Ben dedim Show tam yükseldiği an reklama sokmasını bilir diye.Al iste ya aky reklam illa kufur ettiricekler 3 dk bekleyemediler mi ya asil coşuş bu anlik olucakti 7 yapicaktik ah be REKLAM 23:42
Ben dedim Show tam yükseldiği an reklama sokmasını bilir diye.Al iste ya aky reklam illa kufur ettiricekler 3 dk bekleyemediler mi ya asil coşuş bu anlik olucakti 7 yapicaktik ah be REKLAM 23:42
Unuttum gitti de zaten görüşmediklerini öğrendikten sonra amacım işte senle uğraşmak. Artık bende alıştım Fox'ta izlemeye, Show TV'ye gelmesin zaten.
Pc saatime baktım. 3 dk sonra reklamlardan dönüp yine reklama girdi.Benim saatim 23.44'ü gösteriyor. 😕
Serhat Totem'i bozma.
Ne diyorsun yaa Tez elden klavyesinden tuşları söküle bu adamınAKY tam boşluk 22.00'da başlamalı önünede animasyon kısa birde özet tamamdır. @dizi kolik
Fark-ı Show'um.Pc saatime baktım. 3 dk sonra reklamlardan dönüp yine reklama girdi.
Ocak'ta olabilir yayın akışı düzelecek.
atv memnundur zaten. Geçeceğini sanmıyorum ama yalan değil Fox'a daha çok yakışırdı.Hayalcilik 😛
Duyumlarıma göre gelecek hafta özetli olacak ama günü ve saati belli değil.AKY tam boşluk 22.00'da başlamalı önünede animasyon kısa birde özet tamamdır. @dizi kolik
atv memnundur zaten. Geçeceğini sanmıyorum ama yalan değil Fox'a daha çok yakışırdı.
Hacı hayat napcan şu dizi Reyting kurbanı olsa Okan yüzünden o kadar emek ne olacak.Ne diyorsun yaa Tez elden klavyesinden tuşları söküle bu adamın
Fox'un tek AB dizisi Görüş Günü'dü onuda bitrdiler. BS fazla AB'lik olmasada Fox'ta idare edemez heralde 😕 Asıl soru şu Avşar neden Fox'a götürmemiş bu diziyi?atv memnundur zaten. Geçeceğini sanmıyorum ama yalan değil Fox'a daha çok yakışırdı.
Duyumlarıma göre gelecek hafta özetli olacak ama günü ve saati belli değil.
Off burdan gelme hacı'm yaaHacı hayat napcan şu dizi Reyting kurbanı olsa Okan yüzünden o kadar emek ne olacak?
Fox'un tek AB dizisi Görüş Günü'dü onuda bitrdiler. BS fazla AB'lik olmasada Fox'ta idare edemez heralde 😕 Asıl soru şu Avşar neden Fox'a götürmemiş bu diziyi?