Beyaz uçmuş
Beyaz uçmuş
Beyaz neden reklam verdi anlamadım. 00.45`te de verebilirdi reklamı.
Genco'nun da tuttuğu söylenemez.Hazal da bütün projelerin tuttu diyince evet diyor. Son Yazı çabuk unutmuş.
Mantıklı.Fiyatı düşüyordur bence reklamın çok geç.
Bana da öyle izlenim verdi ama ne bileyim karar veremedim.Aslında tatlı kız ortama alışınca konuşmaya başlayanlardan gibi.
Ben Bir Çocuk Sevdim'de izliyordum. Hiç bahsetmediler programda. O dizi olmasa Hazal Kaya'yla başrol olmayı rüyasında görürdü.Hakan hiç bahsetmiyor Ezel'deki minnacık rolünden Ezel'in (Ömer'in) oğlunun büyümüş hali değilmiydi? @xemrexxx
Hazal dedi ya "ben duygusal karar veriyorum" diye Çok manidardıHazal da bütün projelerin tuttu diyince evet diyor. Son Yazı çabuk unutmuş.
Ezel'de oynamasaydı o onuda oynayamazdi Çok konuşuldu o minnacık rolüBen Bir Çocuk Sevdim'de izliyordum. Hiç bahsetmediler programda. O dizi olmasa Hazal Kaya'yla başrol olmayı rüyasında görürdü.
Ezel'de kaç dk oynadı ben bir yerden sonra bıraktığım için hatırlamıyorum.Hazal dedi ya "ben duygusal karar veriyorum" diye Çok manidardı
Ezel'de oynamasaydı o onuda oynayamazdi Çok konuşuldu o minnacık rolü
Ezel'de kaç dk oynadı ben bir yerden sonra bıraktığım için hatırlamıyorum.
1 dk. hayatını değiştirmiş adamın vay be.
1 dk. hayatını değiştirmiş adamın vay be.
Finalde dk bile değil suratının göründüğü zamandan hesap edersek 1:57 'de başlıyor onun sahneleriEzel'de kaç dk oynadı ben bir yerden sonra bıraktığım için hatırlamıyorum.
Mantıklı.
Hazalı Aşkı Memnu ve Ferihada çok severdim. Biraz soğuk geldi bana gerçekte. Ama Aşkı Memnuda çok sıcakkanlıydı dizide.
Valla dizinin finalini izlememiştim saolasın. Hakan Kurtaş Ezel'in finalini yapmış ya la. Kim bu şansı verdiyse yatıp kalkıp ona dua etsin.Finalde dk bile değil suratının göründüğü zamandan hesap edersek 1:57 'de başlıyor onun sahneleri
Valla dizinin finalini izlememiştim saolasın. Hakan Kurtaş Ezel'in finalini yapmış ya la. Kim bu şansı verdiyse yatıp kalkıp ona dua etsin.