nereden biliyon gözünle mi gördün dizide bile göstermeyeceklerMemnun oldum o zaman.
Ama ben Hazal ölmeden önce bırakmıştım.
Olsun 55 olsa ne olacak onun ruhu kaç yaşındadır kim blir.
80 yaşında dimdik ayakta yaşıyor Mahi'm pehh!
Bekledigim gibi oldu. Polat ortaya cikacak ama kimse polat'i affetmeyecek Leyla bile... Cahit ve Abdülhey KGT den tamamen ayrilacak!
s-destere o sahneleri gördüyse rakı falan içmeye gidiyırdur o ka heveslendi rüzgar-yağmur-emre üçlüsü okeye 4. destereyi alır diye ama yağmur ali yi seçti 4.Vışşhh İntikam'da senaryoyu yine değiştirmişler iyi olmuş. Ali ile Yağmur da fenaydı. @destere.
İntikam reklam 23:26.
Vışşhh İntikam'da senaryoyu yine değiştirmişler iyi olmuş. Ali ile Yağmur da fenaydı. @destere.
İntikam reklam 23:26.
s-destere o sahneleri gördüyse rakı falan içmeye gidiyırdur o ka heveslendi rüzgar-yağmur-emre üçlüsü okeye 4. destereyi alır diye ama yağmur ali yi seçti 4.
Beren hepsine kardeş gözüyle bakıyordur bence.s-destere o sahneleri gördüyse rakı falan içmeye gidiyırdur o ka heveslendi rüzgar-yağmur-emre üçlüsü okeye 4. destereyi alır diye ama yağmur ali yi seçti 4.
orjinalindeki sahneleri yapsa d yapım rtük amca nın gözleri açılırzaten orjinal senaryoyla alakası kalmadı başka bişey izliyoruz
orjinalinde her bölüm yatıyorlardı burda öylemi ? öylemi değil tabi
Engin Tarih bilgime dayanarak söyledim panpa.nereden biliyon gözünle mi gördün dizide bile göstermeyecekler
kaardeş ayağınaBeren hepsine kardeş gözüyle bakıyordur bence.
İntikam süper bir bölümdü. Yarın yükselecektir kesinlikle. Geç saatte de daha iyi aldığını gördük. Umarım pt-2'ye alınır.
14-15 civarı alacaktır bence de..15 reyting garanti ama 15 i geçermi orası belli değil işte ..
15 reyting garanti ama 15 i geçermi orası belli değil işte ..
Hangi ölçümlerde?14-15 civarı alacaktır bence de..
Engin Tarih bilgime dayanarak söyledim panpa.
Vadi yine cok iyi bir bölümdü. Yalniz reyting anliklarinda 12'yi göremedik düsündürücü.