Bence atv'ye yakışmıyor zaten. Dizide Lale Devri havası sezdim konusunu bilmesemde ama Fox'a daha çok yakışırdı bence.Forumdash'ı sinirlendirmek için söylüyordum öyle bir beklentim yoktu zaten.![]()
Çöp dizi şimdi 2'ye düşer zaten.Hahahah totem tuttu du bakim yaa aslinda bu dizi 2 haftaya yayindan kaldirilir biliyomusun@mrt-06
Bence atv'ye yakışmıyor zaten. Dizide Lale Devri havası sezdim konusunu bilmesemde ama Fox'a daha çok yakışırdı bence.
Karagül Show TV'ye, Bugünün Saraylısı Fox'a geçse süper olurdu. Eşitlik sağlanırdı.![]()
Al iste ya aky reklam illa kufur ettiricekler 3 dk bekleyemediler mi ya asil coşuş bu anlik olucakti 7 yapicaktik ah beREKLAM 23:42
Unuttum gitti de zaten görüşmediklerini öğrendikten sonra amacım işte senle uğraşmak. Artık bende alıştım Fox'ta izlemeye, Show TV'ye gelmesin zaten.Karagül'ü unut artık.![]()
Al iste ya aky reklam illa kufur ettiricekler 3 dk bekleyemediler mi ya asil coşuş bu anlik olucakti 7 yapicaktik ah beREKLAM 23:42
Benim saatim 23.44'ü gösteriyor. 😕Aky reklam 23:42. 3 dk daha bekleyemediler.![]()