı kız ortama alışınca konuşmaya başlayanlardan gibi.![]()
Ben Bir Çocuk Sevdim'de izliyordum. Hiç bahsetmediler programda. O dizi olmasa Hazal Kaya'yla başrol olmayı rüyasında görürdü.Hakan hiç bahsetmiyor Ezel'deki minnacık rolündenEzel'in (Ömer'in) oğlunun büyümüş hali değilmiydi? @xemrexxx
Hazal dedi ya "ben duygusal karar veriyorum" diyeHazal da bütün projelerin tuttu diyince evet diyor. Son Yazı çabuk unutmuş.![]()
Ezel'de oynamasaydı o onuda oynayamazdiBen Bir Çocuk Sevdim'de izliyordum. Hiç bahsetmediler programda. O dizi olmasa Hazal Kaya'yla başrol olmayı rüyasında görürdü.![]()
Ezel'de kaç dk oynadı ben bir yerden sonra bıraktığım için hatırlamıyorum.Hazal dedi ya "ben duygusal karar veriyorum" diyeÇok manidardı
Ezel'de oynamasaydı o onuda oynayamazdiÇok konuşuldu o minnacık rolü
![]()
Ezel'de kaç dk oynadı ben bir yerden sonra bıraktığım için hatırlamıyorum.![]()
1 dk. hayatını değiştirmiş adamın vay be.
1 dk. hayatını değiştirmiş adamın vay be.![]()
Finalde dk bile değilEzel'de kaç dk oynadı ben bir yerden sonra bıraktığım için hatırlamıyorum.![]()
Mantıklı.
Hazalı Aşkı Memnu ve Ferihada çok severdim. Biraz soğuk geldi bana gerçekte. Ama Aşkı Memnuda çok sıcakkanlıydı dizide.
Valla dizinin finalini izlememiştim saolasın.Finalde dk bile değilsuratının göründüğü zamandan hesap edersek
1:57 'de başlıyor onun sahneleri
Valla dizinin finalini izlememiştim saolasın.Hakan Kurtaş Ezel'in finalini yapmış ya la.
Kim bu şansı verdiyse yatıp kalkıp ona dua etsin.
![]()