Sonuç olarak bitti ama.afk hazal bıraktı final oldu ezel monte cristodan alıntılamalar bitti düştü geniş aile pompyce esprilere dönüd bitti seninle alakası yok yani
nereye düşmüş la ben geçen seneyle kıyasladım sadece sen değil senin gibi milyonlar izlemese bile düşmez aga rahat ol vadinin kitlesi sağlamdır polat haftaya ortaya çıkıyo koyacaksın cendere cello+polat alemdar yürüyüş pat 15 reyting rahat olun yine vadi bu boru değil anlatabiliyomuyumKVP'yi bıraktım düşmüş. 😱 😱
Kim bilir MY'yi bıraksam 00'lara düşer dizi.
sen my yi bırakınca düşmedi o bıraksa hiç bişi olmaz bak diloş ile beroş bıraktın halleri duman
Vahide hatrına MY'yi izle bari elini öpersin hayır Duası alırsın.benim içün hava hoş nasıl olsa izlemiyorum dediklerini)
Vış. Sert oldu.nereye düşmüş la ben geçen seneyle kıyasladım sadece sen değil senin gibi milyonlar izlemese bile düşmez aga rahat ol vadinin kitlesi sağlamdır polat haftaya ortaya çıkıyo koyacaksın cendere cello+polat alemdar yürüyüş pat 15 reyting rahat olun yine vadi bu boru değil anlatabiliyomuyum
Haluk FOX'ta iyi gidiyor ama.Diloş iyi bi kere. Kim kötü demiş
yok aga sert değil ama ben bıraktım düştü falan saçma oldu yani milyonların asla vazgeçemeyeceği bir dizidir vadi 11 i geçememiş mi iyi bak reytinglere 11.91 ne oluyoVış. Sert oldu.
Geçen sene de yazın izledim biliyorsun o bırakmak sayılmıyor.
Anlıklarda 11'i geçememiş ona şey ettim.
Tamam yahu tamam o şakaydı zaten.yok aga sert değil ama ben bıraktım düştü falan saçma oldu yani milyonların asla vazgeçemeyeceği bir dizidir vadi 11 i geçememiş mi iyi bak reytinglere 11.91 ne oluyo
kusura bakma sert cevap yazdıysam agaTamam yahu tamam o şakaydı zaten.
12 olacaktı geçen hafta 12.8'lere çıktı diye hatırlıyorum hatta 13'lere....
Vahide hatrına MY'yi izle bari elini öpersin hayır Duası alırsın.