29 Kasım 2013 Cuma Reyting Sonuçları

Aynen öyle yaw. Dila dün çok çok güzeldi. Şu Medcezir ve Karagül bi reklam olmadı ki :)
Karagül yakında ab diziside oolur artıkın....vay bee diziye bak...yakında hem totali hemde ab yi ele geçiririr..totalde zaten 1.lik varken....yD düşüşte hakediyor bu senaryo ile biryere varılmaz...medcezir neden düştü acaba yoksa çok iyi bölümdü orası ayrı..beyaz show bile artık yd yi geçiyor oldu mucizeye bak sen....yd kısa zamanda gün ve saat değişikliğine gider...dila hanımın düşmesini anlayamadım dünki bölüm çok çok iyi bir bölümdü artık izleyici kafayı yemiş devamlı kanal değiştirir olmuş....

maddedir bu senaryoyla giderse daha da düşer ama karşısında rakip yok karagulun rakibini (Tatar ramazan) atv kaldırınca Karagül ab de de yükseldi. atv cuma gününü politik ve hissi nedenlerle harcamaya niyetli huzur sokağında ve be n onu hiç sevmedim medcezir gibi sıradan bir diziye ve Karagülle geçit veriyor.

Karagül Total`de süper ama geçen haftaya göre biraz düşmüş :( AB`de 7`ye yaklaştı :Z Karagül benim gibi bir çok AB izleyicilerinin ilgisini çekti bu sezon ve AB dizi olmaya başlıyor 😉
Medcezir AB`de düşdükce düşüyor
Yalan Dünya çok kaliteli bir dizi ama günü doğru değil malesef

Karagül Total`de süper ama geçen haftaya göre biraz düşmüş :( AB`de 7`ye yaklaştı :Z Karagül benim gibi bir çok AB izleyicilerinin ilgisini çekti bu sezon ve AB dizi olmaya başlıyor 😉
Medcezir AB`de düşdükce düşüyor
Yalan Dünya çok kaliteli bir dizi ama günü doğru değil malesef
Karagül total dizisi diyenlere inat gelsin bu sonuçlar. :D

maddedir bu senaryoyla giderse daha da düşer ama karşısında rakip yok karagulun rakibini (Tatar ramazan) atv kaldırınca Karagül ab de de yükseldi. atv cuma gününü politik ve hissi nedenlerle harcamaya niyetli huzur sokağında ve be n onu hiç sevmedim medcezir gibi sıradan bir diziye ve Karagülle geçit veriyor.
Atv şuan Karadayı hariç hiçbir dizisi rakip olamaz Cuma gününe. :) KVP bir de. :)

Karagül iki grupta da çok iyi gitmiş yine. Ab'de yakında Medcezir'i geçecek bu gidişle. :F

Medcezir totalde yerinde saymış, ab'de düşüş yaşamış ama yine de oranları çok iyi. :)

Yalan Dünya totalde yine çok kötü gitmiş, özetine geçilmiş. Ab'si en azından idare ediyor.

Beyaz Show gayet iyi oranlar almış tebrikler. :)

Dila totalde düşüp ab'de yükselmiş.

Huzur Sokağı yine çok kötü gitmiş. ATV bu diziye nasıl tahammül ediyor akıl alır gibi değil..

Karagül iki grupta da çok iyi gitmiş yine. Ab'de yakında Medcezir'i geçecek bu gidişle. :F

Medcezir totalde yerinde saymış, ab'de düşüş yaşamış ama yine de oranları çok iyi. :)

Yalan Dünya totalde yine çok kötü gitmiş, özetine geçilmiş. Ab'si en azından idare ediyor.

Beyaz Show gayet iyi oranlar almış tebrikler. :)

Dila totalde düşüp ab'de yükselmiş.

Huzur Sokağı yine çok kötü gitmiş. ATV bu diziye nasıl tahammül ediyor akıl alır gibi değil..
Kanki hazır ol AB grubunu da ele geçirmeye geliyoruz haftaya inşallah. :D

bu dizileri kaldırıp yeni dizi koysun diyoruz eskilerin yerini niye degistirsin ki
Yok şuan ki durum için diyorum. Yeni dizinin de tutması kesin değil ama o da bir gerçek. Hele ki böyle zorlu bir günde. :) Totalde 10 reyting alabilecek bir yapım getirebilecekler mi bakalım. :)

Bu gidişle o da olacak. :T: Karagül'ü tutabilene aşk olsun. :F
Bence Medcezir'i bırak Karagül'ü izle. Bak hazır AB dizisi de olmaya başladı kimse sana totalci diyemez. :D

Yok şuan ki durum için diyorum. Yeni dizinin de tutması kesin değil ama o da bir gerçek. Hele ki böyle zorlu bir günde. :) Totalde 10 reyting alabilecek bir yapım getirebilecekler mi bakalım. :)

Bence Medcezir'i bırak Karagül'ü izle. Bak hazır AB dizisi de olmaya başladı kimse sana totalci diyemez. :D
Orda duracan işte. :D Totali ab'sinden yaklaşık 3 reyting fazla. Hala ağır total dizisi Karagül. :T:

Karagül çok iyi gitmiş. Her hafta 10 reyting alamaz zaten 9 - 10 arası gidecektir bölümlere göre. :) AB'de en yüksek oranını aldı bu hafta galiba hatırladığım kadarıyla. (b)

Deniz Yıldızı'da 4 reytingi geçerek bu sezonki en yüksek reytingini almış. :)

Karagül çok iyi gitmiş. Her hafta 10 reyting alamaz zaten 9 - 10 arası gidecektir bölümlere göre. :) AB'de en yüksek oranını aldı bu hafta galiba hatırladığım kadarıyla. (b)

Deniz Yıldızı'da 4 reytingi geçerek bu sezonki en yüksek reytingini almış. :)
Evet en yüksek oran şuan. Haftaya 7'yi de geçer :D

Orda duracan işte. :D Totali ab'sinden yaklaşık 3 reyting fazla. Hala ağır total dizisi Karagül. :T:
Yakında görürsün. :D

TOTAL - AB geçen haftaki sonuçlarla farklar
Medcezir +0.03 | -0.66
Karagül -0.47 | +0.62
Yalan Dünya -0.02 | +0.14
Dila Hanım -0.38 | +0.66
Beyaz Show +0.07 | -0.06

Karagül rakip ezmeye devam ediyor.Dizi totalde fena ilerlemiş tebrikler.:D

Medcezir'e Melek'in gidişi yaramadı.Zaten bekliyorduk ama hafif düşüyor.Karagül2e Tatal'de artık rakip değilken Ab'de rakip olmaya başlamışlar.

Yalan Dünya normal gidiyor.Keşke sezon başında Çarşamba başlasaydı.Bence Ab'de iyi olurdu durumu.